Trangt med pladsen? Så rul dit hjemmekontor ud - og ind

Trangt med pladsen? Så rul dit hjemmekontor ud - og ind

22
maj
2023
Steen Uno
Pandemien er forbi, nu lægger hybridarbejdet beslag på dit hjem. Ikke alle har lige meget plads i overskud til hjemmekontor - men designfirmaet Ori Living tilbyder at rulle denne smarte kontor-løsning ud i din dagligstue.
22
maj
2023
Steen Uno

  

 

 

 

 

Efter coronaen er hybridarbejde rykket ind i privatboligen for at blive. Hjemmekontor er nu en permanent og integreret del af mange hjem, og det kan let skabe udfordringer i lejligheder med få rum.

Det amerikanske boligdesignfirma Ori Living har muligvis løsningen og er klar til at rulle den ud også i din dagligstue: Et smart kontor set-up på hjul lige til at rulle ud og ind til væggen igen via en trykknap.

Dagligstue-delen rummer hylder samt en tv-væg med fladskærm, kontor-delen to arbejdsstationer: et skrivebord med kontorstol og god plads til flere pc-skærme samt på modsatte vægflade en stående desk-mulighed.

Efter endt arbejdstid trykkes kontormodulet ind på plads igen og forvandles til en stilren tv-reolvæg, der med en dybde på blot 85 cm bliver til en naturlig del af dagligstuen. 


Skiller arbejde og privatliv

"Vi ønskede at skabe en elegant, fleksibel og praktisk rumløsning for alle os, der fra den ene dag til den anden skiftede til at arbejde eller blive undervist hjemmefra," siger grundlægger og CEO hos Ori Living, Hasier Larrea.

"Hjemmekontorer får os ofte til at føle det svært at komme væk fra arbejdet. Vores Pocket Office er et tilflugtssted, hvor man kan fokusere på sit arbejde, herefter "lukke butikken" og vende tilbage til sit personlige rum og privatliv."

 



Ori Livings både fikse og praktiske Pocket Office gør det nemt at adskille arbejde og
hjemmeliv: På samme tid sikre en effektiv arbejdstilgang og bevare hjemmemiljøets
afslappede velvære, når arbejdstiden er forbi.
  

 


Ori Livings fikse og praktiske kontorløsning gør det nemt og bekvemt at adskille arbejde og hjemmeliv i privatboligen og på samme tid sikre en effektiv arbejdstilgang og bevare hjemmemiljøets afslappede velvære, når arbejdstiden er slut.

Det rullende kontormodul Pocket Office kan foreløbig leveres i to størrelser: En medium model med en væglængde på 183 cm og en stor model, der er 244 cm lang. 


Vigende tal

Nyeste tal viser, at kontorfolks hybrid- og hjemmearbejde på det amerikanske arbejdsmarked dog er for nedadgående her et år efter, at de fleste covid-restriktioner blev udfaset.    

Ifølge en aktuel undersøgelse arbejder 35% af ansatte, der er i stand til at passe arbejdet uden for kontoret, hjemmefra hele tiden netop nu. I januar blev samme tal målt til 43% - mod 55% i oktober 2020 og blot 7% før pandemien.  


 



Dagligstue-delen rummer hylder samt en tv-væg med fladskærm - kontor-delen to
arbejdsstationer: et skrivebord med kontorstol og plads til flere pc-skærme samt på
på modsatte vægflade en stående desk-mulighed.

 


Modsvarende steg imidlertid i samme survey andelen af kontorfolk, der kan løse arbejdsopgaverne fra hjemmekontoret, men som vælger at indgå i nye hybride ordninger fra 35% i januar til 41% i februar 2023.

I London arbejder hver femte kontoransat stadig hjemmefra efter pandemien, mens fire ud af 10 er hybridarbejdende og møder ind på kontoret minimum én dag om ugen.  ●

 

 

Læs mere her:
Oriliving.com: A fun office to living room transformation (video)
Businessinsider.com: Expandable apartment systems latest twist on tiny homes
Forbes.com: Full-time remote work is falling but still five times pre-pandemic levels
CNN.business.com: The latest on hybrid work - who is WFH and who isn’t 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo