arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Underground office

Undergrundskontor - arbejd under jorden hjemme i haven

23
sep
2020
Steen Uno
Undergrundsarbejde har fået en helt ny dimension af den brasilianske arkitekt Igor Leal, der har designet dette indbydende office studio til havestykket foran en mondæn villa i Rio.
23
sep
2020
Steen Uno

  

 

 

 

 

Antallet af kontorfolk, der helt eller delvis kan fortsætte med at arbejde hjemmefra også efter coronakrisen, vil stige markant - nogle steder minimum blive fordoblet - forudser eksperter og undersøgelser over hele verden.

Både arbejdsgivere og medarbejdere kan se fælles fordele i at spare hinanden og først som sidst virksomheden for mange ugentlige timers uproduktiv pendler- og transporttid.

Her er løsningen, hvor den daglige transporttid til kontoret minimerer sig til blot 20-30 skridt fra entrédøren og hen over græsplænen.

Den brasilianske arkitekt Igor Leal har tegnet dette godt 44 m² store ´undergrundskontor´ til en magelig husejer i Rio De Janeiro, som ikke længere orker at pendle, men alligevel godt vil have den fornødne ro om ørerne, når han arbejder hjemmefra.       


Ude og hjemme

"Opgaven lød på at indrette et lille kontorstudio på havearealet foran kundens villa, men uden at ødelægge eller påvirke udsigten inde fra huset," beretter Igor Leal.

”Min kunde, der arbejder en hel del fra sit hjemmekontor, vil gerne have fornemmelsen af at forlade huset, men alligevel råde over en selvstændig arbejdsplads i hjemmet."

 

 Den daglige pendlertid til kontoret er blevet reduceret til bare 20-30 skridt hen over
græsplænen for den magelige brasilianske villaejer i Rio.

 

 

Den bekvemme kontorløsning rummer et arbejdsbord til to, mødebord til fire, et mikrokøkken samt et toilet, som bruger opsamlet regnvand.

Væggene består af betonblokke, mens gulv og loft er beklædt med træ. Den lille gårdhave udenfor har præcis plads til, at kan man holde småpauser og trække frisk luft. 


Fordobling

Ifølge en engelsk undersøgelse forudser arbejdsgivere, at antallet af kontorfolk, der arbejder regelmæssigt fra deres hjemmekontor, vil stige fra 18 til 37 procent på den anden side af coronakrisen.

Herhjemme bekræfter en undersøgelse fra maj foretaget af fagorganisationen Lederne, at hver anden leder og deres virksomhed i fremtiden efter corona vil udvide antallet af ugentlige og lejlighedsvise hjemmearbejdsdage.  ●

 

 På den anden side af coronakrisen vil dobbelt så mange kontormedarbejdere som i
dag arbejde i alt fald delvis hjemmefra, fastslår adskillige undersøgelser.                

 


 

Læs mere her:
Manofmany.com: Buried studio is a home office away from home
Realhomes.com: 17 contemporary designs for every modern garden
Lederne.dk: Hver anden leder vil gøre mere brug af hjemmearbejde
Personneltoday.com: Working from home will be double pre-pandemic levels 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.