Unik kontoridyl i Vidensbyen Kgs. Lyngbys grønneste omgivelser

Unik kontoridyl i Vidensbyen Kgs. Lyngbys grønneste omgivelser

08
maj
2024
Steen Uno
Grønnere bliver det ikke, når Woods Office til næste år åbner dørene til Lyngbyhus med kontor-lejemål, private suiter og kontorhotel i Kgs. Lyngbys eftertragtede grønne område ved Mølleåen og Sorgenfri Slotspark med kort gåafstand til station og shopping.
08
maj
2024
Steen Uno

 

 

 

 

 

Fra slutningen af 70´erne og de næste tre årtier frem tjente det smukt grønt placerede kontorkompleks som hovedsæde for et stort dansk forsikringsselskab.

Efter en omfattende ombygning i samarbejde med to eksisterende lejere gør den danske kontorudbyder Woods Office nu klar til at byde nye lejere velkommen indenfor i det totalrenoverede Lyngbyhus ved Lyngby Sø.

Det opdaterede kontorhus åbner primo 2025 dørene til nye topdesignede kontormiljøer og lejemål samt et kontorhotel med private suiter og individuelle arbejdsstationer.

Ud over den grønne natur i baghaven kan de kommende lejere se frem til en lang række fællesfaciliteter som eatery, bemandet reception, café, mødecenter og velindrettede loungeområder.    


Attraktivt naturområde

”Lyngbyhus bliver qua sine unikke grønne omgivelser en meget attraktiv kontorlokation for virksomheder, der ønsker at forkæle deres medarbejdere med enestående rammer og god beliggenhed incl. transporttid nord for København.

Vores ny kontorhus ligger tæt på det hele: Offentlig transport, grønne gåture i arbejdspauser, shopping i Storcentret og i den pulserende Hovedgade" siger Lotte Schultz, letting manager hos Woods Office, som formidler udlejningen af de attraktive kontorlejemål i Lyngbyhus.

 Det totalrenoverede Lyngbyhus åbner primo 2025 dørene til nydesignede kontorer
og miljøer med lejemål i tre etager samt en coworking-sektion med kontorsuiter og
individuelle arbejdsstationer.
                                                 Fotos/visuals: Woods Office

 

 

Woods Office fokuserer på at skabe de bedste rammer om en god arbejdsdag med optimalt indeklima, indretning med høj kvalitet og service. Lyngbyhus gennemrenoveres til at kunne opfylde de højeste miljømæssige krav og standarder for medarbejdertrivsel.

"Målsætningen for vores kontorejendomme er, at det skal være nemt og rart at gå på arbejde - det kommer Lyngbyhus helt sikkert til at leve op til," understreger Lotte Schultz.

Blandt andet får det opdaterede kontorkompleks ved Lyngby Sø ventilation med køl, intelligent belysning, god akustik, og Lyngbyhus forventes således at blive ”DGNB Gold in-use”-certificeret og med energimærke A,"      


Innovative miljøer

"Lyngbyhus ligger ikke mange øjeblikke fra hverken DTU Science Parks mange forskermiljøer eller Lyngbys andre kendte vidensvirksomheder som COWI, Novozymes, Microsoft, Haldor Topsøe, Maersk Drilling, Hempel med flere.

Vores velbeliggende kontorhus bliver derfor som skræddersyet til større og mindre vækstvirksomheder, start-ups samt andre, som har forretnings- og andre driftsmæssige interesser i Vidensby Lyngsbys mange innovative miljøer og firmaer," siger Lotte Schultz.

 ”Lyngbyhus vil tilbyde sig som uhyre oplagt mulighed for større som mindre måske
vækstvirksomheder med driftsmæssige interesser i Vidensbyen Lyngbys innovative
firmaer og miljøer," 
siger Lotte Schultz, letting manager, hos Woods Office.

 


I Lyngbyhus udlejer Woods Office aktuelt tre kontorlejemål på 414 m² i stueetagen, 974 m² på 1. sal og 756 m² på 2. sal samt en række kontorsuiter og individuelle skrivebordspladser i husets interne kontorhotel på første etage. Kommende lejere vil få mulighed for at flexe og kombinere deres lejemål med pladser i kontorhotellet.

Som supplement til de talrige trafikale adgangsveje til Lyngbyhus indvies Hovedstadens letbane i 2025. Den 28 km lange letbane fra Lundtofte til Ishøj vil krydse igennem og få to stationer i Lyngby Centrum.


Vidensby Lyngby

Kongens Lyngby har rødder helt tilbage til vikingetiden - forstadens ældste bygning Lyngby Kirke er opført midt i 1100-tallet. Byens kongelige tilnavn skyldtes, at jorden indtil Reformationen i 1536 var krongods og tilhørte kongen.

Op til 1900 voksede den tidligere landsby sig større med blandt andet klædefabrikker og anden industri langs Mølleåen. Som stationsby fik Lyngby let ved at afsætte sine udstykkede villagrunde og udviklede sig qua sine rekreative åndehuller til en stadig mere eftertragtet københavnerforstad.


 I sit kontorkoncept fokuserer Woods Office skarpt på indeklima, indretning, akustik
og service - også i Lyngbyhus, som nyistandsættes til at kunne opfylde de højeste
miljømæssige bæredygtigheds-krav til energimærke A.
  


 

Midt i 60´erne indledte Polyteknisk Læreanstalt i Øster Voldgade sin udflytning til Lundtoftesletten i Lyngby, hvor den i 1994 ændrede navn til Danmarks Tekniske Universitet. 

DTU og en række af Lyngbys videnstunge virksomheder skabte i 2012 grobund for netværks-institutionen Vidensbyen, i dag Science City Lyngby, der nu tæller som en af Europas førende videns- og universitetsbyer med de bedste vilkår for teknisk uddannelse, forskning og entreprenørskab.  ●


 


                                             

 

 

Læs mere her:
Woods-office.com: Lyngbyhus - nyistandsatte kontorer i grønne omgivelser
Woods-office.com: Velkommen til Lyngbyhus med naturen i baghaven
Lokalebasen.dk: Kontorhus centralt i grønne omgivelser i Kgs. Lyngby
Vidensby.dk: Science City Lyngby - en af Europas førende vidensbyer   

 

 

 

 

 

 Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo