arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hygge1

Velkommen til Hygge Coworking Spaces - beliggende i Charlotte, North Carolina

05
sep
2018
Steen Uno
En virksomhed med et navn, ingen kan udtale - Hygge Coworking Spaces med adresser i den amerikanske millionby Charlotte trodser alle gængse PR- og marketingregler ved at basere sig på et nordeuropæisk fremmedord, som de færreste forstår.
05
sep
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

"Vi var på udkig efter en unik titel til vores nye coworking lokaler - et spændende ord, der ikke uden videre lader sig oversætte til engelsk. Vi faldt over det danske ord hygge, der præcis udtrykker den atmosfære, som vi forsøger at skabe i vores spaces ..." 

Sådan siger pæreamerikanske Garrett Tichy, der for halvandet år siden - og så absolut uden danske aner, forbindelser eller andre præferencer - helt tilfældigt endte med at lade et indtil da ukendt dansk ord bære og flashe sin opstartende coworking-virksomhed.

I dag har Hygge Coworking åbnet foreløbig fire locations i Charlotte og er et synlgt, fremtrædende brand i branchen takket være ikke mindst Garrett Tichys design- og marketing-baggrund.

Og de fire coworklng spaces forsøger på alle leder og kanter, i stort og småt at leve fuldt op til det danske hygge-begreb - a feeling of mental well-being, comfort and coziness ...


Mental velfære og komfort

"Hygge-begrebet - følelsen af mental velvære og komfort i et rum - ramte jo præcis plet i det, vi ønskede at skabe: Arbejdsrum, hvor man ikke blot kan trives med sine arbejdsprocesser, men også er i stand til at nyde omgivelserne omkring dem.

"Vi var på jagt efter et ord, der ikke sådan uden videre lader sig oversætte til engelsk. Vi stoppede op ved hygge, fordi det begreb jo præcis rummer det, som vi stræber efter at skabe i vores lokaler."

Mange står op til et job, som de ikke er særlig glad for. Coworking-idéen er at skabe en ramme, hvor man trives og gerne vil arbejde. Man møder op i et rum, hvor man straks føler sig rigtig godt tilpas og får lyst til at kaste sig over sine arbejdsopgaver. På den led endte vi ved navnet hygge," siger Garrett Tichy.

 "Hygge-begrebet ramte plet i det, vi sigtede efter at skabe - arbejdsrum, hvor man
ikke kun kan nyde sit arbejde, men også atmosfæren og omgivelserne rundt om,"
siger Hygge Coworking-skaber Garrett Tichy.

 

Den amerikanske coworking-iværksætter lægger mindre vægt på det spektakulære design, men fokuserer først og fremmest på at skabe den gode stemning, atmosfære, spirit, i sine arbejdsrum.

"Jeg synes, at branchen generelt er lidt for fokuseret på den visuelle side af coworking. Hos Hygge prioriterer vi først som sidst menneskelig interaktion og mennesker. Jeg elsker at snakke med vores medlemmer og markedsføre dem, så deres historier kan skabe genlyd rundt i deres netværk," siger Garrett Tichy.


Favner bredt

Det koster godt 800 kr. om måneden at blive medlem og leje sig ind i de indtil videre tre Hygge Coworking Spaces i Charlotte - 125 kr. for et dagspas.

"Vores klientel tæller folk fra 22-65 år i en bred vifte af brancher. Vi har en del designere, it-udviklere og marketing-folk, men slet ikke tilnærmelsesvis så mange som andre coworking spaces," siger Garrett Tichy.

 "I de næste år vil vi se mange nye folk, firmaer og medarbejder-grupper, som vi ikke
hidtil ikke har forbundet med coworking, tilslutte sig disse nye rums nye samarbejds-
former og muligheder," forudser Garrett Tichy.

 

"Vi huser til gengæld adskillige nonprofit-organisationer og spændende virksomheder inden for vedvarende energi, uddannelse og videoproduktion, ejendomsinvestorer med flere. Vi favner kolossal bredt - og det er jo netop det, som jeg elsker allermest ved Hygge Coworking!"

Garrett Tichy er på konstant udkig efter endnu mere ´hygge´ i Charlotte og omegn, fordi han tror, at potentialet i det eksploderende coworking-koncept fortsat er i sin spæde indledende fase.


Plads og potentiale

"Jeg er overbevist om, at vi i de næste år frem vil komme til at se mange nye folk, virksomheder og medarbejder-grupper, som vi hidtil ikke har forbundet med coworking, tilslutte sig de nye samarbejdsformer og muligheder, som disse spændende sociale rum er i stand til at tilbyde.

Som selvstændig branche er coworking stadig meget ung. Når man kigger på tallene, er det tydeligt, at markedet endnu er ganske lille, og at der er meget plads til samt umådelig stort potentiale for vækst specielt for os uafhængige coworking-formidlere," mener Garrett Tichy.  ●

                                                                                                                                                                                        

 

Læs mere her:
Wearehygge.com: it’s pronounced hoo-ga coworking
Allwork.space: Q&A with Hygge Coworking Founder Garrett Tichy
Lokalebasen.dk: De unge forlanger sociale fleksible kontormiljøer 
Coworkinginsights.com: How to Create the Perfect Coworking Space

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.