Velkommen til Hygge Coworking Spaces - beliggende i Charlotte, North Carolina

Velkommen til Hygge Coworking Spaces - beliggende i Charlotte, North Carolina

05
sep
2018
Steen Uno
En virksomhed med et navn, ingen kan udtale - Hygge Coworking Spaces med adresser i den amerikanske millionby Charlotte trodser alle gængse PR- og marketingregler ved at basere sig på et nordeuropæisk fremmedord, som de færreste forstår.
05
sep
2018
Steen Uno

 

 

 

 

 

"Vi var på udkig efter en unik titel til vores nye coworking lokaler - et spændende ord, der ikke uden videre lader sig oversætte til engelsk. Vi faldt over det danske ord hygge, der præcis udtrykker den atmosfære, som vi forsøger at skabe i vores spaces ..." 

Sådan siger pæreamerikanske Garrett Tichy, der for halvandet år siden - og så absolut uden danske aner, forbindelser eller andre præferencer - helt tilfældigt endte med at lade et indtil da ukendt dansk ord bære og flashe sin opstartende coworking-virksomhed.

I dag har Hygge Coworking åbnet foreløbig fire locations i Charlotte og er et synlgt, fremtrædende brand i branchen takket være ikke mindst Garrett Tichys design- og marketing-baggrund.

Og de fire coworklng spaces forsøger på alle leder og kanter, i stort og småt at leve fuldt op til det danske hygge-begreb - a feeling of mental well-being, comfort and coziness ...


Mental velfære og komfort

"Hygge-begrebet - følelsen af mental velvære og komfort i et rum - ramte jo præcis plet i det, vi ønskede at skabe: Arbejdsrum, hvor man ikke blot kan trives med sine arbejdsprocesser, men også er i stand til at nyde omgivelserne omkring dem.

"Vi var på jagt efter et ord, der ikke sådan uden videre lader sig oversætte til engelsk. Vi stoppede op ved hygge, fordi det begreb jo præcis rummer det, som vi stræber efter at skabe i vores lokaler."

Mange står op til et job, som de ikke er særlig glad for. Coworking-idéen er at skabe en ramme, hvor man trives og gerne vil arbejde. Man møder op i et rum, hvor man straks føler sig rigtig godt tilpas og får lyst til at kaste sig over sine arbejdsopgaver. På den led endte vi ved navnet hygge," siger Garrett Tichy.

 "Hygge-begrebet ramte plet i det, vi sigtede efter at skabe - arbejdsrum, hvor man
ikke kun kan nyde sit arbejde, men også atmosfæren og omgivelserne rundt om,"
siger Hygge Coworking-skaber Garrett Tichy.

 

Den amerikanske coworking-iværksætter lægger mindre vægt på det spektakulære design, men fokuserer først og fremmest på at skabe den gode stemning, atmosfære, spirit, i sine arbejdsrum.

"Jeg synes, at branchen generelt er lidt for fokuseret på den visuelle side af coworking. Hos Hygge prioriterer vi først som sidst menneskelig interaktion og mennesker. Jeg elsker at snakke med vores medlemmer og markedsføre dem, så deres historier kan skabe genlyd rundt i deres netværk," siger Garrett Tichy.


Favner bredt

Det koster godt 800 kr. om måneden at blive medlem og leje sig ind i de indtil videre tre Hygge Coworking Spaces i Charlotte - 125 kr. for et dagspas.

"Vores klientel tæller folk fra 22-65 år i en bred vifte af brancher. Vi har en del designere, it-udviklere og marketing-folk, men slet ikke tilnærmelsesvis så mange som andre coworking spaces," siger Garrett Tichy.

 "I de næste år vil vi se mange nye folk, firmaer og medarbejder-grupper, som vi ikke
hidtil ikke har forbundet med coworking, tilslutte sig disse nye rums nye samarbejds-
former og muligheder," forudser Garrett Tichy.

 

"Vi huser til gengæld adskillige nonprofit-organisationer og spændende virksomheder inden for vedvarende energi, uddannelse og videoproduktion, ejendomsinvestorer med flere. Vi favner kolossal bredt - og det er jo netop det, som jeg elsker allermest ved Hygge Coworking!"

Garrett Tichy er på konstant udkig efter endnu mere ´hygge´ i Charlotte og omegn, fordi han tror, at potentialet i det eksploderende coworking-koncept fortsat er i sin spæde indledende fase.


Plads og potentiale

"Jeg er overbevist om, at vi i de næste år frem vil komme til at se mange nye folk, virksomheder og medarbejder-grupper, som vi hidtil ikke har forbundet med coworking, tilslutte sig de nye samarbejdsformer og muligheder, som disse spændende sociale rum er i stand til at tilbyde.

Som selvstændig branche er coworking stadig meget ung. Når man kigger på tallene, er det tydeligt, at markedet endnu er ganske lille, og at der er meget plads til samt umådelig stort potentiale for vækst specielt for os uafhængige coworking-formidlere," mener Garrett Tichy.  ●

                                                                                                                                                                                        

 

Læs mere her:
Wearehygge.com: it’s pronounced hoo-ga coworking
Allwork.space: Q&A with Hygge Coworking Founder Garrett Tichy
Lokalebasen.dk: De unge forlanger sociale fleksible kontormiljøer 
Coworkinginsights.com: How to Create the Perfect Coworking Space

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo