arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1kfmurz

Vellykket 1. halvår: Lokalebasen.dk fortsætter stigningstakt

30
jul
2012
Steen Uno
Danmarks toneangivende portal for ledige erhvervslejemål holder solidt fast i de seneste års optimistiske stigningstakt. I årets første seks måneder kan Lokalebasen.dk notere sig for 372 gennemførte udlejninger mod 256 i samme periode sidste år og 306 afsluttede lejekontrakter i andet halvår af 2011.
30
jul
2012
Steen Uno

Af Steen Uno

Danmarks toneangivende portal for ledige erhvervslejemål holder solidt fast i de seneste års optimistiske stigningstakt. I årets første seks måneder kan Lokalebasen.dk notere sig for 372 gennemførte udlejninger mod 256 i samme periode sidste år og 306 afsluttede lejekontrakter i andet halvår af 2011.

Lokalebasen.dk var med sine 182 udlejninger i årets andet kvartal således i stand til at matche rekordantallet på 190 lejekontrakter i første kvartal af 2012.

”Det er så absolut uhyre tilfredsstillende, at vi formår at opretholde en stigning i vores udlejningstal på dette markant høje niveau.

De gode resultater ser vi som frugten af et opprioriteret udviklingsarbejde herunder vores fortsat meget synlige markedsføringsindsats på Lokalebasen.dk,” siger udlejningsportalens direktør Jakob Dalhoff.

Han tilføjer, at august og september traditionelt er årets travleste måneder, hvorfor Lokalebasen.dk fastholder sit mål om at kunne fordoble sit samlede antal af udlejninger i 2012 i forhold til sidste års topresultatet på 562. Et tal, der fordoblede webportalens 278 afsluttede lejeaftaler i 2010.

”Andre nye spændende tiltag, som vi p.t. har i støbeskeen på Lokalebasen.dk, gør, at vi vælger at holde fast i vores skyhøje forventninger til, at 2012 vil blive et nyt fantastisk kanonår for vores populære udlejningsportal,” siger Jakob Dalhoff.

For yderligere info:
Jakob Dalhoff, direktør
tlf. 7020 0814

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.