arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Apple campus 2

Verdens bedste kontorbygning tager form

05
feb
2016
Steen Uno
Som sit sidste store projekt før sin død lancerede Apple-medstifter Steve Jobs IT-gigantens ny futuristiske HQ, ´verdens bedste kontorbygning´, i Cupertino, Silicon Valley. Fotodroner afslører, at ´rumskibet´ nu er ved at tage form.
05
feb
2016
Steen Uno 

Umiddelbart før sin død i oktober 2011 fremlagde Steve Jobs selv planerne for computergigantens nye futuriske kontor-HQ på en gigantisk grund i Apple-hjembyen Cupertino i Californien.

´Verdens bedste kontorhus´ med plads til 13.000 Apple-medarbejdere forventes færdig ved udgangen af 2017, og fotodroner har netop afsløret, hvor langt byggeriet af det kæmpemæssige, fascinerende kontor-´rumskib´ er fremme lige nu og her.

Campus 2 kommer til at rumme 260.129 kontor-kvadratmeter fordelt på fire etager med glasfacader og tagkonstruktioner, der giver max. dagslys i gigantbygningens mange arbejds-, møde- samt øvrige open spaces.

Begge sider af Apples fremtidige virksomhedsdomicil beklædes med kæmpestore buede glasruder, så medar-bejderne kan kigge ind i haven, der blandt andet skal beplantes med en stor abrikoslund, eller ud i landskabet.


Energi- og klimaoptimeret

Et stort spektakulært auditorium med plads til 1.000 gæster vil fremover huse alle Apple´s store events samt eksponere verdenskoncernens fremtidige produkter.

Hele 80 procent af Campus 2 vil blive grønt rum med 7.000 fortrinsvis nyplantede træer. Apple´s kontorhus vil selvsagt blive selvforsynende og fungere på 100% vedvarende energi i form af solenergi og biobrændstoffer.

 

"Vi har i stor udstrækning valgt tørketolerante, amerikanske planter, der er i stand til at opsuge selv meget store mængder nedbør, der kan falde som følge af fremtidige klimaforandringer," siger Apple´s ejendomsdirektør Dan Whisenhunt.

Det nordlige Californiens milde lune klima muliggør et naturligt ventilationssystem, der bl.a. vil tillade alene hovedbygningen at kunne fungere uden aircondition eller varme tre fjerdedele af året.


Pris 33 mia. kr.

Inden for murene kan medarbejderne bruge en af de 1.000 cykler til at suse rundt på campus og kontorgange, ligesom kilometervis af specialdesignede jogging- og cykelstier vil stå til deres rådighed udenfor.

De ansattes biler skal fortrinsvis parkeres underground på Apple-kontorhusets 11.000 p-pladser. Her såvel som på de udendørs parkeringspladser installeres min. 300 opladningsstationer til el-biler.

Apple har vurderet, at Campus 2 vil komme il at stå IT-mastodonten i ca. fem mia. dollars - eller godt 33 mia. danske kroner .... ●

 

Se mere her om ´Verdens bedste kontorbygnming´ Campus 2:
Apple Campus 2: Drone flyover footage, February 2016

16 incredible facts about Apple's new ´spaceship´ campus
Lokalebasen.dk: Find ledige, meget STORE danske kontorlejemål 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.