arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hvad skal I huske, når I skal flytte?

Lokalebasen flyttede i sommeren 2014 til en stor kontorbase på Østerbro i København. Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået.

HENT FLYTTEGUIDE

Hvad skal I huske, når I skal flytte? Få inspiration her.

Lokalebasen.dk flyttede i sommeren 2014 til vores kontorbase på Østerbro i København.

Vi prøvede at forberede os så godt som muligt, men vi stødte på nogle udfordringer undervejs i flytningen, som vi kunne have undgået. Vi endte for eksempel i den uheldige situation at stå uden internet i flere måneder, da vi glemte at søge om gravetilladelse.

Herfor vil vi gerne sørge for at andre ikke kommer til at stå i vores sted. Vi har gennem flytteprocessen samlet vores erfaringer i en flytteguide til inspiration. Alle disse erfaringer har medført, at vi har samlet de bedste partnere inden for de serviceydelser som er nødvendige når en virksomhed flytter. 

Vi ønsker at hjælpe jer med at forberede jer i god tid og give jer et overblik over de mulige overvejelser og tiltag, I bør gøre jer i jeres flytning.

Læs mere om de forskellige serviceydelser i menuen til venstre. Du kan også få en samlet oversigt, hvor du gratis og hurtigt kan krydse af, hvilke serviceydelser du ønsker tilbud på. Alle disse services er vigtige i en flytning, selvfølgelig afhængigt af virksomheden og dennes branche. Endvidere står ting som internet, forsikringer og transport dog øverst på manges lister.

Det overblik vi har samlet skaber gode rammer for at flytte til nye erhvervslokaler eller kontorlejemål.

Samlet oversigt.

Lokalebasens kontor