arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Få flere henvisninger med en online virtuel tur

Virtuel tur

Få en virtuel tur af dit lejemål

En virtuel tur gør det muligt for dig, som udlejer, at fremvise dine lokaler online uden, at du skal afsætte tid i din kalender til en fremvisning for en mulig lejer. Potentielle lejere kan gå på opdagelse og bevæge sig frit rundt i hele dit lejemål online, som er identisk med, hvis de besøgte det fysisk. Derfor får du mulighed for at starte salgsprocessen med et helt nyt udgangspunkt, som er et skridt tættere på en aftale. Henvendelser på fysiske fremvisninger er derfor i høj grad potentielle lejere, der må forventes at have et lille kendskab til lejemålet, da de allerede har bevæget sig rundt i lejemålet gennem virtuel tur. Det har med andre ord aldrig været nemmere at leje dine lokaler ud, gennem færre fremvisninger, fordi henvendelser nu kommer fra mere relevante og i højere grad potentielle lejere.

Konceptet bag

Hos Lokalebasen.dk kan du nu tilknytte en virtuel fremvisning af dit lejemål i 3D. Dette giver potentielle lejere en interaktiv mulighed for at bevæge sig frit rundt i hele lejemålet, direkte på Lokalebasen.dk, og er identisk med, hvis man besøgte det fysisk. Dertil kan man via plantegningen flytte sig rundt til andre rum eller etager, hvis man ønsker at se et specifikt kontor igen. Softwaren leveres af Matterport Spaces, der er den førende leverandør af 3D-teknologi til ejendomsindustrien.. 

Dine fordele med en virtuel tur

 • Flere henvendelser
 • Mere kvalificerede leads
 • Bedre dialog med potentielle lejere
 • Godt markedsføringsmateriale
 • Professionelle billeder
Matterport 3D Virtual Tours

Priser

Virtuel tur priser

Priserne er inkl. professionel fotografering samt udvalgte billeder af dit lejemål, som du kan bruge til annoncering. Dertil medfølger gratis oprettelse samt hosting de første 12 måneder. Herefter koster hosting 995,- pr. år.

Bestil et tilbud nederst på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@lokalebasen.dk.

Se Vilkår og Betingelser

Gå på opdagelse i den virtuelle verden

Nedenfor kan du se eksempler på en virtuel tur af vores partneres ledige lokaler, og få et indblik i, hvad det vil sige at være en moderne udlejer af erhvervslokaler.

Taino Ventures Aps Virtuel tur HCSA Ejendomme Virtuel tur
Væxthuset Virtuel tur Væxthuset Virtuel tur

Kontakt os for virtuel tur

Udfyld kontaktformularen med dine oplysninger, og angiv gerne i kommentarfeltet, hvor i landet dine lokaler ligger. Vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud på en virtuel tur af dine lokaler, som vil blive lavet af vores samarbejdspartner Matterport Spaces.

Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.