Få flere henvisninger med en online virtuel tur

Virtuel tur

Få udarbejdet en virtual tur af dit lejemål

En virtuel tur gør det muligt for dig som udlejer at fremvise dine lokaler online uden at skulle afsætte tid i din kalender til en fremvisning for en mulig lejer. Potentielle lejere får muligheden for at gå på en online opdagelse og bevæge sig frit rundt i hele dit lejemål, hvilket giver samme oplevelse som et fysisk besøg. Derfor får du muligheden for at starte salgsprocessen med et helt nyt udgangspunkt og et betydeligt skridt tættere på en aftale. Videre henvendelser på fysiske fremvisninger er derfor i høj grad potentielle lejere, der må forventes at have et kendskab til lejemålet gennem deres brug af den virtuelle tur. Med andre ord har det aldrig været nemmere at leje dine lokaler ud gennem færre fremvisninger.

Konceptet bag

Hos Lokalebasen.dk kan du nu tilknytte en virtuel fremvisning af dit lejemål i 3D, som giver potentielle lejere en interaktiv mulighed for at bevæge sig rundt i lejemålet direkte på Lokalebasen.dk. Dertil kan den potentielle lejer via plantegningen flytte sig rundt mellem etagerne og andre rum, hvis de ønsker at se et specifikt kontor igen. Softwaren leveres af Matterport Spaces, som er den førende leverandør af 3D-teknologi til ejendomsindustrien. 

Dine fordele med en virtuel tur

  • Flere henvendelser
  • Højere kvalitet af leads
  • Bedre dialog med potentielle lejere
  • Godt markedsføringsmateriale
  • Professionelle billeder
Matterport 3D Virtual Tours

Gå på opdagelse i den virtuelle verden

Nedenfor kan du se eksempler på en virtuel tur af vores partneres ledige lokaler og få et indblik i, hvad det vil sige at være en moderne udlejer af erhvervslokaler.

Tower 77 Virtuel tur HCSA Ejendomme Virtuel tur

Priser

Prisen afhænger af ejendommens areal. Via vores samarbejdspartner, tilbyder vi udarbejdelse af virtuelle ture fra 1.795 kr. (eks. moms).

Kontakt os for en virtuel tur

Udfyld kontaktformularen nedenfor og angiv gerne i kommentarfeltet, hvor i landet lejemålet ligger. Herefter kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud på en virtuel tur af dit lejemål, som vil blive lavet af vores samarbejdspartner, Matterport Spaces.

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo