Annoncer på Lokalebasen.dk's listevisninger

Hvorfor annoncere på vores listevisninger

Lokalebasen.dk har mere end 75.000 besøgende om måneden, der alle er interesserede i at leje lokaler. Det giver dig en kæmpe fordel, når du vælger at annoncere på vores listevisninger.

Uanset om du ønsker at få flere leads på dine lokaler eller om du vil markedsføre dit produkt til den perfekte målgruppe, så har vi en løsning til dig.

Vi giver dig muligheden for at få din annonce i toppen af vores listevisninger, som tusindvis af brugere ser hver måned i alle områder af landet.

Målret din annoncering

Lokalebasen.dk har et stort netværk af områder i hele landet, så du selv kan vælge, hvor din reklame skal vises henne.

Du har endda mulighed for at vælge, hvilken kategori vi skal vise din annonce i, så du kan tilpasse din annonce mest muligt.

Vælg f.eks.:

  • Område (København, Slagelse, Ringsted osv.)
  • Kategori (kontor, coworking, butik osv.)
  • Tidshorisont på annoncering
  • Tilpasset præcis til din målgruppe

Med vores annoncesystem får du et hav af muligheder. Vi står selvfølgelig klar til at rådgive dig i, hvilke muligheder der passer bedst til dit behov - om det er valg af kategori, område eller noget helt tredje.

Det praktiske

Når du annoncerer på vores listevisninger, er vi naturligvis fleksible i forhold til, hvilket budskab du gerne vil sende, så længe vi kan stå inde for det. Derfor skal dit banner godkendes af Lokalebasen.dk, inden vi publicerer det.

Bannerformatet for annoncering på vores listevisninger er: 290 x 143 pixel.

Du bestemmer selv, om du vil annoncere med et stillbillede eller en animation. Med en animation har du mulighed for at dele flere budskaber til dine potentielle lejere.

Du leverer selv det færdige banner til os, som vi først godkender. Vi hjælper også gerne med at designe dit banner. Tag fat i vores salgsafdeling, så vi sammen kan aftale pris og detaljer.

Hvad koster det?

Priserne for annncering

Priserne for annoncering i toppen af vores listevisninger er fastsat ud fra, hvilket område du ønsker at annoncere i. Du betaler pr. annonce, men den samme annonce kan sagtens optræde i flere forskellige kategorier, f.eks. både kontor, lager og butik.

Priserne er angivet pr. måned ekskl. moms.

De store byer

I København, Odense, Århus og Aalborg har vi stor efterspørgsel på annoncering, både i toppen af listevisningerne og på vores platform generelt, derfor er prisen 3.750,- ekskl. moms.

Resten af landet

I resten af landet kan du annoncere i toppen af vores listevisninger for blot 1.750,- ekskl. moms.

Udlej dit lejemål

Er du interesseret i at udleje dine lejemål igennem Lokalebasen.dk, kan du finde mere information om dette her: Bliv udlejer nu.

Jeg er interesseret i at annoncere på Lokalebasen

Udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker at annoncere på Lokalebasen eller har behov for yderligere information. Vi kontakter dig inden for to timer i hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo