arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Annoncer på Lokalebasen.dk's listevisninger

Show list view banner example1

Hvorfor annoncere på vores listevisninger

Lokalebasen.dk har månedligt mere end 75.000 besøgende, der alle er interesserede i at leje lokaler. Det giver dig en kæmpe fordel, når du vælger at annoncere på vores listevisninger.

Uanset om du ønsker at få flere leads på dine lokaler eller om du vil markedsføre dit produkt til den perfekte målgruppe, så har vi en løsning til dig.

Derfor har vi introduceret muligheden for at få din annonce i toppen af vores listevisninger, som tusindvis af brugere ser hver måned, i alle områder af landet.

Målret din annoncering

Lokalebasen.dk har et stort netværk af områder i hele landet, hvor du selv kan vælge, hvor din reklame skal vises henne.

Du har endda mulighed for at vælge hvilken kategori vi skal vise din annonce i, så du får mest mulig valgfrihed for pengene.

Vælg f.eks:

  • Område (København, Slagelse, Ringsted etc.)
  • Kategori (kontor, coworking, butik etc.)
  • Tidshorisont på annoncering
  • Tilpasset præcis til din målgruppe

Med vores annoncesystem får du et hav af muligheder. Vi står selvfølgelig klar til at rådgive dig i, hvilke muligheder der passer bedst til dit behov - om det er valg af kategori, område eller noget helt tredje.

Det praktiske

Når du annoncerer på vores listevisninger, er vi naturligvis fleksible i forhold til hvilket budskab du gerne vil sende, så længe vi kan stå inde for det. Derfor skal dit banner godkendes af Lokalebasen.dk, inden vi publicerer det.

Bannerformatet for annoncering på vores listevisninger er: 290 x 143 pixel.

Du bestemmer selv om du vil annoncere med et stillbillede, eller som animation. Et animeret banner kan være godt til at give dine potentielle kunder flere budskaber.

Du leverer selv det færdige banner til os, som vi først godkender. Du er naturligvis også velkommen til at tale med vores salgsafdeling, hvor vi sammen kan finde en pris på design af banneret i vores design afdeling.

Hvad koster det?

Priserne for annncering

Priserne for annoncering på toppen af vores listevisninger er fastsat ud fra hvilket område du vil annoncere i, samt hvilken målgruppe du ønsker at ramme med din annonce.

De store byer

I København, Odense, Århus og Aalborg har vi stor efterspørgsel på annoncering, både i toppen af listevisningerne og på vores platform generelt, derfor er prisen 3.750,- ekskl. moms.

Resten af landet

I resten af landet kan du annoncere i toppen af vores listevisninger for blot 1.750,- ekskl. moms.

Udlej dit lejemål

Er du interesseret i at udleje dine lejemål igennem Lokalebasen.dk, kan du finde mere information om dette under Bliv udbyder.