arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Annoncer på Lokalebasen.dk's listevisninger

Show list view banner example1

Hvorfor annoncere på vores listevisninger

Lokalebasen.dk har mere end 75.000 besøgende om måneden, der alle er interesserede i at leje lokaler. Det giver dig en kæmpe fordel, når du vælger at annoncere på vores listevisninger.

Uanset om du ønsker at få flere leads på dine lokaler eller om du vil markedsføre dit produkt til den perfekte målgruppe, så har vi en løsning til dig.

Vi giver dig muligheden for at få din annonce i toppen af vores listevisninger, som tusindvis af brugere ser hver måned i alle områder af landet.

Målret din annoncering

Lokalebasen.dk har et stort netværk af områder i hele landet, så du selv kan vælge, hvor din reklame skal vises henne.

Du har endda mulighed for at vælge, hvilken kategori vi skal vise din annonce i, så du kan tilpasse din annonce mest muligt.

Vælg f.eks.:

 • Område (København, Slagelse, Ringsted osv.)
 • Kategori (kontor, coworking, butik osv.)
 • Tidshorisont på annoncering
 • Tilpasset præcis til din målgruppe

Med vores annoncesystem får du et hav af muligheder. Vi står selvfølgelig klar til at rådgive dig i, hvilke muligheder der passer bedst til dit behov - om det er valg af kategori, område eller noget helt tredje.

Det praktiske

Når du annoncerer på vores listevisninger, er vi naturligvis fleksible i forhold til, hvilket budskab du gerne vil sende, så længe vi kan stå inde for det. Derfor skal dit banner godkendes af Lokalebasen.dk, inden vi publicerer det.

Bannerformatet for annoncering på vores listevisninger er: 290 x 143 pixel.

Du bestemmer selv, om du vil annoncere med et stillbillede eller en animation. Med en animation har du mulighed for at dele flere budskaber til dine potentielle lejere.

Du leverer selv det færdige banner til os, som vi først godkender. Vi hjælper også gerne med at designe dit banner. Tag fat i vores salgsafdeling, så vi sammen kan aftale pris og detaljer.

Hvad koster det?

Priserne for annncering

Priserne for annoncering i toppen af vores listevisninger er fastsat ud fra, hvilket område du ønsker at annoncere i. Du betaler pr. annonce, men den samme annonce kan sagtens optræde i flere forskellige kategorier, f.eks. både kontor, lager og butik.

Priserne er angivet pr. måned ekskl. moms.

De store byer

I København, Odense, Århus og Aalborg har vi stor efterspørgsel på annoncering, både i toppen af listevisningerne og på vores platform generelt, derfor er prisen 3.750,- ekskl. moms.

Resten af landet

I resten af landet kan du annoncere i toppen af vores listevisninger for blot 1.750,- ekskl. moms.

Udlej dit lejemål

Er du interesseret i at udleje dine lejemål igennem Lokalebasen.dk, kan du finde mere information om dette her: Bliv udlejer nu.

Jeg er interesseret i at annoncere på Lokalebasen

Udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker at annoncere på Lokalebasen eller har behov for yderligere information. Vi kontakter dig inden for to timer i hverdage mellem kl. 08.00-16.00.

Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.