arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lejekontrakt til kontorfællesskaber

Show shutterstock 494398477

Når man driver et kontorfællesskab eller coworking space og ønsker at leje en eller flere pladser ud, så skal der være styr på det juridiske med en lejekontrakt til kontorfællesskaber.

I denne kontrakt skal der specificeres hvilke regler lejer og udlejer er bundet af, samt hvilke forhold der gør sig gældende, så man kan arbejde gnidningsfrit imellem hinanden.

Når du er udlejer af Kontorfællesskabet eller de ekstra kontorpladser du har på dit kontor, så er det vigtigt du har styr på de juridiske spørgsmål der kan komme op, i forbindelse med udarbejdelse af en kontrakt.

Derfor vil vi gerne hjælpe med at få styr på de kontraktlige forhold, så du kan fokusere på det der betyder noget for dig, nemlig din virksomhed.

Reglerne for udlejning af kontorpladser i et kontorfællesskab eller coworking space er nedfældet i erhvervslejeloven, men er anderledes end vi kender det fra fx en standard erhverslejekontrakt, der ofte er mere indholdsrig at arbejde med.

Få en professionel kontorfællesskabskontrakt

Vi vil gerne hjælpe dig videre med udlejningen af dine kontorpladser med den rigtige kontrakt, derfor har vi fået udfærdiget en standard kontrakt, der kan benyttes når du udlejer pladser i dit kontorfællesskab eller kontor til andre virksomheder, så du ikke skal bruge en masse tid og penge på at få en advokat til at lave det for dig.

Hvad får du ud af kontrakten?

  • Hurtig og let udfyldelse af kontrakt
  • Up-to-date informationer
  • Spar penge uden brug af advokat
  • Spar tid ved at bruge en standard kontrakt
  • Kom hurtigt videre med dit arbejde

Vil du gerne høre mere og modtage en kopi af kontrakten? Så udfyld formularen herunder, så sender vi den til dig hurtigst muligt.