arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Gratis lejekontrakt til kontorfællesskaber

Gratis lejekontrakt

Når du driver et kontorfællesskab eller coworking space og ønsker at leje en eller flere pladser ud, så skal der være styr på det juridiske med en lejekontrakt til kontorfællesskaber.

I denne kontrakt skal der specificeres hvilke regler lejer og udlejer er bundet af, samt hvilke forhold der gør sig gældende, så man kan arbejde gnidningsfrit imellem hinanden.

Når du er udlejer af Kontorfællesskabet eller de ekstra kontorpladser du har på dit kontor, så er det vigtigt du har styr på de juridiske spørgsmål der kan komme op, i forbindelse med udarbejdelse af en kontrakt.

Derfor vil vi gerne hjælpe med at få styr på de kontraktlige forhold, så du kan fokusere på det der betyder noget for dig, nemlig din virksomhed.

Reglerne for udlejning af kontorpladser i et kontorfællesskab eller coworking space er nedfældet i erhvervslejeloven, men er anderledes end vi kender det fra fx en standard erhverslejekontrakt, der ofte er mere indholdsrig at arbejde med.

Laver i mange kontrakter?

Hvis I laver mange kontrakter, så kan en aftale med Contractbook.co være en rigtig god måde at håndtere administrationen af jeres kontrakter, så I kan få dem underskrevet digitalt.

Få en professionel kontorfællesskabskontrakt

Vi vil gerne hjælpe dig videre med udlejningen af dine kontorpladser med den rigtige kontrakt, derfor har vi fået udfærdiget en standard kontrakt, der kan benyttes når du udlejer pladser i dit kontorfællesskab eller kontor til andre virksomheder, så du ikke skal bruge en masse tid og penge på at få en advokat til at lave det for dig.

Hvad får du ud af kontrakten?

 • Hurtig og let udfyldelse af kontrakt
 • Up-to-date informationer
 • Spar penge uden brug af advokat
 • Spar tid ved at bruge en standard kontrakt
 • Kom hurtigt videre med dit arbejde

Vil du gerne høre mere og modtage en kopi af kontrakten? Så udfyld formularen herunder, så sender vi den til dig hurtigst muligt.

Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.