arrow_upward

expand_moreexpand_less

Gratis lejekontrakt til kontorfællesskaber

Gratis lejekontrakt

Når du driver et kontorfællesskab eller coworking space og ønsker at leje en eller flere pladser ud, så skal der være styr på det juridiske med en lejekontrakt til kontorfællesskaber.

I denne kontrakt skal der specificeres hvilke regler lejer og udlejer er bundet af, samt hvilke forhold der gør sig gældende, så man kan arbejde gnidningsfrit imellem hinanden.

Når du administrerer et kontorfællesskab eller blot ønsker at udleje en eller flere pladser, skal der være styr på de juridiske formaliteter i form af en lejekontrakt specialiseret til kontorfællesskaber.

Derfor skal du som udlejer have styr på indholdet af denne lejekontrakt, så samarbejdet mellem lejer og udlejer kan fungere optimalt. Denne kontrakt skal indeholde alle de gældende regler de to parter imellem.

Reglerne for udlejning af kontorpladser eller et coworking space er nedfældet i erhvervslejeloven, men er anderledes end vi kender det fra fx en standard erhverslejekontrakt, der ofte er mere indholdsrig at arbejde med. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, som kunde hos Lokalebasen.dk, med at få styr på de kontraktlige forhold, så du kan fokusere på det der betyder noget for dig, nemlig din virksomhed.

Erfaring med kontrakter

Vi har siden 2008 udbudt kontrakter til vores kunder, som har givet os værdifuld erfaring og viden. Dette vil vi gerne give videre til vores kunder. Denne version er baseret på vores standard lejekontrakt, som er blevet solgt flere tusinde gange siden introduktionen.

Få en professionel kontorfællesskabskontrakt

Her hos Lokalebasen.dk vil vi gerne hjælpe dig videre med udlejning af dine kontorpladser med den rigtige kontrakt, hvorfor vi har udfærdiget en standard kontrakt, som kan benyttes når du udlejer pladser i dit kontorfællesskab. På denne måde skal du ikke bruge en masse tid og penge på at få en advokat til at lave det for dig.

Hvad får du ud af kontrakten?

  • Hurtig og let udfyldelse af kontrakt
  • Up-to-date informationer
  • Spar penge uden brug af advokat
  • Spar tid ved at bruge en standard kontrakt
  • Kom hurtigt videre med dit arbejde

Vil du gerne høre mere og modtage en kopi af kontrakten? Så udfyld formularen nedenfor, eller tag kontakt til vores service-team på info@lokalebasen.dk – så hjælper vi dig hurtigst muligt.

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo