arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Boligudlejning til salg på Østergårdsvej 20, 8740 Brædstrup

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Østergårdsvej 20
8740 Brædstrup
Areal
4.531 m²
Område
8740 Brædstrup
Afstand til offentlig transport
 
Bus
622 m

Auktionsdato 18. august kl 13.00

Ejendommen, som er beliggende i Brædstrups erhvervsområde nord for bymidten og som tidligere har været benyttet til fabrikation af træbriketter og servicering af lastbiler, omfatter:

Hovedbygning på 2.081 m² (iflg. BBR), opført i 1969 i letbeton. Bygningen består af administrationsbygning på ca. 220 m² i 2 etager, lukket hal på ca. 720 m² og åben hal på ca. 1.040 m².

Administrationsbygningen indeholder personalerum/-faciliteter med frokoststue, tekøkken, omklædning, toilet og badefaciliteter i stueetagen, mens resten af stueetagen rummer kontorlokaler og på 1. sal mødelokaler m.m. Der er en utæthed i etageadskillelsen, hvorfra der er trængt vand ned i kontoret i stueetagen.

Administrationsbygningen opvarmes med el-varme som centralvarme med cirkulation. Den lukkede hal har 2 hejseporte.

Aflang stålhal på 1.550 m² (iflg. BBR), opført i 2012. Uopvarmet og med 6 skydeporte. Vinkelbygning på 735 m² (iflg. BBR), opført i 1971/74 i letbeton. Den ene sidebygning rummer værksted, lagerrum, m.m., mens den anden sidebygning rummer 3 haller/garager. Førstnævnte sidebygning har ifølge BBR eget centralvarmeanlæg til flydende brændsel, - der tages dog forbehold herfor, herunder for funktionsdygtigheden af et evt. tilstedeværende varmeanlæg.

Det samlede bebyggede areal er på 4.259 m² (iflg. BBR).

Pladsen bagved/syd for hovedbygningen og pladsen foran den aflange hal er befæstet, ligesom der er stort befæstet areal øst for hovedbygningen. Desuden er pladsen foran vinkelbygningen befæstet.

Iflg. BBR er der en nedgravet 1.000 liters olietank til dieselolie. Tanken befinder sig angiveligt foran vinkelbygningen.

Ejendommen består af 3 matr. nr.: 2 fo, 2 gu og 2 ex, på henholdsvis 2.093 m², 16.452 m² og 47.466 m². Bygningerne befinder sig på den vestlige del af 2 ex, hvis østlige del, ca. 22.800 m², henligger som krat/skov. 2 fo og 2 gu henligger begge som eng/krat/skov.

Oplysningerne i BBR er ikke opdateret. Den angivne bygning 6 er nedbrændt for flere år siden. Konkursboet påtager sig ikke ansvaret for rigtigheden af oplysningerne, herunder arealangivelserne og oplysninger om olietanke. De ovenfor angivne bygningsarealer iflg. BBR ses dog ikke at afvige væsentligt fra de faktiske forhold.

Ifølge gældende lokalplan 14.41 for (daværende) Brædstrup kommune, må ejendommen kun bruges til erhvervsformål. Der henvises i øvrigt til lokalplanen for yderligere oplysninger.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage