arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt udlejningsejendomme til salg i Odense

Søg gratis blandt 504 udlejningsejendomme til salg i hele Danmark.

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Få overblik over markedet for udlejningsejendomme i Odense

Er du på udkig efter udlejningsejendomme til salg i Odense? Så er Lokalebasen.dk det bedste redskab til din søgning. Her får du hurtigt og effektivt et overblik over markedet for udlejningsejendomme i Odense. Vi er eksperter inden for området og har altid fingeren på pulsen, hvad angår udviklingen. Vi formidler et stort og alsidigt udvalg af udlejningsejendomme til salg i Odense, og vores mange filtreringsmuligheder gør det nemt og hurtigt for dig at finde frem til emner, der er relevante for netop dig. Det er naturligvis gratis at anvende Lokalebasen.dk for dig, der søger udlejningsejendomme.

Få besked ved nye udlejningsejendomme

Når du opretter en søgeagent, sender vi dig en email så snart der kommer nye udlejningsejendomme til salg.

Nye erhvervsejendomme

Få overblik over alle udlejningsejendomme til salg i Odense

Søger du udlejningsejendomme i Odense? På Lokalebasen.dk vil du med sikkerhed finde emner, der matcher netop din ønsker - uanset hvilken type udlejningsejendom, du er interesseret i. Vi formidler alle slags udlejningsejendomme til salg i Odense, til alle formål og målgrupper. Er du for eksempel på udkig efter udlejningsejendomme med henblik på udlejning til erhverv? Vi udbyder et rigt udvalg af udlejningsejendomme til salg i Odense til såvel butik, kontor, lager, logistik og meget mere. Herudover finder du også mange attraktive udlejningsejendomme til beboelse.


Ønsker du selv at sælge en eller måske flere udlejningsejendomme i Odense, har du også mulighed for at sætte denne eller disse til salg på Lokalebasen.dk. Dette gøres nemt og hurtigt – du skal blot oprette dig som sælger her på portalen. På den måde sørger Lokalebasen.dk for markedsføringen af din udlejningsejendom. Vi sikrer, at din annonce opnår en kontaktflade på ca. 70.000 potentielle købere hver måned.


Lokalebasen.dk er landets førende portal inden for feltet. Vi repræsenterer alle spillere på markedet – lige fra den lille virksomhed til den store, kendte ejendomsmæglerkæde. Dette gør det muligt for os at formidle et rigt og alsidigt udvalg af udlejningsejendomme til salg i Odense. Her finder du emner, der passer til alle formål og ønsker. På Lokalebasen.dk har du adgang til et 100% opdateret overblik over markedet for udlejningsejendomme til salg i Odense. Hvis der forekommer ændringer vedrørende vores udlejningsejendomme, sikrer vi, at ændringerne straks tilføjes annoncerne. Ligesom vi straks opdaterer vores annoncer, når der forekommer salg. Dermed finder du altid kun helt aktuelle og opdaterede annoncer på Lokalebasen.dk. Vi glæder os til at guide dig nemt og hurtigt frem til attraktive udlejningsejendomme til salg i Odense, der er relevante for netop dig. Indled din søgning med det samme!

Nyheder

Se alle nyheder

Udlejningsejendomme i Odense er eftertragtede

Udlejningsejendomme til salg i Odense

Efterspørgsel efter ejendomme i de større byer

Generelt set foregår i disse år en demografisk udvikling i landet, der medvirker en stigende nettotilflytning til de større byer. Denne urbanisering medfører en voksende efterspørgsel på såvel boliger som erhvervslokaler i byerne. Udviklingen finder også sted i Odense, og dette gør, at udlejningsejendomme til salg i Odense oplever en stadig større interesse. Den stigende migration fra land til by i hele Danmark betyder herudover også opadgående boligpriser og lejeudgifter - hvilket gør udlejningsejendomme til salg i Odense yderligere interessant. Her er der dermed mulighed for en rentabel investering, både i form af voksende lejepriser samt en potentiel stigning af udlejningsejendommens værdi.

Læs mere

Lav risiko for tomgang

Den store efterspørgsel på boliger og erhvervsejendomme giver også en vis sikkerhed for investeringen, da det dermed ikke vil være svært at finde nye lejere, som de eksisterende udskiftes – eller for den sags skyld at sælge din udlejningsejendom, når den tid kommer. Dermed er det en fordel at vælge udlejningsejendomme til salg i Odense samt i andre af landets større byer. At investere i udlejningsejendomme i Odense må betragtes som en langsigtet investering, men anses typisk for en forholdsvis sikker en af slagsen.

Når du skal finde udlejningsejendomme til salg i Odense

Inden du går i gang med din søgning efter udlejningsejendomme i Odense, kan det blandt andet anbefales at gøre dig helt klart, hvilken målgruppe du gerne vil henvende dig til. Ønsker du eksempelvis at udleje til privat beboelse eller til erhverv? Og i så fald til hvilken type beboere, eller hvilken slags branche? Er du for eksempel interesseret i at udleje villalejligheder til børnefamilier, kan du vælge at vende blikket mod Hunderup kvarteret. Her findes mange attraktive villaer. Ønsker du derimod at udleje en butik, kan det eventuelt være en idé at lede efter udlejningsejendomme til salg i Odense – i indre by.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage