Samarbejd med en erhvervsmægler – den hurtige vej til udlejning

En god erhvervsmægler kan hjælpe dig til en succesfuld erhvervsudlejning

Erhvervsudlejning er tidskrævende, og et godt afkast kræver en yderst professionel tilgang. Samtidig er det også essentielt, at udlejer har et godt overblik over markedsvilkår samt love og regler, så der sikres et gnidningsløst forløb.

Lokalebasen.dk's fornemmeste opgave er at formidle dit lejemål videre til en stor gruppe af potentielle lejere, og vi gør, hvad vi er bedst til. På den baggrund har vi allieret os med nogle af branchens bedste erhvervs-ejendomsmæglere, som kan hjælpe dig på vej til en succesfuld udlejning. Vores dygtige samarbejdspartnere kan hjælpe dig med

  • At finde den rigtige udbudspris
  • At udarbejde professionelt udbudsmateriale – herunder prospekt
  • At fremvise dit lejemål for potentielle lejere
  • At forhandle aftalen på plads
  • At udarbejde erhvervslejekontrakten

Nedenfor kan du læse mere om vores samarbejdspartnere, hvis du ønsker at benytte en erhvervsejendomsmægler.

 

Plus Mæglerne

Plus Mæglerne er alsidige og har et stort netværk. Vi tilbyder salg af ejendomme, udlejning af erhvervslokaler og afståelse af butikslejemål. Endvidere kan vi være behjælpelige med vurderingsopgaver af alle typer erhvervsejendomme samt salg og forpagtning af hoteller og restauranter.

» Læs mere om Plus Mæglerne
Nordicals A/S Midtjylland

Nordicals i region Midtjylland er din sparringspartner til erhvervslokaler i det midtjyske. Uanset dine ønsker gør vores erfarne team det nemt og overskueligt. Samtidig tilbyder vi kompetent og professionel rådgivning, således at I er i gode hænder fra start til indrykning.

» Læs mere om Nordicals A/S Midtjylland
Danbolig Erhverv Aarhus

Hos danbolig Erhverv i Aarhus, centralt placeret på Banegårdspladsen i centrum, finder du mange forskellige faglige kompetencer. Vi sætter en ære i at kombinere godt købmandskab med høj faglig kvalitet i alle vores arbejdsopgaver. Derfor spænder vores kompetencer bredt, med vægt på udlejning af kontor- og butikslejemål.

» Læs mere om Danbolig Erhverv Aarhus
Nordicals A/S Kolding & Fredericia

Din lokale partner med landsdækkende netværk. Nordicals i Kolding og Fredericia området tilbyder professionel rådgivning og løser alle former for mægleropgaver til erhvervslivet. Vores vision er at være din foretrukne erhvervsmægler i Kolding og Fredericia området. Vi har et stort lokalt kendskab og landsdækkende sager, specialopgaver og ejendomsporteføljer løses i samarbejde med kollegaerne i Nybolig Erhverv kæden.

» Læs mere om Nordicals A/S Kolding & Fredericia
Lintrup & Norgart A/S

Lintrup & Norgart A/S er en af markedets mest erfarne aktører inden for udlejning og salg af kontorejendomme – herunder de klassiske domiciler såvel som nybyggeri og projekt- og udviklingsejendomme. For at opnå mest effektive håndtering og dermed kortest mulige liggetid, har vi altid to mæglere på hver enkelt sag.

» Læs mere om Lintrup & Norgart A/S
RED Property Advisers

RED Property Advisers er en af de mest professionelle aktører på det kommercielle ejendomsmarked. RED er mæglere og rådgivere inden for erhvervsejendomme med et skarpt fokus på primært salg og rådgivning. En af deres kernekompetencer er kontorudlejning, primært i det storkøbenhavnske område. 

» Læs mere om RED Property Advisers
Ring3 Erhverv

Ring3 Erhverv har mange års erfaring med industriejendomme i Danmarks travleste industrikvarter vest for København. Med et velopbygget netværk, løser Ring3 i samarbejde med markedets bedste aktører, opgaver på et højt fagligt niveau. Hos Ring3 får du garanti på, at alle opgaver bliver løst.

» Læs mere om Ring3 Erhverv
Kraer

Vi formidler salg og udlejning af erhvervslokaler, butikker og kontorer mv. primært i København. Vi vil gøre hvad vi kan, for at give dig den oplevelse og service, som der bør og skal kunne forventes af din mægler.

» Læs mere om Kraer
Nordicals A/S København

Hos Nordicals København er vi blandt de førende mæglere inden for erhvervsejendomme og investeringsejendomme i Region Hovedstaden. Vi formidler boligudlejningsejendomme såvel som erhvervsejendomme og erhvervslokaler til butik, kontor, lager og produktion til salg og leje.

» Læs mere om Nordicals A/S København
danbolig Erhverv København

danbolig Erhverv København er et erhvervscenter med mange alsidige og kompetente medarbejdere beliggende i hjertet af København.

» Læs mere om danbolig Erhverv København
danbolig Erhverv Hillerød

Hos danbolig Erhverv Hillerød er du sikret en præcis vurdering af ejendommen samt en fair og effektiv handel. Vi har mange års erfaring i erhvervsmæglerbranchen og dækker bl.a. Hillerød, Storkøbenhavn samt Nord- og Midtsjælland. Vi ser en solid og seriøs ejendomshandel som vejen til et godt og tæt samarbejde, og vi vil med glæde påtage os landsdækkende opgaver.

» Læs mere om danbolig Erhverv Hillerød
Gottlieb+Partners A/S

Gottlieb+Partners er lige dele erhvervsmægling og strategisk rådgivning.

» Læs mere om Gottlieb+Partners A/S
STAD Erhverv

Danbolig Erhverv København er et erhvervscenter med mange alsidige og kompetente medarbejdere, beliggende i hjertet af København. Geografisk dækker vi Storkøbenhavn, og vi arbejder tæt sammen med de øvrige erhvervscentre i Danbolig om landsdækkende salgs- og vurderingsopgaver for en lang række af vores kunder.

» Læs mere om STAD Erhverv
Estate Concept

Hos Estate Concept kan du forvente en professionel og yderst kompetent rådgivning. Dette er uanset om det gælder udlejning eller søgning efter det rette lejemål til din virksomhed. Vi yder en personlig og engageret service og står klar til at varetage netop din opgave.

» Læs mere om Estate Concept
Retail Advice

Med solid baggrund i detailbranchen, tilbyder Retail Advice udvikling, udlejning og salg af lejemål i butiksejendomme og foodmarkets - herunder i shoppingcentre, bymidter og på strøg samt i bigbox miljøer.

» Læs mere om Retail Advice
Boisen Erhverv

Boisen Erhverv har mere end 25 års erfaring inden for erhvervsmægler- og entreprenørbranchen. Vi yder et vedholdende, engageret, loyalt og kreativt stykke arbejde for vore kunder i forbindelse med vurdering, salg og udlejning af erhvervsejendomme og butikker i primært Hovedstadsområdet og Nordsjælland.

» Læs mere om Boisen Erhverv
MæglerTeam Erhverv ApS

Hos os er vi ejendomskøbmænd, der sætter professionelt kendskab til ejendommen, området og den personlige kontakt med køber/lejer og sælger/udlejer i højsædet.

» Læs mere om MæglerTeam Erhverv ApS
Heideby Estate

Heideby Estate er løsningsorienteret, indenfor salg og udlejning af erhvervsejendomme. Hos os får du en fyldestgørende rådgivning og konsulenthjælp vedrørende køb, salg, investering og udlejning. Lad vores 20 års brancheerfaring komme dig til gode.

» Læs mere om Heideby Estate
CBRE

CBRE er verdens førende erhvervsejendomsrådgiver med mere end 75.000 medarbejdere verden over. Vi er til stede i mere end 100 lande fordelt på over 450 kontorer og arbejder dagligt med hvert et hjørne af ejendomsmarkedet – salg, udlejning, vurdering, investering, rådgivning, administration og drift.

» Læs mere om CBRE
Colliers International Danmark A/S

Med udgangspunkt i en mangeårig erfaring med salg og udlejning af erhvervslokaler og med et yderst kompetent netværk i baghånden, har Colliers International Danmark A/S et solidt kendskab til branchen. Vi har landsdækkende kontorer i hele Danmark, og står til rådighed til at hjælpe jer med enhver opgave.

» Læs mere om Colliers International Danmark A/S
Newsec Advisory

Når det drejer sig om udlejning af erhvervsejendomme, er Newsec Dateablandt landets absolut førende. Newsec Datea er kendt for at kunne håndtere selv meget komplekse opgaver ved at skræddersy løsninger, der tager udgangspunkt i en høj faglighed. Vi sætter handling bag ord.

» Læs mere om Newsec Advisory
DEAS

I DEAS arbejder vi med udgangspunkt i det enkelte lejemål og den enkelte ejendom og kunde - hver sag er en individuel sag, der kræver individuelle løsninger. Vores reaktionstid er kort, og vi sætter os grundigt ind i kundernes behov, ønsker og succeskriterier.

» Læs mere om DEAS
Broholm Erhverv

Broholm erhverv er et uafhængigt erhvervsmæglerfirma med 25 års erfaring inden for vurdering, salg og udlejning af erhvervslokaler i Aarhus, Odder, Skanderborg og Holstebro. Vi ved hvad der rør sig på markedet, og vil med glæde udarbejde et uforpligtende oplæg på salg eller udlejning af din ejendom.

» Læs mere om Broholm Erhverv
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo