arrow_upward

5 butikslokaler: København N

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i København N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Nørrebro vil have flere strøggader

Til dig, der er på udkig efter en spændende butik til leje: Nørrebro byder på en overflod af muligheder. Der er i disse år en innovativ byudvikling i gang på Nørrebro, som giver virkelig attraktive fremtidsudsigter for det lokale butiksliv. En butik til leje på Nørrebro er derfor meget populært i disse år. Nørrebro Lokaludvalg arbejder eksempelvis for, at der udvikles og etableres disse fire nye strøggader i bydelen: Rantzausgade, Elmegade, dele af Ægirsgade samt Griffenfeldsgade. Dette vil skabe et endnu mere levende butiksliv på gaderne og deres omkringliggende kvarterer. Ønsker du en butik til leje på Nørrebro, er der dermed stort potentiale på disse gader.

Kvartersmanager skal profilere Nørrebrogade

Er du på udkig efter en butik til leje på Nørrebro, er det bestemt også relevant at kigge mod Nørrebrogade – en af bydelens mest berømte gader. På Nørrebrogade, der allerede i dag er en strøggade, er der nemlig også en spændende proces i gang. Som noget helt nyt er der, efter tysk forbillede, blevet ansat en såkaldt kvartersmanager i en forsøgsperiode på to år. Det er sket for at skabe fælles fodslag indadtil blandt gadens handelsdrivende og sikre en effektiv kommunikation og PR udadtil. Med en butik til leje på Nørrebro, i Nørrebrogadekvarteret, vil du blive en del af dette unikke samarbejde. Projektet skal fremhæve Nørrebrogades styrker og profil samt koordinere handelsgadens hyppige events og aktiviteter.

Overvej en butik i Nørrebro Bycenter

Det er nemt at finde en attraktiv butik til leje på Nørrebro – uanset butikstype – både på de mange handelsgader, men også i byens kendte shoppingcenter: Nørrebro Bycenter. Centeret er beliggende på grænsen mellem Nørrebro og Nordvest-kvarteret og består af 25 butikker, tiltrækker handlende fra store dele af København. Der er dermed god grund til at overveje en placering i eller i nærheden af centeret.

En butik til leje på Nørrebro profilerer din butik

Ønsker du en trendy butik til leje: Nørrebro er kendt som en af Københavns mest trendy kvarterer. Med en butik til leje på Nørrebro vil din butik nyde godt af dette stærke brand. Det er derfor ikke overraskende, at det er meget eftertragtet at have en butik til leje på Nørrebro, og at der er rift om butikslokalerne. De mange innovative tiltag, der tages fra kommunal side vedrørende byudvikling i området gør, at populariteten forventes at stige yderligere i årene fremover.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage