arrow_upward

København N

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i København N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Nørrebro vil have flere strøggader

Til dig, der er på udkig efter en spændende butik til leje: Nørrebro byder på en overflod af muligheder. Der er i disse år en innovativ byudvikling i gang på Nørrebro, som giver virkelig attraktive fremtidsudsigter for det lokale butiksliv. En butik til leje på Nørrebro er derfor meget populært i disse år. Nørrebro Lokaludvalg arbejder eksempelvis for, at der udvikles og etableres disse fire nye strøggader i bydelen: Rantzausgade, Elmegade, dele af Ægirsgade samt Griffenfeldsgade. Dette vil skabe et endnu mere levende butiksliv på gaderne og deres omkringliggende kvarterer. Ønsker du en butik til leje på Nørrebro, er der dermed stort potentiale på disse gader.

Kvartersmanager skal profilere Nørrebrogade

Er du på udkig efter en butik til leje på Nørrebro, er det bestemt også relevant at kigge mod Nørrebrogade – en af bydelens mest berømte gader. På Nørrebrogade, der allerede i dag er en strøggade, er der nemlig også en spændende proces i gang. Som noget helt nyt er der, efter tysk forbillede, blevet ansat en såkaldt kvartersmanager i en forsøgsperiode på to år. Det er sket for at skabe fælles fodslag indadtil blandt gadens handelsdrivende og sikre en effektiv kommunikation og PR udadtil. Med en butik til leje på Nørrebro, i Nørrebrogadekvarteret, vil du blive en del af dette unikke samarbejde. Projektet skal fremhæve Nørrebrogades styrker og profil samt koordinere handelsgadens hyppige events og aktiviteter.

Overvej en butik i Nørrebro Bycenter

Det er nemt at finde en attraktiv butik til leje på Nørrebro – uanset butikstype – både på de mange handelsgader, men også i byens kendte shoppingcenter: Nørrebro Bycenter. Centeret er beliggende på grænsen mellem Nørrebro og Nordvest-kvarteret og består af 25 butikker, tiltrækker handlende fra store dele af København. Der er dermed god grund til at overveje en placering i eller i nærheden af centeret.

En butik til leje på Nørrebro profilerer din butik

Ønsker du en trendy butik til leje: Nørrebro er kendt som en af Københavns mest trendy kvarterer. Med en butik til leje på Nørrebro vil din butik nyde godt af dette stærke brand. Det er derfor ikke overraskende, at det er meget eftertragtet at have en butik til leje på Nørrebro, og at der er rift om butikslokalerne. De mange innovative tiltag, der tages fra kommunal side vedrørende byudvikling i området gør, at populariteten forventes at stige yderligere i årene fremover.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal