arrow_upward

Helsingør

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Helsingør. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende, historisk bymidte

Helsingør er Nordsjællands handelscentrum og huser et stort og varieret butiksliv – på nuværende tidspunkt er der i byen omkring 500 butikker. Byens midte er fyldt af små, snævre gågader og gamle huse med masser af charme – mange af den helt tilbage fra 1500-tallet. Så søger du en romantisk butik til leje i Helsingør, er det bestemt her du skal lede.

Masser af turister

Den gamle sundbys handelsliv præges især af grænsehandelen med svenske indkøbsturister, der kommer til byen via færge. Herudover tiltrækker byens helt store attraktion, Kronborg Slot, også tusindvis af turister hvert år – ikke alene fra Danmark, men fra hele verden. Det påregnes, at Helsingør har et handelsopland på over 500.000 kunder inden for cirka 30 minutters kørsel. Vælger du en butik til leje i Helsingør, får du dermed mulighed for at nå ud til rigtig mange potentielle kunder - ikke kun de bosiddende, men også til de fantastisk mange besøgende der hvert år gæster byen.

Nye butikscentre

Foruden handelslivet i midtbyen, er der også et driftigt butiksliv i byens shoppingcentre. Søger du en butik til leje i Helsingør, kan det bestemt også kan være en god idé at søge her. På nuværende tidspunkt er der fire butikscentre i byen: Helsingør Bycenter, Prøvestenscenteret, Gefionscentret og Meretecenteret. Men foruden disse er endnu et under opførelser: Borupgårdcenter i Snekkersten. Der er derfor i den kommende tid masser af muligheder for at finde ledige butikker i Helsingør.

Attraktive transportmuligheder

Byen ligger tæt på motorvejsforbindelse til resten af Nordsjælland og direkte til København. Du kan for eksempel køre til hovedstaden på ca. 45 minutter. Herudover tilbyder Helsingør rigtig gode togforbindelser med regionaltog, der giver bekvem forbindelse til resten landet. Vælger du en butik til leje i Helsingør, vil du derfor være sikret yderst attraktive transportmuligheder, såvel som en skøn beliggenhed og et stort kundegrundlag.

Innovativ byudvikling

I de senere år har Helsingør gennemgået en større udbygning og fornyelse af byen. Der er blevet investeret flere milliarder på blandt andet oprettelse af det såkaldte Kulturværft og af et nyt Museum for Søfart. Herudover er der også igangsat etablering af helt nye, spændende erhvervsområder. Dette vil også komme byens butiksliv til gavn, og vælger du en butik til leje i Helsingør vil du kunne nyde godt af den vækst og udvikling byen oplever i disse år.

Læs mere om Helsingør på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal