arrow_upward

2 butikslokaler: Helsingør

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Helsingør. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende, historisk bymidte

Helsingør er Nordsjællands handelscentrum og huser et stort og varieret butiksliv – på nuværende tidspunkt er der i byen omkring 500 butikker. Byens midte er fyldt af små, snævre gågader og gamle huse med masser af charme – mange af den helt tilbage fra 1500-tallet. Så søger du en romantisk butik til leje i Helsingør, er det bestemt her du skal lede.

Masser af turister

Den gamle sundbys handelsliv præges især af grænsehandelen med svenske indkøbsturister, der kommer til byen via færge. Herudover tiltrækker byens helt store attraktion, Kronborg Slot, også tusindvis af turister hvert år – ikke alene fra Danmark, men fra hele verden. Det påregnes, at Helsingør har et handelsopland på over 500.000 kunder inden for cirka 30 minutters kørsel. Vælger du en butik til leje i Helsingør, får du dermed mulighed for at nå ud til rigtig mange potentielle kunder - ikke kun de bosiddende, men også til de fantastisk mange besøgende der hvert år gæster byen.

Nye butikscentre

Foruden handelslivet i midtbyen, er der også et driftigt butiksliv i byens shoppingcentre. Søger du en butik til leje i Helsingør, kan det bestemt også kan være en god idé at søge her. På nuværende tidspunkt er der fire butikscentre i byen: Helsingør Bycenter, Prøvestenscenteret, Gefionscentret og Meretecenteret. Men foruden disse er endnu et under opførelser: Borupgårdcenter i Snekkersten. Der er derfor i den kommende tid masser af muligheder for at finde ledige butikker i Helsingør.

Attraktive transportmuligheder

Byen ligger tæt på motorvejsforbindelse til resten af Nordsjælland og direkte til København. Du kan for eksempel køre til hovedstaden på ca. 45 minutter. Herudover tilbyder Helsingør rigtig gode togforbindelser med regionaltog, der giver bekvem forbindelse til resten landet. Vælger du en butik til leje i Helsingør, vil du derfor være sikret yderst attraktive transportmuligheder, såvel som en skøn beliggenhed og et stort kundegrundlag.

Innovativ byudvikling

I de senere år har Helsingør gennemgået en større udbygning og fornyelse af byen. Der er blevet investeret flere milliarder på blandt andet oprettelse af det såkaldte Kulturværft og af et nyt Museum for Søfart. Herudover er der også igangsat etablering af helt nye, spændende erhvervsområder. Dette vil også komme byens butiksliv til gavn, og vælger du en butik til leje i Helsingør vil du kunne nyde godt af den vækst og udvikling byen oplever i disse år.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage