arrow_upward

11 butikslokaler: Esbjerg

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Esbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Shopping for enhver smag

Søger du en butik til leje i Esbjerg? Der er mange fordele ved at placere din butik i netop denne by. Esbjerg er en levende handelsby og betragtes som Sydvestjyllands absolutte shopping-hovedstad. Her finder du et alsidigt udvalg af butikker, der byder på et sortiment for enhver smag og et højt serviceniveau. I Esbjerg City findes på nuværende tidspunkt over 200 specialforretninger, masser af caféer og restauranter med mere, så her har de handlende mulighed for spændende og behagelige shopping-ture. Med en butik til leje i Esbjerg bliver din forretning en del af dette levende og varierede handelsliv.

Let at finde butik til leje i Esbjerg Storcenter

Esbjerg Storcenter er også en attraktiv mulighed, hvis du ønsker en butik til leje i Esbjerg. Centeret, der tidligere var kendt som Gjesing Centeret, blev i 2008 ombygget og moderniseret. I dag huser det 38 specialbutikker med vidt forskelligt sortiment. Så der er gode muligheder for at finde ledige butikker til leje i Esbjerg Storcenter. Centerets indbydende design og dets hyggelige caféområde skaber helt perfekte rammer for spændende shopping-ture for familien. Med en butik til leje i Esbjerg Storcenter bliver din butik en del af dette attraktive shopping-miljø. Storcenteret er beliggende i det spændende og dynamiske område, Esbjerg Nord og har herudover særdeles gode parkeringsforhold: Esbjerg Storcenter tilbyder butikker og kunder 750 gratis parkeringspladser.

Naturattraktioner trækker besøgende til byen

Foruden de gode handelsmuligheder byder Esbjerg og omegn også på store naturoplevelse, der hvert år trækker mange besøgende til byen. I nærheden af Esbjerg ligger National Park Vadehavet, der er Danmarks største naturpark. Vadehavet er for nyligt blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste, hvilket i endnu højere grad har øget interessen for området. Vælger du en butik til leje i Esbjerg, vil din butik få glæde af de mange besøgende, der kommer til byen grundet de unikke naturoplevelser.

Når du leder efter butik til leje i Esbjerg

Der er en del forskellige aspekter at overveje, når du søger efter ledige butikker i Esbjerg. Blandt andet er det vigtigt at tage i højde for, hvilken målgruppe din butik skal nå ud til. Din butik skal gerne placeres et sted, hvor mange fra den specifikke målgruppe passerer. Herudover skal du også overveje, om du ønsker en placering udendørs på eksempelvis en gågade eller indendørs i et shoppingcenter. Centre giver en komfortabel og praktisk indkøbsoplevelse for kunderne, mens en placering på for eksempel gågader tilbyder din butik en masse charme og sjæl. Her er det ligeledes vigtigt at tage betragtning, hvad der passer bedst til din målgruppe.


Når du har afklaret dine ønsker for dine kommende butikslokaler, kan du hurtigt og nemt finde den rigtige butik til leje i Esbjerg via Lokalebasens søgeværktøjer.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage