arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Silkeborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktiv placering til butik – Silkeborg har et erhvervsliv i udvikling

Den charmerende midtjyske by Silkeborg er hjemsted for et spændende erhvervsliv i vækst, og netop derfor har byen den helt ideelle placering, når det kommer til at finde lokaler til leje til butik – Silkeborg har et særdeles alsidigt erhvervsliv, og byen formår således at byde på mange spændende muligheder, uanset hvilken branche din virksomhed arbejder inden for. Det er derfor ikke helt uden grund, at mange danske virksomheder har valgt at slå sig ned i Silkeborg, eftersom byen konstant arbejder på at skabe de bedst mulige betingelser for virksomheder i området, og det har de blandt andet gjort gennem forskellige strategier for byen.   

Kom hurtigt både til og fra din butik – Silkeborg har en enestående infrastruktur

Når man skal lede efter nye lokaler til sin butik, er det utroligt vigtigt, at man sørger for at tænke over placeringen, og her må Silkeborg bare siges at være placeret helt ideelt. Byen ligger nemlig lige midt i hjertet af Jylland, og det betyder, at der er nem adgang både til og fra byen. Det er uden tvivl noget, der vil komme potentielle kunder og kollegaer til gode, i og med at byen er tæt forbundet med blandt andet Aarhus og Herning via motorvej. Du skal desuden ikke køre mere end blot en times tid, før du kommer til hele tre lufthavne, og der er således tale om en by med en fremragende infrastruktur.

En initiativrig by med mange visioner 

I Silkeborg er det muligt at finde et hav af spændende butikker og forretninger, og man kan således få stillet alle sine behov her i byen. Du finder således butikker inden for alt lige fra detail og bolig til elektronik og mad, hvorfor der med garanti også er plads til lige netop din butik – Silkeborg formår at byde på lidt af det hele, og netop derfor har byen den helt ideelle placering, hvis du leder efter nye lokaler til leje til butik eksempelvis.
Der er generelt tale om en by i rivende udvikling, hvor mulighederne konstant byder sig. Herudover giver den gode infrastruktur med motorvejen tæt ved en kæmpe fordel for både medarbejdere og kunder, og ydermere vil du som erhvervsdrivende blive tilbudt en masse forskellige services, så du kan få skabt de bedst mulige rammer for din virksomhed. Silkeborg må generelt siges at være en initiativrig og ambitiøs by med store visioner for sig selv, og netop derfor er byen det helt rette sted at finde lokaler til butik.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage