arrow_upward

26 butikslokaler: Viborg

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Viborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Viborg – butikslokaler i attraktivt område med charme

Den midtjyske by Viborg har den helt rigtige placering, hvis du leder efter lokaler til din butik, uanset din virksomheds omdrejningspunkt. Viborg agerer regionshovedstad i Region Midtjylland, hvilket betyder, at byen er et politisk og administrativt hovedsæde for hele området. Viborg by har grundlæggende en god placering i forhold til butikslokaler, fordi den er lokaliseret meget centralt i Jylland og er et mindre, men markant stop på togruten, der strækker sig gennem Jylland fra Langå til Struer. Derudover udbydes direkte togafgange til Danmarks hovedstad, København. Foruden dette er der også trafikal adgang til Viborg via vejnettet, der inden for omkring en time også tillader en adgang til adskillige af de store jyske byer. Altså er Viborg infrastrukturelt en by, der er lettilgængelig for både kunder og medarbejdere, hvilket gør det til en ideel lokalisering for din butik.

Butikslokaler i en by i vækst

Efterspørgslen på Viborgs butikslokaler følger byens vækst og er derfor i en konstant stigende udvikling. Viborg har på både et kommunalt og lokalt plan et stort fokus på opbygningen og videreudviklingen af områdets virksomheder, iværksættere og det generelle erhvervsliv. Altså er der i Viborg politisk set et øje for at støtte erhvervsdrivende og fremme deres vilkår. Der indføres løbende nye tiltag for at fremme forretningsmiljøet, hvilket kan komme dig og din virksomhed til gode og kontribuerer således til at gøre Viborg til et attraktivt sted at have butikslokaler. Viborg centrum er et knudepunkt for butiksliv og detailhandel i alverdens afarter. De charmerende gader danner baggrund for handel i alle afskygninger og medvirker til at gøre det til et tiltalende og stemningsfuldt sted at drive en butik, hvilket er et plus for både butikkens ansatte, byens vækst og dig som erhvervsdrivende. Så søger du butikslokaler? Viborg har en ideel placering.

Uanset hvilken form for virksomhed du ønsker at tilknytte en butik, har Viborg et passende lokale. Viborgs placering i regionen sikrer mange besøgende fra oplandet og derfor også stor tilstrømning af kunder til byens butikker, hvilket kun understreger den vækst og handel, som byen historisk set er kendt for. Med detailhandlen som omdrejningspunkt har byens erhverv udviklet sig og har efterhånden forgrenet sig ud i mange differentierede brancher – og derfor også et bredt udvalg af butikslokaler. Viborg er således både med henblik på infrastruktur, politik og handelsliv et oplagt sted som erhvervsdrivende at lokalisere sine butikslokaler.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage