arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vallensbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find nye erhvervslokaler med skøn lokation – Vallensbæk har det hele  

Er du på udkig efter nye lokaler til erhvervsmæssig brug til din virksomhed? I Storkøbenhavn ligger en charmerende bydel med en attraktiv location – Vallensbæk grænser med sine 15.157 indbyggere (2017) op til Glostrup og Albertslund i nord, Ishøj og Taastrup i vest og Brøndbyvester i øst. Bydelen ligger desuden lige ved Køge Bugt Strandpark og har både døgninstitutioner, skoler, fitnesscentre, indkøbsfaciliteter, strandpark og flere idrætsforeninger og klubber. Der er desuden rigtig gode offentlige transportforbindelser til og fra Vallensbæk med både bus og S-tog.
Vallensbæk er en bydelskerne i Vallensbæk Kommune, og det er en meget forskelligartet kommune. Den nordlige del af kommunen er præget af ensartede villakvarterer, mens der i midten er en mindre landsby med flere kirker. Den sydlige del af kommunen er selve bydelen Vallensbæk, der er præget af moderne boligbyggeri, strand, stationscenter og S-tog.

Naturskøn lokation – Vallensbæk tilbyder nem adgang for både pendlere og bilister

Der er masser af liv og aktivitet i Vallensbæk, i og med at bydelen har hele tre forskellige skoler, henholdsvis Egholmskolen, Vallensbæk skole og Pilehaveskolen. Herudover byder skolen på flere kulturelle attraktioner, såsom Vallensbæk Havn, Vallensbæk Golf, Vallensbæk Kirke og Vallensbæk Kultur- og Borgerhus.

Byen har en helt unik location – Vallensbæk har nemlig en ideel placering lige midt i Storkøbenhavn, og herudover er der utrolig nem adgang for både bilister og pendlere, i og med at byen ligger så tæt på Køge Bugt motorvejen.

Erhvervsvenlig by med masser af ambition

Vallensbæk er en utrolig erhvervsvenlig by, som kan rumme mange forskellige typer af virksomheder, og herudover er der tale om en by, der har stor mobilitet og høj beskæftigelse. Der er desuden gode muligheder for at tiltrække arbejdskraft, i og med at det er en yderst attraktiv by at bo i. Byen har ydermere mange ambitioner, og kommunalbestyrelsen i byen har vedtaget forskellige målsætninger inden for erhvervslivet, hvilket helt konkret vil sige, at der hele tiden bliver arbejdet på at optimere betingelserne og rammerne for virksomhederne i byen.

Vallensbæk har en helt ideel placering, i og med at byen formår at byde på alt lige fra et rigt forenings- og idrætsliv til skønne naturomgivelser. Dette gøres kun endnu bedre af, at byen blot befinder sig 15 minutters kørsel fra København, og det er således det perfekte sted for dig, der er på udkig efter erhvervslokaler tæt på hovedstaden, men som stadig ønsker at være i nærheden af skøn natur og strand.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage