arrow_upward

Vallensbæk

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vallensbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find nye erhvervslokaler med skøn lokation – Vallensbæk har det hele  

Er du på udkig efter nye lokaler til erhvervsmæssig brug til din virksomhed? I Storkøbenhavn ligger en charmerende bydel med en attraktiv location – Vallensbæk grænser med sine 15.157 indbyggere (2017) op til Glostrup og Albertslund i nord, Ishøj og Taastrup i vest og Brøndbyvester i øst. Bydelen ligger desuden lige ved Køge Bugt Strandpark og har både døgninstitutioner, skoler, fitnesscentre, indkøbsfaciliteter, strandpark og flere idrætsforeninger og klubber. Der er desuden rigtig gode offentlige transportforbindelser til og fra Vallensbæk med både bus og S-tog.
Vallensbæk er en bydelskerne i Vallensbæk Kommune, og det er en meget forskelligartet kommune. Den nordlige del af kommunen er præget af ensartede villakvarterer, mens der i midten er en mindre landsby med flere kirker. Den sydlige del af kommunen er selve bydelen Vallensbæk, der er præget af moderne boligbyggeri, strand, stationscenter og S-tog.

Naturskøn lokation – Vallensbæk tilbyder nem adgang for både pendlere og bilister

Der er masser af liv og aktivitet i Vallensbæk, i og med at bydelen har hele tre forskellige skoler, henholdsvis Egholmskolen, Vallensbæk skole og Pilehaveskolen. Herudover byder skolen på flere kulturelle attraktioner, såsom Vallensbæk Havn, Vallensbæk Golf, Vallensbæk Kirke og Vallensbæk Kultur- og Borgerhus.

Byen har en helt unik location – Vallensbæk har nemlig en ideel placering lige midt i Storkøbenhavn, og herudover er der utrolig nem adgang for både bilister og pendlere, i og med at byen ligger så tæt på Køge Bugt motorvejen.

Erhvervsvenlig by med masser af ambition

Vallensbæk er en utrolig erhvervsvenlig by, som kan rumme mange forskellige typer af virksomheder, og herudover er der tale om en by, der har stor mobilitet og høj beskæftigelse. Der er desuden gode muligheder for at tiltrække arbejdskraft, i og med at det er en yderst attraktiv by at bo i. Byen har ydermere mange ambitioner, og kommunalbestyrelsen i byen har vedtaget forskellige målsætninger inden for erhvervslivet, hvilket helt konkret vil sige, at der hele tiden bliver arbejdet på at optimere betingelserne og rammerne for virksomhederne i byen.

Vallensbæk har en helt ideel placering, i og med at byen formår at byde på alt lige fra et rigt forenings- og idrætsliv til skønne naturomgivelser. Dette gøres kun endnu bedre af, at byen blot befinder sig 15 minutters kørsel fra København, og det er således det perfekte sted for dig, der er på udkig efter erhvervslokaler tæt på hovedstaden, men som stadig ønsker at være i nærheden af skøn natur og strand.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal