arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hedehusene. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med attraktiv placering – Hedehusene byder på det hele

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald er du helt sikkert særlig opmærksom på beliggenheden, og i Nordøstsjælland finder du en stationsby med en helt ideel location. Hedehusene ligger nemlig lige på banestrækningen mellem Roskilde og København, hvorfor du hurtigt vil kunne komme både til og fra byen. Dette er en kæmpe fordel som virksomhed, især hvis man hurtigt har brug for at komme ud til sine kunder til diverse møder. Hedehusene er en by, der hører til Region Hovedstaden, og den ligger i Høje-Taastrup Kommune. Den fungerer som en såkaldt satellitby til Hovedstadsområdet, som er en betegnelse for en by-udvidelse, der har sit helt eget forretningsliv, selvom den er knyttet til en større by, og der bor 12.000 indbyggere i Hedehusene.

 

Naturskøn location – Hedehusene kombinerer skønne naturområder med handel

Byen opstod i sin tid ved den allerførste jernbanestrækning mod Vestsjælland fra København, og det var især inden for landbrug, håndværk, industri, handel og transport, at Hedehusenes indbyggere arbejdede. I dag er byen en forholdsvis stor by, der er sammensat af forstæderne Fløng, Baldersbrønde og Kallerup, og det er Roskildevej, der er den allervigtigste handelsgade i byen. Der er desuden tale om en by, der formår at kombinere erhverv med natur, i og med at du finder spændende butikker i byen. Herudover finder du enestående naturområder i tidligere grusgravområder både vest og syd for byen.

Fra 1970’erne og op igennem 1980’erne er der kommet mange indvandrere til byen, og deres tilstedeværelse har sat sit præg på forretningslivet og gjort det meget differentieret. 

En by med masser af puls – oplev spændende forretninger og restauranter

Hedehusene emmer af gammel historie og nostalgi, og der ligger bl.a. en gammel runesten i byen, en gammel kirke og gamle Hedehuse. Herudover er der også en skole, et hotel, en kro og en station. Ydermere finder du i byen en spændende forretningsgade, og det er i dag muligt at finde alverdens forretninger, så du vil med garanti kunne få dækket dine behov.

Hedehusene er en by med masser af puls og liv, og der afholdes blandet andet marked den første torsdag i hver måned. Den store hovedgade er byens samlingspunkt, hvor du kan opleve masser af liv på stationspladsen samt mange spændende forretninger og restauranter. Det er således det oplagte sted at købe erhvervslokaler, da byen har en optimal location. Hedehusene huser rigtig mange virksomheder, og byen giver således dit firma spændende muligheder.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage