arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Karlslunde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler tæt på København med god lokation – Karlslunde kan være det oplagte valg!

Karlslunde er en bydel i Storkøbenhavn, som ligger i Østsjælland. Byen er en del af Greve kommune, hvor der er knap 49.921 indbyggere (2017). Hvis du leder efter et sted uden for Københavns centrum til dine erhvervslokaler, men stadig med en praktisk afstand til hovedstaden, kan Karlslunde være netop det, du søger!

En by i midten med stærk location – Karlslunde byder på alternative rammer ikke langt fra hovedstaden

Karlslunde ligger placeret centralt i den østlige del af Sjælland, og der er hverken langt til Nord- eller Sydsjælland. Yderligere er der også gode bus- og togforbindelser til byen, hvor S-toget ofte kører til og fra byen. Desuden ligger Køge Bugt Motorvejen nær herved. 

København Centrum er kun omkring 30 kilometer væk, og yderligere er afstanden til Roskilde kun det halve heraf. Næstved er 63 kilometer væk, og i samme afstand finder man også Malmø. Kigger man på placeringen, må byen derfor siges at have en glimrende location – Karlslunde ligger nemlig tæt på mange af de større byer på Sjælland.

Vision 2020 med erhvervslivet i fokus

Karlslunde er en del af Greve Kommune og er derfor også en del af strategien ”Vision 2020, Greve – Hvor livet er grønt”. Denne plan er opdelt i fire områder, hvor et af områderne netop er erhvervssektoren. Her er kommunens fokus at arbejde for de optimale rammer for virksomhederne, og særligt har de et ønske om at tiltrække videnstunge virksomheder. Greve Kommune er derfor et attraktivt sted at placere dine erhvervslokaler, da du her finder nogle omgivelser, som har erhvervslivet i fokus.

En sympatisk location – Karlslunde gør det let at tilpasse sig til medarbejdernes ønsker

Som by har Karlslunde også meget at byde på. Byen ligger lige ud til Køge Bugt, samtidig med at den ikke ligger langt fra Solrød Strand. Der er både skole og et hav af foreninger i byen. Ligeledes finder du også gode restauranter og smuk natur i og omkring byen, da byen er omgivet af skov, marker og strand.

 Karlslunde vil derfor være et oplagt valg til dig, der søger gode erhvervslokaler med fokus på location – Karlslunde tilbyder en charmerende by som arbejdsplads til dig og dine ansatte. Samtidig har dine medarbejdere mulighed for enten at bosætte sig i København eller at flytte teltpløkkerne til Karlslundes charmerende omgivelser. Takket være den gode placering og de gode transportmuligheder, har du og dine medarbejdere derfor mange muligheder med erhvervslokaler i Karlslunde.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage