arrow_upward

Karlslunde

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Karlslunde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler tæt på København med god lokation – Karlslunde kan være det oplagte valg!

Karlslunde er en bydel i Storkøbenhavn, som ligger i Østsjælland. Byen er en del af Greve kommune, hvor der er knap 49.921 indbyggere (2017). Hvis du leder efter et sted uden for Københavns centrum til dine erhvervslokaler, men stadig med en praktisk afstand til hovedstaden, kan Karlslunde være netop det, du søger!

En by i midten med stærk location – Karlslunde byder på alternative rammer ikke langt fra hovedstaden

Karlslunde ligger placeret centralt i den østlige del af Sjælland, og der er hverken langt til Nord- eller Sydsjælland. Yderligere er der også gode bus- og togforbindelser til byen, hvor S-toget ofte kører til og fra byen. Desuden ligger Køge Bugt Motorvejen nær herved. 

København Centrum er kun omkring 30 kilometer væk, og yderligere er afstanden til Roskilde kun det halve heraf. Næstved er 63 kilometer væk, og i samme afstand finder man også Malmø. Kigger man på placeringen, må byen derfor siges at have en glimrende location – Karlslunde ligger nemlig tæt på mange af de større byer på Sjælland.

Vision 2020 med erhvervslivet i fokus

Karlslunde er en del af Greve Kommune og er derfor også en del af strategien ”Vision 2020, Greve – Hvor livet er grønt”. Denne plan er opdelt i fire områder, hvor et af områderne netop er erhvervssektoren. Her er kommunens fokus at arbejde for de optimale rammer for virksomhederne, og særligt har de et ønske om at tiltrække videnstunge virksomheder. Greve Kommune er derfor et attraktivt sted at placere dine erhvervslokaler, da du her finder nogle omgivelser, som har erhvervslivet i fokus.

En sympatisk location – Karlslunde gør det let at tilpasse sig til medarbejdernes ønsker

Som by har Karlslunde også meget at byde på. Byen ligger lige ud til Køge Bugt, samtidig med at den ikke ligger langt fra Solrød Strand. Der er både skole og et hav af foreninger i byen. Ligeledes finder du også gode restauranter og smuk natur i og omkring byen, da byen er omgivet af skov, marker og strand.

 Karlslunde vil derfor være et oplagt valg til dig, der søger gode erhvervslokaler med fokus på location – Karlslunde tilbyder en charmerende by som arbejdsplads til dig og dine ansatte. Samtidig har dine medarbejdere mulighed for enten at bosætte sig i København eller at flytte teltpløkkerne til Karlslundes charmerende omgivelser. Takket være den gode placering og de gode transportmuligheder, har du og dine medarbejdere derfor mange muligheder med erhvervslokaler i Karlslunde.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal