arrow_upward

Måløv

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Måløv. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Søger du kontorplads i Måløv – lagerpladsen i forstaden tæt på København

Måløv er en stationsby og en forstad til København, der er beliggende i den nordvestlige del. Byen er en del af Ballerup Kommune og har et indbyggertal på 8.681 (2006). Når man skal finde det rigtige lager, er der en del kriterier, som bringes i spil for at vælge det bedste tilbud. Uanset om du har nogle helt klare kriterier for, hvilke betingelser dit lager skal opfylde, om du vægter nogle dele højere end andre dele, eller om du har en vag forestilling om, hvad dit lager skal kunne, så er beliggenhed én af de helt tungtvejende kriterier for dig og dine kunder og samarbejdspartnere, når I skal til og fra lagerpladsen. Måløv i det nordvestlige København er meget tilgængelig at komme til og fra. En tur til København kan gøres på under et kvarter ad Frederiksborgvej, og S-togslinjen fører ligeledes fra Indre By til Ballerup. Det kan næsten ikke blive nemmere at komme til og fra dit lager.

Det landlige Måløv – lagerplads i den selvstændige forstad uden for Storkøbenhavn

Måløv, som i dag er vokset sammen med den lille by i syd Smørumnedre, fungerer næsten som en selvstændig ”by i byen”, selvom den karakteriseres som en forstad til hovedstaden. Karakteristisk for det har forstaden netop oprettet Måløv Bylaug, som bidrager til udviklingen i byen til fordel for kommunen og dem, som bor og driver forretning i Måløv. Lagerplads i Måløv må altså siges at være et ideelt valg for den beliggenhedsomhyggelige, der også ser værdi i en god portion selvstændighed i det lokalområde, som kontorpladsen ligger i. Måløv har nemlig den specifikke egenskab, at selvom den ligger i Ballerup Kommune tæt på København, så kan man næsten føle, at man er kommet på landet. Det skyldes, at kommunen værner om, at der skal være grønne områder til glæde for alle i Måløv. Lagerpladsen kan således ses som et tilvalg af natur og strategisk smart tilvalg af beliggenhed nær forretningslivet i hovedstaden og omegn.

Udviklingen fortsætter i Måløv - Kontorplads med potentiale

Måløv er på flere parametre en harmonisk forstad, som, til trods for sin lille størrelse, har formået at slå igennem som en selvstændig forstad i Ballerup Kommune. Selve Måløv by er præget af 70’ernes boligbyggeprojekter og rummer derfor i dag store etageejendomme med plads til mange beboere. Kommunen har også oplevet tilflytning fra andre byer, og indbyggertallet forventes også at stige yderligere. Måløv er således historien om en harmonisk by og klassisk forstad på den måde, at udviklingen har skænket Måløv udbygning og tilflytning.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal