arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Måløv. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Søger du kontorplads i Måløv – lagerpladsen i forstaden tæt på København

Måløv er en stationsby og en forstad til København, der er beliggende i den nordvestlige del. Byen er en del af Ballerup Kommune og har et indbyggertal på 8.681 (2006). Når man skal finde det rigtige lager, er der en del kriterier, som bringes i spil for at vælge det bedste tilbud. Uanset om du har nogle helt klare kriterier for, hvilke betingelser dit lager skal opfylde, om du vægter nogle dele højere end andre dele, eller om du har en vag forestilling om, hvad dit lager skal kunne, så er beliggenhed én af de helt tungtvejende kriterier for dig og dine kunder og samarbejdspartnere, når I skal til og fra lagerpladsen. Måløv i det nordvestlige København er meget tilgængelig at komme til og fra. En tur til København kan gøres på under et kvarter ad Frederiksborgvej, og S-togslinjen fører ligeledes fra Indre By til Ballerup. Det kan næsten ikke blive nemmere at komme til og fra dit lager.

Det landlige Måløv – lagerplads i den selvstændige forstad uden for Storkøbenhavn

Måløv, som i dag er vokset sammen med den lille by i syd Smørumnedre, fungerer næsten som en selvstændig ”by i byen”, selvom den karakteriseres som en forstad til hovedstaden. Karakteristisk for det har forstaden netop oprettet Måløv Bylaug, som bidrager til udviklingen i byen til fordel for kommunen og dem, som bor og driver forretning i Måløv. Lagerplads i Måløv må altså siges at være et ideelt valg for den beliggenhedsomhyggelige, der også ser værdi i en god portion selvstændighed i det lokalområde, som kontorpladsen ligger i. Måløv har nemlig den specifikke egenskab, at selvom den ligger i Ballerup Kommune tæt på København, så kan man næsten føle, at man er kommet på landet. Det skyldes, at kommunen værner om, at der skal være grønne områder til glæde for alle i Måløv. Lagerpladsen kan således ses som et tilvalg af natur og strategisk smart tilvalg af beliggenhed nær forretningslivet i hovedstaden og omegn.

Udviklingen fortsætter i Måløv - Kontorplads med potentiale

Måløv er på flere parametre en harmonisk forstad, som, til trods for sin lille størrelse, har formået at slå igennem som en selvstændig forstad i Ballerup Kommune. Selve Måløv by er præget af 70’ernes boligbyggeprojekter og rummer derfor i dag store etageejendomme med plads til mange beboere. Kommunen har også oplevet tilflytning fra andre byer, og indbyggertallet forventes også at stige yderligere. Måløv er således historien om en harmonisk by og klassisk forstad på den måde, at udviklingen har skænket Måløv udbygning og tilflytning.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage