arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Helsinge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lokaler til erhverv med ideel placering – Helsinge byder på masser af nostalgi og charme

Leder du efter lokaler til erhvervsmæssig brug? I Nordsjælland finder du en charmerende stationsby med den helt rette location. Helsinge er hovedsæde for Gribskov Kommune, og du finder her en lang række spændende specialforretninger samt et gymnasium. Herudover hører byen til Region Hovedstaden.

Tidligere specialiserede byen sig især inden for landbrug, håndværk, industri, handel og transport, men Helsinge er i dag vokset til en moderne by med større renoveringer af bl.a. det gamle gadekær samt den gamle gågade. Herudover har byen et spirende erhvervsliv, og den største virksomhed i byen er Metro Therm, der er en dansk virksomhed, der producerer og forhandler varmeanlæg. 

Dynamisk handelsby med masser af liv og aktivitet

Der er ingen tvivl om, at Helsinge er en utrolig dynamisk handelsby, hvor du som sagt har mulighed for at besøge de mange specialforretninger, der desuden tiltrækker masser af turister hvert eneste år. Det er herudover nemt for kunder og andre at tilgå din virksomhed, i og med der er over hundrede gratis parkeringspladser i byen. Helsinge byder ydermere på historisk charme og nostalgi med sit skønne gadekær og hyggelige gågade, hvor du har mulighed for at få samtlige af dine behov dækket. Der er derfor altid masser af mennesker og meget liv i byen, og der er naturligvis også mange unge mennesker, da der som nævnt er et gymnasium placeret i Helsinge.

Er du således på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, er denne by den oplagte location – Helsinge byder på lidt af det hele!

Få naturskønne omgivelser tæt på hovedstaden

Helsinge er en by, der formår at kombinere storby med landlig idyl, i og med at der ikke er mere end 50 kilometer til København fra byen. Det er således det oplagte sted for dig, der er på udkig efter erhvervslokaler på landet med naturskønne områder uden at være alt for langt væk fra der, hvor det hele sker. Byen har simpelthen det hele, og tilmed finder du i byen en erhvervsforening, der bl.a. vil kunne være behjælpelig inden for ledelse, salg og forretningsudvikling, hvorfor der ingen tvivl er om, at du som virksomhed vil få de mest optimale rammer samt bedste betingelser, såfremt du vælger at købe nye erhvervslokaler her. Vælg nye lokaler til din virksomhed med naturskøn location – Helsinge giver en helt masse spændende muligheder.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage