arrow_upward

Helsinge

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Helsinge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lokaler til erhverv med ideel placering – Helsinge byder på masser af nostalgi og charme

Leder du efter lokaler til erhvervsmæssig brug? I Nordsjælland finder du en charmerende stationsby med den helt rette location. Helsinge er hovedsæde for Gribskov Kommune, og du finder her en lang række spændende specialforretninger samt et gymnasium. Herudover hører byen til Region Hovedstaden.

Tidligere specialiserede byen sig især inden for landbrug, håndværk, industri, handel og transport, men Helsinge er i dag vokset til en moderne by med større renoveringer af bl.a. det gamle gadekær samt den gamle gågade. Herudover har byen et spirende erhvervsliv, og den største virksomhed i byen er Metro Therm, der er en dansk virksomhed, der producerer og forhandler varmeanlæg. 

Dynamisk handelsby med masser af liv og aktivitet

Der er ingen tvivl om, at Helsinge er en utrolig dynamisk handelsby, hvor du som sagt har mulighed for at besøge de mange specialforretninger, der desuden tiltrækker masser af turister hvert eneste år. Det er herudover nemt for kunder og andre at tilgå din virksomhed, i og med der er over hundrede gratis parkeringspladser i byen. Helsinge byder ydermere på historisk charme og nostalgi med sit skønne gadekær og hyggelige gågade, hvor du har mulighed for at få samtlige af dine behov dækket. Der er derfor altid masser af mennesker og meget liv i byen, og der er naturligvis også mange unge mennesker, da der som nævnt er et gymnasium placeret i Helsinge.

Er du således på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, er denne by den oplagte location – Helsinge byder på lidt af det hele!

Få naturskønne omgivelser tæt på hovedstaden

Helsinge er en by, der formår at kombinere storby med landlig idyl, i og med at der ikke er mere end 50 kilometer til København fra byen. Det er således det oplagte sted for dig, der er på udkig efter erhvervslokaler på landet med naturskønne områder uden at være alt for langt væk fra der, hvor det hele sker. Byen har simpelthen det hele, og tilmed finder du i byen en erhvervsforening, der bl.a. vil kunne være behjælpelig inden for ledelse, salg og forretningsudvikling, hvorfor der ingen tvivl er om, at du som virksomhed vil få de mest optimale rammer samt bedste betingelser, såfremt du vælger at købe nye erhvervslokaler her. Vælg nye lokaler til din virksomhed med naturskøn location – Helsinge giver en helt masse spændende muligheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal