arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Kalundborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Stort udbud af attraktive erhvervslokaler i Kalundborg

Leder du efter lokaler til leje til erhvervsmæssigt brug? Den nordvestsjællandske by Kalundborg har den helt ideelle placering, når det kommer til at finde attraktive erhvervslokaler, da denne charmerende ældre købstad byder på mange spændende muligheder for virksomheder, og det gælder uanset hvilket erhverv, man arbejder inden for. Kalundborg er nemlig oplands- samt handelscentrum for hele det nordvestlige område af Sjælland, hvorfor byen tilbyder et omfattende og rigt erhvervsliv. Det betyder desuden, at der er et stort udbud af attraktive lokaler til leje i Kalundborg, og du vil således med garanti kunne finde et lokale, der lever op til alle dine ønsker og krav, hvad end de måtte være. Ydermere fungerer Kalundborg som et uddannelsesmæssigt centrum, i og med at flere uddannelsesinstitutioner ligger her, hvilket betyder, at der er masser af unge og aktivitet i byen.

Derfor har Kalundborg den helt rette placering ift. lokaler til leje

Der er således ingen tvivl om, at denne yderst charmerende købstad har en ideel placering, når det kommer til erhvervslokaler, og det skyldes ydermere, at byen fungerer som et trafikalt knudepunkt i landet. Det skyldes bl.a., at byens station – Kalundborg Station – er endestation, og det vil altså sige, at det er utroligt nemt for både kunder og medarbejdere at komme hurtigt til byen. Herudover er der også flere større veje, der går enten igennem eller rundt om byen, så det ligeledes er nemt for billister at komme både til og fra byen.

Omfattende og spændende erhvervsliv, der giver din virksomhed mange muligheder

Kalundborg byder som sagt på et omfattende og rigt erhvervsliv, og det er særligt dette aspekt, der gør, at byen har en ideel placering ift. lokaler til leje til erhvervsmæssigt brug. Der findes således en lang række virksomheder i byen – store såvel som små – og alle disse virksomheder indgår i et tæt samarbejde uanset det pågældende erhverv. Det vil altså sige, at Kalundborg formår at tage godt imod alle typer erhverv, hvorfor der med garanti også vil blive tage godt imod netop din virksomhed. Der er desuden flere virksomheder i byen, der beskæftiger sig med krydstogter og søfart, og disse er primært beliggende ved byens havn. Det skal dog nævnes, at Kalundborg i særdeleshed også byder på mange muligheder inden for detailhandel, da byen har mange charmerende handelsgader med butikker, byggemarkeder og supermarkeder.

Kalundborg er kulturelt centrum i Nordvestsjælland  

Kalundborg fungerer som kulturelt centrum for denne nordvestlige del af Sjælland, i og med at der her er teater, en biograf samt et museum. Dette er med til at samle en masse besøgende fra nær og fjern, og der er således altid masser af aktivitet og liv i Kalundborg. Dette er utroligt vigtigt i en by, hvor man ønsker at drive erhverv, da man på den måde kan være sikker på, at der vil komme tilflyttere til byen, og at der dermed vil være masser af muligheder.  

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage