arrow_upward

Odense SV

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odense SV. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med ideel location – Odense SV er en særdeles attraktiv by

Er du på udkig efter erhvervslokaler? På Fyn finder du en attraktiv by, der har den helt ideelle location – Odense SV er den sydvestlige del af landets tredjestørste by, og der bor her hele 176.683 indbyggere (2017). Byen er hovedby i Odense Kommune, som igen hører ind under Region Syddanmark.

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er beliggenheden én af de faktorer, der er særligt vigtige at tage højde for, og inden for dette må byen blot siges at have en helt særlig location – Odense SV ligger nemlig lige midt i hjertet af Fyn, og der er således hurtige transportmuligheder både rundt på øen, men også til Jylland og Sjælland.

Spændende location – Odense SV byder på lidt af det hele

I Odense er det muligt at finde mange nationale såvel som internationale virksomheder, og blandt de største kan bl.a. nævnes EuroSko Danmark, Fransa, Albani, Biva Møbler, GF-Forsikring, Odense Marcipan og mange flere. Du finder desuden Rosengårdcentret, som er et af landets ældste og allerstørste indkøbscentre, og du vil således her med garanti kunne finde lige netop det, som du er på udkig efter.

Der er som sagt gode transportmuligheder, og det skyldes bl.a., at al togtrafik kører gennem Odense Banegård mellem Jylland og Sjælland, og herudover er banegården ydermere endestationen for al trafik fra Svendborg. Det betyder, at du hurtigt vil kunne komme til både Svendborg, Aarhus, Hamborg, København og Esbjerg.
Gode transportmuligheder for dine kunder

Har du en virksomhed, der er afhængig af mange kundebesøg, er det utroligt vigtigt, at dine erhvervslokaler er placeret centralt, så det er nemt at komme både til og fra byen på ingen tid. Det er uden tvivl tilfældet med Odense SV, i og med at du befinder dig utroligt tæt på den Fynske Motorvej, der går gennem den sydlige del af byen, og herudover kan du også hurtigt komme på Svendborgmotorvejen. Har du brug for, at det går særligt hurtigt, er der endda også en mindre lufthavn, der er lokaliseret blot 10 kilometer nordvest for Odense.

Moderne by i udvikling med rigt kulturliv

Odense SV er uden tvivl en bydel i udvikling, som desuden byder på masser af liv og et rigt kulturliv. Du finder bl.a. et teater, musikteater, koncerthus, flere festivaler osv. Ydermere er der i byen også en filmfestival, et middelaldermarked samt en zoologisk have, der ligger på listen over landets mest velbesøgte turistattraktioner. Der er således ingen tvivl om, at Odense SV byder på lidt af det hele.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal