arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odense SV. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med ideel location – Odense SV er en særdeles attraktiv by

Er du på udkig efter erhvervslokaler? På Fyn finder du en attraktiv by, der har den helt ideelle location – Odense SV er den sydvestlige del af landets tredjestørste by, og der bor her hele 176.683 indbyggere (2017). Byen er hovedby i Odense Kommune, som igen hører ind under Region Syddanmark.

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er beliggenheden én af de faktorer, der er særligt vigtige at tage højde for, og inden for dette må byen blot siges at have en helt særlig location – Odense SV ligger nemlig lige midt i hjertet af Fyn, og der er således hurtige transportmuligheder både rundt på øen, men også til Jylland og Sjælland.

Spændende location – Odense SV byder på lidt af det hele

I Odense er det muligt at finde mange nationale såvel som internationale virksomheder, og blandt de største kan bl.a. nævnes EuroSko Danmark, Fransa, Albani, Biva Møbler, GF-Forsikring, Odense Marcipan og mange flere. Du finder desuden Rosengårdcentret, som er et af landets ældste og allerstørste indkøbscentre, og du vil således her med garanti kunne finde lige netop det, som du er på udkig efter.

Der er som sagt gode transportmuligheder, og det skyldes bl.a., at al togtrafik kører gennem Odense Banegård mellem Jylland og Sjælland, og herudover er banegården ydermere endestationen for al trafik fra Svendborg. Det betyder, at du hurtigt vil kunne komme til både Svendborg, Aarhus, Hamborg, København og Esbjerg.
Gode transportmuligheder for dine kunder

Har du en virksomhed, der er afhængig af mange kundebesøg, er det utroligt vigtigt, at dine erhvervslokaler er placeret centralt, så det er nemt at komme både til og fra byen på ingen tid. Det er uden tvivl tilfældet med Odense SV, i og med at du befinder dig utroligt tæt på den Fynske Motorvej, der går gennem den sydlige del af byen, og herudover kan du også hurtigt komme på Svendborgmotorvejen. Har du brug for, at det går særligt hurtigt, er der endda også en mindre lufthavn, der er lokaliseret blot 10 kilometer nordvest for Odense.

Moderne by i udvikling med rigt kulturliv

Odense SV er uden tvivl en bydel i udvikling, som desuden byder på masser af liv og et rigt kulturliv. Du finder bl.a. et teater, musikteater, koncerthus, flere festivaler osv. Ydermere er der i byen også en filmfestival, et middelaldermarked samt en zoologisk have, der ligger på listen over landets mest velbesøgte turistattraktioner. Der er således ingen tvivl om, at Odense SV byder på lidt af det hele.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage