arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Brande. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med en unik lokaltion – Brande ligger midt i hjertet af Danmark

I Midtjylland finder du den yderst charmerende by Brande med sine 7.207 indbyggere (2017), der hører til Region Midtjylland. Det særlige ved Brande er især, at byen er placeret lige midt i hjertet af Jylland, hvorfor der hverken er langt til Ikast, Herning, Give eller Ejstrupholm, og det er således utroligt nemt for besøgende at komme til og fra byen. Der er derfor tale om en by med en helt unik og fantastisk location – Brande er ligeledes kendt for at huse store virksomheder, såsom Brandtex, Siemens Wind Power og Bestseller, der alle tre har hovedsæde i byen. Så er du på udkig efter et erhvervslokale, er Brande det oplagte sted. Det er nemlig vigtigt med en god location – Brande scorer i forbindelse med denne topkarakter!  

Attraktiv by, der byder på lidt af det hele

Det er især inden for produktionen af bl.a. brunkul og tekstiler, at byen igennem historien har gjort sig særligt bemærket, og der er i dag tale om en utrolig engageret og aktiv moderne by, der særligt har valgt at fokusere på fremtiden – det vil beboerne bl.a. gøre ved at have fokus på internationale virksomheder samt ved at få etableret en stor motorvej, der kan åbne landet mere op og give flere hurtige genveje til alverdens europæiske lande. Ydermere er det gået hen og blevet utroligt attraktivt for tilflyttere at komme til Brande, i og med at byen byder på utrolig gode skoler og daginstitutioner, og herudover er der rigtig mange jobmuligheder og et utal af byggegrunde. Ydermere skal det også nævnes, at byen udmærker sig inden for forenings- og kulturlivet, hvilket rigtig mange tilflyttere sætter stor pris på. Der er således tale om en by, der byder på lidt af det hele, ligegyldigt hvilken type virksomhed du har.

Kåret til Danmarks Bedste Erhvervskommune

Rent geografisk set er der som sagt tale om en by, der ligger lige midt i smørhullet i Danmark, og det er uden tvivl en af grundene til, at Brande profilerer sig så godt inden for det danske erhvervsliv – faktisk er kommunen blevet kåret til ”Danmarks Bedste Erhvervskommune” hele syv gange. I byen finder du alt fra store og små virksomheder inden for alle typer brancher, og det skyldes som sagt bl.a. byens unikke beliggenhed med nem adgang til lufthavne og den nærliggende motorvej. Det er desuden stadig muligt at investere i nogle af de erhvervsgrunde, der ligger langs motorvejen. Du finder således ikke en by med en bedre location – Brande kan det hele!
Endelig skal det også nævnes, at byen byder på en lang række butikker – både dagligvare samt specialbutikker – som ligger i tæt afstand på boligområderne i byen, og ydermere er der rigtig gode parkeringsforhold, hvilket gør området attraktivt for udefrakommende.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage