arrow_upward

Brande

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Brande. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med en unik lokaltion – Brande ligger midt i hjertet af Danmark

I Midtjylland finder du den yderst charmerende by Brande med sine 7.207 indbyggere (2017), der hører til Region Midtjylland. Det særlige ved Brande er især, at byen er placeret lige midt i hjertet af Jylland, hvorfor der hverken er langt til Ikast, Herning, Give eller Ejstrupholm, og det er således utroligt nemt for besøgende at komme til og fra byen. Der er derfor tale om en by med en helt unik og fantastisk location – Brande er ligeledes kendt for at huse store virksomheder, såsom Brandtex, Siemens Wind Power og Bestseller, der alle tre har hovedsæde i byen. Så er du på udkig efter et erhvervslokale, er Brande det oplagte sted. Det er nemlig vigtigt med en god location – Brande scorer i forbindelse med denne topkarakter!  

Attraktiv by, der byder på lidt af det hele

Det er især inden for produktionen af bl.a. brunkul og tekstiler, at byen igennem historien har gjort sig særligt bemærket, og der er i dag tale om en utrolig engageret og aktiv moderne by, der særligt har valgt at fokusere på fremtiden – det vil beboerne bl.a. gøre ved at have fokus på internationale virksomheder samt ved at få etableret en stor motorvej, der kan åbne landet mere op og give flere hurtige genveje til alverdens europæiske lande. Ydermere er det gået hen og blevet utroligt attraktivt for tilflyttere at komme til Brande, i og med at byen byder på utrolig gode skoler og daginstitutioner, og herudover er der rigtig mange jobmuligheder og et utal af byggegrunde. Ydermere skal det også nævnes, at byen udmærker sig inden for forenings- og kulturlivet, hvilket rigtig mange tilflyttere sætter stor pris på. Der er således tale om en by, der byder på lidt af det hele, ligegyldigt hvilken type virksomhed du har.

Kåret til Danmarks Bedste Erhvervskommune

Rent geografisk set er der som sagt tale om en by, der ligger lige midt i smørhullet i Danmark, og det er uden tvivl en af grundene til, at Brande profilerer sig så godt inden for det danske erhvervsliv – faktisk er kommunen blevet kåret til ”Danmarks Bedste Erhvervskommune” hele syv gange. I byen finder du alt fra store og små virksomheder inden for alle typer brancher, og det skyldes som sagt bl.a. byens unikke beliggenhed med nem adgang til lufthavne og den nærliggende motorvej. Det er desuden stadig muligt at investere i nogle af de erhvervsgrunde, der ligger langs motorvejen. Du finder således ikke en by med en bedre location – Brande kan det hele!
Endelig skal det også nævnes, at byen byder på en lang række butikker – både dagligvare samt specialbutikker – som ligger i tæt afstand på boligområderne i byen, og ydermere er der rigtig gode parkeringsforhold, hvilket gør området attraktivt for udefrakommende.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal