arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hasselager. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med central placering – Hasselager ligger i hjertet af Østjylland

Lige midt i Østjylland finder du en charmerende bydel med den perfekte location - Hasselager ligger nemlig blot 8-12 kilometer sydvest for Aarhus, og det er derfor det ideelle sted for dig, der er på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed. Hasselager går også under navnet Hasselager-Kolt, og bydelen har et samlet indbyggertal på 7.249 indbyggere (2017). Der er således tale om en forholdsvis stor bydel, og det er det oplagte sted for din virksomhed, såfremt I søger et sted, der er tæt på en attraktiv storby som Aarhus, men som dog ligger i rolige omgivelser.

Hasselager er herudover særligt kendt for sine store industriarealer, hvor en stor andel af de århusianske firmaer hører til. Herudover kan du fra byen hurtigt komme rundt i landet, da den ligger utroligt tæt på E45 – den jyske motorvej – og det er netop dette, der er hovedårsagen til, at Hasselager er så utrolig populær, når det kommer til erhvervsvirksomheder.

Fra lille landsby til moderne industrikvarter

Oprindeligt var Hasselager en lille landsby, der blot bestod af to bondegårde, men senere blev jernbanen anlagt, hvorefter der efterhånden opstod en mindre stationsby med et stigende indbyggertal. Det var især efter verdenskrigene, at byen begyndte at vokse eksplosivt og blive til den moderne industriby, vi kender den som i dag. 

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det utroligt vigtigt, at man sørger for at tænke på beliggenheden. Her må det siges, at byen har en helt særlig location – Hasselager giver dig naturskønne omgivelser i et attraktivt industrikvarter.

Hurtig adgang til motorvejen samt et voksende erhvervsliv

Som erhvervsdrivende er det desuden en kæmpe fordel, at man befinder sig tæt på motorvejen, så man har nem adgang til at komme hurtigt rundt i landet – det kan især være belejligt, når man skal rundt til kundemøder og lignende. I og med at det blot tager ganske få minutter at komme ud på E45-motorvejen fra Hasselager, er der rigtig mange virksomheder, der har valgt at købe lokaler i byen, og det har netop ført til de førnævnte store industriarealer.

Der skal således ikke herske nogen tvivl om, at byen har et rigt erhvervsliv, og din virksomhed har således mulighed for at søge masser af inspiration fra de omkringliggende århusianske firmaer. Herudover byder byen på flot natur og skønne områder, så du har mulighed for at kombinere industri med frisk luft. Byen har dermed den optimale location – Hasselager formår nemlig at byde på lidt af det hele.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage