arrow_upward

Hasselager

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hasselager. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med central placering – Hasselager ligger i hjertet af Østjylland

Lige midt i Østjylland finder du en charmerende bydel med den perfekte location - Hasselager ligger nemlig blot 8-12 kilometer sydvest for Aarhus, og det er derfor det ideelle sted for dig, der er på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed. Hasselager går også under navnet Hasselager-Kolt, og bydelen har et samlet indbyggertal på 7.249 indbyggere (2017). Der er således tale om en forholdsvis stor bydel, og det er det oplagte sted for din virksomhed, såfremt I søger et sted, der er tæt på en attraktiv storby som Aarhus, men som dog ligger i rolige omgivelser.

Hasselager er herudover særligt kendt for sine store industriarealer, hvor en stor andel af de århusianske firmaer hører til. Herudover kan du fra byen hurtigt komme rundt i landet, da den ligger utroligt tæt på E45 – den jyske motorvej – og det er netop dette, der er hovedårsagen til, at Hasselager er så utrolig populær, når det kommer til erhvervsvirksomheder.

Fra lille landsby til moderne industrikvarter

Oprindeligt var Hasselager en lille landsby, der blot bestod af to bondegårde, men senere blev jernbanen anlagt, hvorefter der efterhånden opstod en mindre stationsby med et stigende indbyggertal. Det var især efter verdenskrigene, at byen begyndte at vokse eksplosivt og blive til den moderne industriby, vi kender den som i dag. 

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det utroligt vigtigt, at man sørger for at tænke på beliggenheden. Her må det siges, at byen har en helt særlig location – Hasselager giver dig naturskønne omgivelser i et attraktivt industrikvarter.

Hurtig adgang til motorvejen samt et voksende erhvervsliv

Som erhvervsdrivende er det desuden en kæmpe fordel, at man befinder sig tæt på motorvejen, så man har nem adgang til at komme hurtigt rundt i landet – det kan især være belejligt, når man skal rundt til kundemøder og lignende. I og med at det blot tager ganske få minutter at komme ud på E45-motorvejen fra Hasselager, er der rigtig mange virksomheder, der har valgt at købe lokaler i byen, og det har netop ført til de førnævnte store industriarealer.

Der skal således ikke herske nogen tvivl om, at byen har et rigt erhvervsliv, og din virksomhed har således mulighed for at søge masser af inspiration fra de omkringliggende århusianske firmaer. Herudover byder byen på flot natur og skønne områder, så du har mulighed for at kombinere industri med frisk luft. Byen har dermed den optimale location – Hasselager formår nemlig at byde på lidt af det hele.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal