arrow_upward

Højbjerg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Højbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med den optimale lokation – Højbjerg rummer et stort potentiale!

Højbjerg er en forstad til Aarhus, hvor der samlet i lokalsamfundet Holme-Højbjerg-Skåde er 24.172 indbyggere (2017). Området er naturskønt, og ligeledes er byen hjemsted for en lang række virksomheder. Bydelen har derfor utroligt meget at byde på, i forhold til sine omgivelser såvel som erhvervsmæssigt.

Storbyens muligheder uden ulemperne

Højbjergs beliggenhed er naturligvis særdeles attraktiv som følge af sin placering, hvor Aarhus Centrum er er under ti minutters kørsel derfra. Aarhus er en by, som de senere år har oplevet stor vækst. Og netop i år, 2017, er byen Europas Kulturhovedstad, hvilket blot er én begivenhed ud af mange, som understreger byens succes og fremdrift.

Til trods for at Højbjerg ligger så tæt på Aarhus Centrum, finder du alligevel nogle utroligt fredelige og naturskønne omgivelser i denne del af byen. Her er både strand, skov, dyrehave og mange grønne områder. Samtidig ligger bydelen tæt på Tangkrogen, som blandt meget andet er kendt for udstillingen Sculpture by the Sea.

Placerer du dine erhvervslokaler her, finder du en yderst attraktiv location – Højbjerg er en del af storbyen, men væk fra storbyens trafik og lange køer!

En attraktiv århusiansk lokation – Højberg er tæt på det meste

Erhvervsmæssigt må Højbjerg også siges at være yderst attraktiv. Bydelen er allerede hjemsted for en lang række andre virksomheder og fabrikker, hvilket skaber gode forudsætninger for samarbejde.

Yderligere ligger Højbjerg tæt på mange af Jyllands andre store byer. Både Horsens, Randers og Silkeborg er omkring 50 kilometer væk, samtidig med at der er 27 kilometer til Skanderborg, 70 kilometer til Vejle og 90 kilometer til Herning og Viborg.  Vælger du Højbjerg som hjemsted til dine erhvervslokaler, vil du bosætte din virksomhed blandt andre store firmaer og tæt på Østjyllands øvrige byer.

En smuk og fredelig location – Højbjerg er en bydel med grønne områder og mange muligheder

I denne del af Århus finder du mange villakvarterer og børnevenlige omgivelser, hvorfor det vil være et særdeles attraktivt område for dine medarbejdere. Bydelen har også eget bibliotek, skole og mange gode indkøbsmuligheder. Ligeledes har byen sit eget torv, hvor du blandt andet finder diverse specialbutikker. Højbjerg vil derfor være et særdeles attraktivt område for din arbejdsplads såvel som for dine nuværende og kommende medarbejdere.

Vælger du at have dine erhvervslokaler i Højbjerg, får du en arbejdsplads i naturskønne omgivelser, samtidig med at du er tæt på storbyen, med et hav af muligheder og potentielle samarbejdspartnere lige om hjørnet!

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal