arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Århus N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find charmerende erhvervslokaler i unikke omgivelser i Aarhus N

Søger du nye lokaler, som du kan anvende til erhvervsmæssig brug? I så fald har Aarhus N den helt rette placering. Aarhus N er en bydel, der er placeret i den nordlige del af Aarhus, og der er her tale om en yderst spændende bydel, der med garanti vil kunne give din virksomhed mange spændende muligheder. Bydelen har blandt andet en optimal infrastruktur grundet de mange tog- og busforbindelser, der forbinder byen med resten af området. Dine medarbejdere og kunder vil således nemt og hurtigt kunne komme både til og fra byen, hvilket bestemt må siges at være en kæmpe fordel.

Få skabt nye og stærke relationer i denne dynamiske bydel nær Aarhus

Aarhus N er desuden det helt rette sted for din virksomhed, i og med at der her er tale om en bydel, der gør utroligt meget for at fremme erhvervslivet i området. Der bliver således konstant arbejdet på at stifte tætte og stærke relationer og samarbejder på tværs af de mange forskellige virksomheder i byen, så man på den måde har mulighed for at lære af hinanden samt at udnytte hinanden på en positiv måde. Aarhus N fungerer således som en rigtig god sparringspartner til virksomheder, så du kan søge masser af inspiration til at fremme din virksomhed bedst muligt.

I Aarhus N får du vand, skov og storby samlet på ét sted  

Aarhus N har en ganske særlig placering, i og med at bydelen ligger utroligt tæt på storby, hav og skov. På den måde formår den at kombinere lidt af det hele, og du får således her naturskønne omgivelser kombineret med storby, hvilket er utroligt attraktivt, såfremt du søger efter erhvervslokaler. Herudover er der som sagt rigtig gode forbindelser både til og fra byen, så du hurtigt vil kunne komme til de større omkringliggende byer.

Yderst attraktiv bydel til erhvervslokaler – her kan du søge nye udfordringer

Der er således ingen tvivl om, at Aarhus N er en yderst attraktiv by til erhvervslokaler. Du får her en central placering tæt på skov og vand, samtidig med at du befinder dig utroligt tæt på Aarhus’ centrum. Ydermere er der her tale om en bydel, der konstant arbejder på at fremme erhvervslivet, så det forbliver spændende, og der tiltrækkes på den måde masser af nye virksomheder til Aarhus N hele tiden. Det betyder, at din virksomhed kan søge mange nye udfordringer og inspiration i denne charmerende bydel, der tilmed har en helt unik infrastruktur, der vil kunne komme dine kollegaer til gode

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage