arrow_upward

Hadsten

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hadsten. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med helt særlig lokation – Hadsten byder på naturskønne omgivelser

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? I Østjylland finder du en charmende stationsby med en yderst attraktiv location. Hadsten er med sine 8.093 indbyggere (2017) den største by i hele Favrskov Kommune, og den har en hel fantastisk beliggenhed, eftersom den er placeret lige midt imellem Aarhus i syd og Randers i nord. Det gør, at du utroligt hurtigt kan komme rundt i hele Jylland, hvilket er en kæmpe fordel som virksomhed.

Det særlige ved Hadsten er desuden, at byen er beliggende i den utroligt smukke smeltevandsdal, og det er således den helt rette by for dig, der ønsker erhvervslokaler i naturskønne omgivelser. Samtidigt er du tæt på to af de største jyske byer, og du befinder dig tæt på den Nordjyske Motorvej, så du hurtigt vil kunne komme rundt i landet. 

En by med masser af aktivitet og liv

Hadsten byder på masser af aktivitet og liv. Der ligger således utroligt mange spændende uddannelsesinstitutioner i byen såsom et gymnasium, en håndværkerskole og en højskole. Ydermere ligger der et stort udvalg af supermarkeder og specialbutikker, der særligt er centreret omkring Hadsten Centret.

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det især vigtigt, at man hurtigt kan komme til og fra byen med offentlig transport, og også på dette parameter har byen en helt ideel location. Hadsten Station har nemlig tre afgange i timen mod både Randers og Aarhus, da flere regionaltog samt alle IC-tog standser her. Der er således ingen tvivl om, at Hadsten er et utroligt attraktivt sted at købe erhvervslokaler som virksomhed.

Stor fokus på iværksættere

Der er ligeledes masser af erhvervsliv i Hadsten, og det er både muligt at finde små og mellemstore virksomheder i byen. Det er primært inden for produktions- og servicebranchen, at byen udmærker sig, og blandt de helt store virksomheder findes Svend Høyer og Expedit. Det skal desuden nævnes, at byen er blevet kåret til ”Årets Iværksætterkommune” grundet det Østjyske Iværksættercenters arbejde. I Hadsten midtby har du mulighed for at finde et spændende udvalg af alverdens detailbutikker inden for alt fra beklædning og bageri til dagligvarer og banker. Der er således masser af liv og aktivitet i byen, hvilket uden tvivl kan mærkes på det unikke sammenhold blandt byens beboere.

Søger du erhvervslokaler, byder denne by således på den helt perfekte location. Hadsten har lidt af det hele og giver derfor dig, som er erhvervsdrivende, en helt masse spændende muligheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal