arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hadsten. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med helt særlig lokation – Hadsten byder på naturskønne omgivelser

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? I Østjylland finder du en charmende stationsby med en yderst attraktiv location. Hadsten er med sine 8.093 indbyggere (2017) den største by i hele Favrskov Kommune, og den har en hel fantastisk beliggenhed, eftersom den er placeret lige midt imellem Aarhus i syd og Randers i nord. Det gør, at du utroligt hurtigt kan komme rundt i hele Jylland, hvilket er en kæmpe fordel som virksomhed.

Det særlige ved Hadsten er desuden, at byen er beliggende i den utroligt smukke smeltevandsdal, og det er således den helt rette by for dig, der ønsker erhvervslokaler i naturskønne omgivelser. Samtidigt er du tæt på to af de største jyske byer, og du befinder dig tæt på den Nordjyske Motorvej, så du hurtigt vil kunne komme rundt i landet. 

En by med masser af aktivitet og liv

Hadsten byder på masser af aktivitet og liv. Der ligger således utroligt mange spændende uddannelsesinstitutioner i byen såsom et gymnasium, en håndværkerskole og en højskole. Ydermere ligger der et stort udvalg af supermarkeder og specialbutikker, der særligt er centreret omkring Hadsten Centret.

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det især vigtigt, at man hurtigt kan komme til og fra byen med offentlig transport, og også på dette parameter har byen en helt ideel location. Hadsten Station har nemlig tre afgange i timen mod både Randers og Aarhus, da flere regionaltog samt alle IC-tog standser her. Der er således ingen tvivl om, at Hadsten er et utroligt attraktivt sted at købe erhvervslokaler som virksomhed.

Stor fokus på iværksættere

Der er ligeledes masser af erhvervsliv i Hadsten, og det er både muligt at finde små og mellemstore virksomheder i byen. Det er primært inden for produktions- og servicebranchen, at byen udmærker sig, og blandt de helt store virksomheder findes Svend Høyer og Expedit. Det skal desuden nævnes, at byen er blevet kåret til ”Årets Iværksætterkommune” grundet det Østjyske Iværksættercenters arbejde. I Hadsten midtby har du mulighed for at finde et spændende udvalg af alverdens detailbutikker inden for alt fra beklædning og bageri til dagligvarer og banker. Der er således masser af liv og aktivitet i byen, hvilket uden tvivl kan mærkes på det unikke sammenhold blandt byens beboere.

Søger du erhvervslokaler, byder denne by således på den helt perfekte location. Hadsten har lidt af det hele og giver derfor dig, som er erhvervsdrivende, en helt masse spændende muligheder.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage