arrow_upward

Hedensted

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hedensted. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med skøn location – Hedensted byder på spændende muligheder

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det altid utroligt vigtigt, at man sørger for at overveje beliggenheden, da dette spiller en kæmpestor rolle. Det er således vigtigt, at man vælger en by med en god location, og Hedensted må ganske enkelt siges at score topkarakter på dette parameter, da byen ligger lige i hjertet af Danmark. Der er således rigtig gode forbindelser både til og fra byen. Dette er særligt vigtigt, såfremt man ønsker at komme hurtigt frem til kundemøder osv. Hedensted er en østjysk by, der sammen med Løsning udgør et byområde med hele 11.789 indbyggere (2017). Herudover hører byen til Region Midtjylland og fungerer som hovedby i Hedensted Kommune med sine 46.524 indbyggere (2017).

Moderne by med flere industrikvarterer 

Hedensted er beliggende lige midt imellem de to store jyske byer Horsens og Vejle, og rent landskabsmæssigt ligger byen ved en skillelinje skabt af gletsjere fra istiden. Den østlige del af byen har et meget kuperet terræn med rigtig god landbrugsjord, mens den vestlige del af byen er mere fladt og karakteriseret ved en del grusgrave.

Tidligere var byen en stationsby, men den blev efterfølgende udbygget med nogle store og attraktive villakvarterer, og senere hen kom der også flere industrikvarterer til både vest og syd for byen. Der er således tale om en by med et spirende industri- og erhvervsliv, hvorfor der her er tale om en hel ideel location. Hedensted byder således på mange spændende muligheder for netop din virksomhed.

Erhvervsvenlig kommune med gode trafikale forbindelser
Erhvervslivet i Hedensted er desuden blevet bemærket og anerkendt i adskillige år, og Dansk Industri har rangeret Hedensted som landets 2. bedste kommune i år 2017 hvad angår danske kommuners erhvervsvenlighed. Byen har desuden ligget blandt de fem bedste de forrige seks år, og dette skyldes blandet andet byens evne til at indgå i dialog i øjenhøjde, ligesom de attraktive vilkår, som byen tilbyder alle typer af erhverv, har været afgørende. Byen er derfor den helt optimale location. Hedensted byder din virksomhed velkommen med åbne arme og skaber de ideelle rammer.

Det er ydermere utroligt vigtigt, når man leder efter erhvervslokaler, at man vælger at placere dem i en by, hvor der er gode trafikale forbindelser. Det må der bestemt siges at være tale om i Hedensted, eftersom den østjyske motor blot er at finde 3 kilometer fra byen, og man kan således rigtig hurtigt komme rundt i hele Jylland, ligesom der er gode forbindelser til Fyn.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal