arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hedensted. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med skøn location – Hedensted byder på spændende muligheder

Når man skal lede efter nye erhvervslokaler til sin virksomhed, er det altid utroligt vigtigt, at man sørger for at overveje beliggenheden, da dette spiller en kæmpestor rolle. Det er således vigtigt, at man vælger en by med en god location, og Hedensted må ganske enkelt siges at score topkarakter på dette parameter, da byen ligger lige i hjertet af Danmark. Der er således rigtig gode forbindelser både til og fra byen. Dette er særligt vigtigt, såfremt man ønsker at komme hurtigt frem til kundemøder osv. Hedensted er en østjysk by, der sammen med Løsning udgør et byområde med hele 11.789 indbyggere (2017). Herudover hører byen til Region Midtjylland og fungerer som hovedby i Hedensted Kommune med sine 46.524 indbyggere (2017).

Moderne by med flere industrikvarterer 

Hedensted er beliggende lige midt imellem de to store jyske byer Horsens og Vejle, og rent landskabsmæssigt ligger byen ved en skillelinje skabt af gletsjere fra istiden. Den østlige del af byen har et meget kuperet terræn med rigtig god landbrugsjord, mens den vestlige del af byen er mere fladt og karakteriseret ved en del grusgrave.

Tidligere var byen en stationsby, men den blev efterfølgende udbygget med nogle store og attraktive villakvarterer, og senere hen kom der også flere industrikvarterer til både vest og syd for byen. Der er således tale om en by med et spirende industri- og erhvervsliv, hvorfor der her er tale om en hel ideel location. Hedensted byder således på mange spændende muligheder for netop din virksomhed.

Erhvervsvenlig kommune med gode trafikale forbindelser
Erhvervslivet i Hedensted er desuden blevet bemærket og anerkendt i adskillige år, og Dansk Industri har rangeret Hedensted som landets 2. bedste kommune i år 2017 hvad angår danske kommuners erhvervsvenlighed. Byen har desuden ligget blandt de fem bedste de forrige seks år, og dette skyldes blandet andet byens evne til at indgå i dialog i øjenhøjde, ligesom de attraktive vilkår, som byen tilbyder alle typer af erhverv, har været afgørende. Byen er derfor den helt optimale location. Hedensted byder din virksomhed velkommen med åbne arme og skaber de ideelle rammer.

Det er ydermere utroligt vigtigt, når man leder efter erhvervslokaler, at man vælger at placere dem i en by, hvor der er gode trafikale forbindelser. Det må der bestemt siges at være tale om i Hedensted, eftersom den østjyske motor blot er at finde 3 kilometer fra byen, og man kan således rigtig hurtigt komme rundt i hele Jylland, ligesom der er gode forbindelser til Fyn.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage