arrow_upward

4 erhvervslokaler: Svenstrup J

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Svenstrup J. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive lokaler med ideel lokation – Svenstrup J ligger lige midt i hjertet af Nordjylland

Når man leder efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug, har man ofte fokus på at finde en by med den helt rette location – Svenstrup J er en yderst charmerende stationsby beliggende i Himmerland, og den må derfor blot siges at score højt ift. dette. Byen ligger blot 3 kilometer syd for Skalborg og 10 kilometer syd for Aalborg Centrum, og herudover bor der ca. 7.257 indbyggere i Svenstrup J (2017). Egentlig fungerer byen som en satellitby til Aalborg, og den er vokset sammen til ét byområde sammen med nabobyen Godthåb, hvor der ca. bor 1.664 indbyggere (2006). Svenstrup ligger desuden i Aalborg Kommune, som igen hører ind under Region Nordjylland.
Er du på udkig efter erhvervslokaler, har byen således den helt ideelle location – Svenstrup J ligger nemlig lige midt i Himmerland, og der er således rigtig gode forbindelser herfra til rundt i resten af Nordjylland.

En by med en helt unik lokation – Svenstrup J tilbyder et aktivt erhvervsliv

Det er særligt kendetegnende for Svenstrup J, at byen har et helt unikt og aktivt erhvervsliv. Byen byder således på mange muligheder for din virksomhed, såfremt du vælger at investere i erhvervslokaler her. Du finder bl.a. den dansk internationale fødevarevirksomhed Tulip Food Company A/S, der producerer kødprodukter, såsom bacon, pølser, pålæg, supper osv. i Svenstrup J. Fabrikken har over 300 ansatte i byen, og det er således den største arbejdsplads. Herudover har Arla Foods ligeledes en fabrik i byen, hvor de bl.a. producerer mejeriprodukter til eksport.

Naturskønne omgivelser og spændende historie

Foruden at være særligt kendt for erhvervslivet, byder Svenstrup desuden på naturskønne omgivelser samt masser af spændende historie. Du finder eksempelvis Svenstrup Kirke i den nordlige del af byen, der stammer helt tilbage fra den romanske periode i 1100-tallet. Kirken er placeret over en smuk dal, hvor der også er et vandløb, og herudover er der placeret en mindesten ved kirken til ære for Skipper Clement.
Svenstrup J er således den helt rette by for erhvervslokaler, i og med at du her finder et aktivt industrimiljø, der vil give din virksomhed spændende muligheder, og herudover formår byen stadig at byde på smuk natur og landlig idyl. Svenstrup J byder således på lidt af det hele, og herudover er placeringen helt ideel, eftersom du hurtigt vil kunne komme til de større omkringliggende jyske byer, såsom Aalborg, Nibe, Støvring, Fjellerad, Gistrup, Storvorde osv.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage