arrow_upward

Svenstrup J

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Svenstrup J. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Attraktive lokaler med ideel lokation – Svenstrup J ligger lige midt i hjertet af Nordjylland

Når man leder efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug, har man ofte fokus på at finde en by med den helt rette location – Svenstrup J er en yderst charmerende stationsby beliggende i Himmerland, og den må derfor blot siges at score højt ift. dette. Byen ligger blot 3 kilometer syd for Skalborg og 10 kilometer syd for Aalborg Centrum, og herudover bor der ca. 7.257 indbyggere i Svenstrup J (2017). Egentlig fungerer byen som en satellitby til Aalborg, og den er vokset sammen til ét byområde sammen med nabobyen Godthåb, hvor der ca. bor 1.664 indbyggere (2006). Svenstrup ligger desuden i Aalborg Kommune, som igen hører ind under Region Nordjylland.
Er du på udkig efter erhvervslokaler, har byen således den helt ideelle location – Svenstrup J ligger nemlig lige midt i Himmerland, og der er således rigtig gode forbindelser herfra til rundt i resten af Nordjylland.

En by med en helt unik lokation – Svenstrup J tilbyder et aktivt erhvervsliv

Det er særligt kendetegnende for Svenstrup J, at byen har et helt unikt og aktivt erhvervsliv. Byen byder således på mange muligheder for din virksomhed, såfremt du vælger at investere i erhvervslokaler her. Du finder bl.a. den dansk internationale fødevarevirksomhed Tulip Food Company A/S, der producerer kødprodukter, såsom bacon, pølser, pålæg, supper osv. i Svenstrup J. Fabrikken har over 300 ansatte i byen, og det er således den største arbejdsplads. Herudover har Arla Foods ligeledes en fabrik i byen, hvor de bl.a. producerer mejeriprodukter til eksport.

Naturskønne omgivelser og spændende historie

Foruden at være særligt kendt for erhvervslivet, byder Svenstrup desuden på naturskønne omgivelser samt masser af spændende historie. Du finder eksempelvis Svenstrup Kirke i den nordlige del af byen, der stammer helt tilbage fra den romanske periode i 1100-tallet. Kirken er placeret over en smuk dal, hvor der også er et vandløb, og herudover er der placeret en mindesten ved kirken til ære for Skipper Clement.
Svenstrup J er således den helt rette by for erhvervslokaler, i og med at du her finder et aktivt industrimiljø, der vil give din virksomhed spændende muligheder, og herudover formår byen stadig at byde på smuk natur og landlig idyl. Svenstrup J byder således på lidt af det hele, og herudover er placeringen helt ideel, eftersom du hurtigt vil kunne komme til de større omkringliggende jyske byer, såsom Aalborg, Nibe, Støvring, Fjellerad, Gistrup, Storvorde osv.

Din søgning gav ingen resultater