arrow_upward

Hadsund

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hadsund. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler i skønne Himmerland – Hadsund byder på spændende muligheder

I Himmerland ligger en yderst charmende fjordby med en attraktiv location. Hadsund udgør nemlig et trafikalt midtpunkt mellem Himmerland og Kronjylland, og den er hovedby i den sydøstlige del af Himmerland. I byen bor der 4.857 indbyggere (2017), og den har udviklet sig fra at være en stationsby til nu at være et yderst moderne industri- og handelscentrum, hvis rækkevidde når hele Himmerland og omegn. Den er desuden, med sine 11.917 indbyggere (2017), den næststørste by i Mariagerfjord Kommune, og der er ingen tvivl om, at der her er tale om en by med et utrolig stort udviklingspotentiale inden for erhvervs- og kulturlivet. Byen har således den helt ideelle location. Hadsund vil kunne give din virksomhed en masse spændende muligheder.

Moderne handelscentrum tæt på Kattegat

Fra Hadsund er der blot 12 kilometer til Kattegat, 25 km til Hobro, 30 km til Randers, 45 kilometer til Aalborg, 60 kilometer til Viborg og 70 kilometer til Skive. Du har således rig mulighed for hurtigt at komme rundt til nogle af de større jyske byer, hvilket er en kæmpe fordel som virksomhed. Herudover finder du i byen en spændende gågade samt flere torve og et indkøbscenter med hele to supermarkeder og 17 butikker.

Du har desuden mulighed for hurtigt at komme både til og fra byen, da der er mange busforbindelser, og herudover kan du hurtigt komme til både Aalborg og København fra Hadsund. Skal du med tog, er du nødsaget til at tage til enten Arden, Hobro eller Randers, hvorfra du finder flere togforbindelser – både IC-tog og regionaltoge.

Attraktive erhvervslokaler i naturskøn location – Hadsund kombinerer industri og natur

I den nordlige del af byen finder du industrikvarteret ”Industri Nord”, hvor flere teknologivirksomheder ligger. Blandt de største af disse er Nilfisk-ALTO, Beauté Pacifique samt Hedegaard Foods. I ”Industri Øst” – et industriområde, der ligger øst for byen – finder du virksomheder såsom JYSK og XL-Byg, og herudover skal det nævnes, at havemøbelproducenten Trip Trap er grundlagt i Hadsten. Der er således et rigt erhvervsliv i byen, og herudover byder byen på et omfattende kulturliv. Du finder således alt fra en biograf til et museum, og der er herudover flere tilbagevendende kulturbegivenheder samt sportsklubber.
Er du på udkig efter attraktive erhvervslokaler med en helt særlig beliggenhed, er der ingen tvivl om, at byen er et rigtig godt bud, eftersom den byder på en fantastisk location. Hadsund formår at kombinere industri og handel med naturskønne omgivelser.

star
star
star
star
star
5.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal