arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hadsund. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler i skønne Himmerland – Hadsund byder på spændende muligheder

I Himmerland ligger en yderst charmende fjordby med en attraktiv location. Hadsund udgør nemlig et trafikalt midtpunkt mellem Himmerland og Kronjylland, og den er hovedby i den sydøstlige del af Himmerland. I byen bor der 4.857 indbyggere (2017), og den har udviklet sig fra at være en stationsby til nu at være et yderst moderne industri- og handelscentrum, hvis rækkevidde når hele Himmerland og omegn. Den er desuden, med sine 11.917 indbyggere (2017), den næststørste by i Mariagerfjord Kommune, og der er ingen tvivl om, at der her er tale om en by med et utrolig stort udviklingspotentiale inden for erhvervs- og kulturlivet. Byen har således den helt ideelle location. Hadsund vil kunne give din virksomhed en masse spændende muligheder.

Moderne handelscentrum tæt på Kattegat

Fra Hadsund er der blot 12 kilometer til Kattegat, 25 km til Hobro, 30 km til Randers, 45 kilometer til Aalborg, 60 kilometer til Viborg og 70 kilometer til Skive. Du har således rig mulighed for hurtigt at komme rundt til nogle af de større jyske byer, hvilket er en kæmpe fordel som virksomhed. Herudover finder du i byen en spændende gågade samt flere torve og et indkøbscenter med hele to supermarkeder og 17 butikker.

Du har desuden mulighed for hurtigt at komme både til og fra byen, da der er mange busforbindelser, og herudover kan du hurtigt komme til både Aalborg og København fra Hadsund. Skal du med tog, er du nødsaget til at tage til enten Arden, Hobro eller Randers, hvorfra du finder flere togforbindelser – både IC-tog og regionaltoge.

Attraktive erhvervslokaler i naturskøn location – Hadsund kombinerer industri og natur

I den nordlige del af byen finder du industrikvarteret ”Industri Nord”, hvor flere teknologivirksomheder ligger. Blandt de største af disse er Nilfisk-ALTO, Beauté Pacifique samt Hedegaard Foods. I ”Industri Øst” – et industriområde, der ligger øst for byen – finder du virksomheder såsom JYSK og XL-Byg, og herudover skal det nævnes, at havemøbelproducenten Trip Trap er grundlagt i Hadsten. Der er således et rigt erhvervsliv i byen, og herudover byder byen på et omfattende kulturliv. Du finder således alt fra en biograf til et museum, og der er herudover flere tilbagevendende kulturbegivenheder samt sportsklubber.
Er du på udkig efter attraktive erhvervslokaler med en helt særlig beliggenhed, er der ingen tvivl om, at byen er et rigtig godt bud, eftersom den byder på en fantastisk location. Hadsund formår at kombinere industri og handel med naturskønne omgivelser.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage