arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nyborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler i hjertet af Danmark – Nyborg har den ideelle placering

Leder du efter lokaler til erhvervsmæssigt brug? I så fald har Nyborg den helt rette placering. Byen er en købstad placeret lige ved Storebælt på Fyn, og den er forbundet med Sjælland via Storebæltsbroen. Den har den ideelle placering i forhold til erhvervslokaler, i og med at den byder på flere virksomheder – små såvel som mellemstore – hvorfor det er et spændende miljø at drive erhverv i. Herudover byder byen på flere caféer og butikker, som særligt er placeret i den centrale del af byen.

Spændende by med optimal infrastruktur og mange muligheder

En anden grund til, hvorfor Nyborg har en attraktiv placering, når det kommer til at finde erhvervslokaler, er byens optimale infrastruktur. I og med at byen ligger tæt op ad Storebæltsbroen, kan man nemt og hurtigt komme fra byen og videre til Sjælland. Herudover kan man også nemt komme rundt på hele Fyn via motorvejen og de mange bus- og togforbindelser.
Ydermere er Nyborg en by, der lægger utroligt meget vægt på byens medarbejdere samt deres livskvalitet, hvorfor man er garanteret en arbejdstrivsel ud over det sædvanlige, såfremt man som virksomhed vælger at bosætte sig her i byen.

Motiverende arbejdsmiljø – både for kommende og veletablerede virksomheder

Der er således ingen tvivl om, at Nyborg formår at tilbyde et spændende arbejdsmiljø til danske virksomheder – og det gør sig både gældende for etablerede og kommende virksomheder. Der er således rigtig meget hjælp at hente fra byens side, såfremt du er iværksætter og har din egen virksomhed. Du kan blandt andet få hjælp til vækst i din virksomhed, herunder rekruttering og udvikling, og herudover kan du også få masser af hjælp til at få skabt gode netværker både lokalt, regionalt og internationalt. Nyborg tilbyder blandt andet iværksætterkurser, hvor du har mulighed for at styrke din forretningsudvikling og strategi, så din virksomhed kan blive endnu mere succesfuld.

Nyborg giver din virksomhed mulighed for vækst 

Nyborg har således den helt rette placering, såfremt du leder efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug – og så er det sådan set underordnet, om du er ny iværksætter, eller om du driver en veletableret virksomhed. Byen åbner nemlig op for mange spændende muligheder, så din virksomhed kan vokse sig større. Herudover har byen den helt optimale infrastruktur, hvorfor du har mulighed for hurtigt at komme både rundt på øen, men også til de større byer på Sjælland.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage