arrow_upward

Brønderslev

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Brønderslev. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med central location – Brønderslev giver mange muligheder for din virksomhed

I Vendsyssel finder du en yderst charmerende handelsby med en helt særlig location – Brønderslev er nemlig placeret lige midt i hjertet af Vendsyssel, og der er således rigtig gode forbindelser til de større omkringliggende byer. Fra Brønderslev er der ikke mere end blot 21 kilometer til Hjørring, 26 kilometer til Aalborg samt 40 kilometer til Frederikshavn. Byen er desuden med sine 12.541 indbyggere (2017) den største by i hele Brønderslev Kommune, som igen hører ind under Region Nordjylland.

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, er det meget vigtigt, at du sørger for at fokusere på den helt optimale beliggenhed, og der er her tale om en by med en ganske unik location – Brønderslev åbner nemlig op for mange muligheder.

Mangfoldigt erhvervsliv og mange forretninger

Tidligere har Brønderslev særligt været kendt for sin tunge industri, og det har især været inden for metalbranchen, at byen har gjort sig bemærket – en af disse virksomheder var bl.a. A/S Peder Nielsen Beslagfabrik. I dag er erhvervslivet i Brønderslev ikke blot kendt for tung industri, men herudover er byen nu også hjemsted for Bredbånd Nord, Asetek og PSC. Ydermere byder byen på utroligt mange spændende supermarkeder og dagligvareforretninger, og herudover skal det nævnes, at Brønderslev har sin helt egen lokalavis og lokalradio. Det er især i midten af byen, at det pulserende by- og erhvervsliv er centreret.

Charmerende handelsby i hjertet af Vendsyssel 

Brønderslev byder desuden på utroligt mange flotte naturoplevelser i bl.a. Vildmosen, Dronninglund Storskov samt på Jyske Ås, og herudover kan du opleve mange historiske oplevelser. Du kan også vælge at besøge Dronninglund Kunstcenter, der af mange mennesker bliver sammenlignet med det legendariske operahus i Sydney.

Der er således ingen tvivl om, at Brønderslev kan lidt af det hele – oplev alt fra spændende kulturoplevelser til smuk natur – og det er derfor en yderst aktiv by med masser af pulserende liv. Herudover er den placeret lige midt i hjertet af Vendsyssel, hvilket giver rigtig gode muligheder for enten at komme hurtigt til Skagen, Aalborg eller Frederikshavn, hvorfor byen vil kunne danne rigtig gode rammer for netop din virksomhed. Du finder desuden i Brønderslev mere end 100 forskellige butikker, hvilket gør byen til et fantastisk og unikt shoppested, og herudover byder byen desuden på mange attraktive spisesteder. Det er altså en handelsby med en helt unik location – Brønderslev byder på et hav af attraktioner og begivenheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal