arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Brønderslev. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med central location – Brønderslev giver mange muligheder for din virksomhed

I Vendsyssel finder du en yderst charmerende handelsby med en helt særlig location – Brønderslev er nemlig placeret lige midt i hjertet af Vendsyssel, og der er således rigtig gode forbindelser til de større omkringliggende byer. Fra Brønderslev er der ikke mere end blot 21 kilometer til Hjørring, 26 kilometer til Aalborg samt 40 kilometer til Frederikshavn. Byen er desuden med sine 12.541 indbyggere (2017) den største by i hele Brønderslev Kommune, som igen hører ind under Region Nordjylland.

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed, er det meget vigtigt, at du sørger for at fokusere på den helt optimale beliggenhed, og der er her tale om en by med en ganske unik location – Brønderslev åbner nemlig op for mange muligheder.

Mangfoldigt erhvervsliv og mange forretninger

Tidligere har Brønderslev særligt været kendt for sin tunge industri, og det har især været inden for metalbranchen, at byen har gjort sig bemærket – en af disse virksomheder var bl.a. A/S Peder Nielsen Beslagfabrik. I dag er erhvervslivet i Brønderslev ikke blot kendt for tung industri, men herudover er byen nu også hjemsted for Bredbånd Nord, Asetek og PSC. Ydermere byder byen på utroligt mange spændende supermarkeder og dagligvareforretninger, og herudover skal det nævnes, at Brønderslev har sin helt egen lokalavis og lokalradio. Det er især i midten af byen, at det pulserende by- og erhvervsliv er centreret.

Charmerende handelsby i hjertet af Vendsyssel 

Brønderslev byder desuden på utroligt mange flotte naturoplevelser i bl.a. Vildmosen, Dronninglund Storskov samt på Jyske Ås, og herudover kan du opleve mange historiske oplevelser. Du kan også vælge at besøge Dronninglund Kunstcenter, der af mange mennesker bliver sammenlignet med det legendariske operahus i Sydney.

Der er således ingen tvivl om, at Brønderslev kan lidt af det hele – oplev alt fra spændende kulturoplevelser til smuk natur – og det er derfor en yderst aktiv by med masser af pulserende liv. Herudover er den placeret lige midt i hjertet af Vendsyssel, hvilket giver rigtig gode muligheder for enten at komme hurtigt til Skagen, Aalborg eller Frederikshavn, hvorfor byen vil kunne danne rigtig gode rammer for netop din virksomhed. Du finder desuden i Brønderslev mere end 100 forskellige butikker, hvilket gør byen til et fantastisk og unikt shoppested, og herudover byder byen desuden på mange attraktive spisesteder. Det er altså en handelsby med en helt unik location – Brønderslev byder på et hav af attraktioner og begivenheder.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage