arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontorhotel til leje på Vesterbrogade 149, 1620 København V

Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149Kontorhotel, Vesterbrogade 149
Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Vesterbrogade 149
1620 København V
Areal
1 - 127 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift131 - 16.669 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.575 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.575 kr.
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
AlarmsystemBemandet reception
Cafeteria / CateringElevator
Fælles loungeområdeFælles mødelokaler
HandikapvenligtParkeringspladser
RengøringTekøkken
WiFiÅbent 24/7
Energimærke
Område
1620 København V
Nærmeste annoncerede p-plads
ParkZone A/S172 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
17 m
 
S-tog
752 m
 
Tog
752 m

Bliv en del af B!NGS - kontorhus og konferencecenter

BINGS er et progressivt kontorhus, som er skræddersyet til at små og mellemstore, danske og internationale virksomheder kan drive forretning og dyrke deres kunder og samarbejdspartnere i attraktive lejemål og udnytte de mange fælles faciliteter og services.

Her finder du:

 • Præsentable, selvstændige kontorlejemål til 1-4 personer

 • Plug ’n play kontorfællesskab i "Our room" - flyt ind i morgen!

 • Fantastisk udsigt over Carlsbergkvarteret

 • Flotte lyddæmpende trægulve - og moderne indretning

 • Fælles reception

 • Fælles restaurant 
  
 • Fælles kaffebar og loungeområde
  
 • Stort møde- og konferencecenter med forplejning

 • Adgangskontrolleret parkeringsplads og gode parkeringsmuligheder i gaderne omkring

Huset er skabt til mødet mellem mennesker; i større eller mindre forsamlinger. Over kortere eller længere tid. Lige fra det hurtige kaffemøde til det lidt længere frokostmøde. Og fra større konferencer til flerdagsmøder i BINGS konference center. Huset er også et ideelt sted at være for alle virksomhedernes medarbejdere. Et rart sted med adgang Café og lounge ved receptionen, hvor man lige kan indtage morgenmaden i farten, eller tage den med op på tagterrassen til et uformelt møde. De behagelige services som massageordning og ordning med indlevering og afhentning af rensetøj tilbydes individuelt eller som firmaordning.

BINGS er også stedet, der er nemt at komme til og fra med offentlig transport, og det ligger i et spændende område på Vesterbro, kun et stenkast fra centrum og med shopping i gåafstand.

BINGS tilbyder moderne og funktionelle kontorfaciliteter, der lever fuldt og helt op til standarden anno 2015. Stedets baggrund er en god historie, der både er spændende og relevant for vores fortælling og noget ganske særligt:

At bygningerne tilhørte porcelænsfabrikken Bing & Grøndahl, en af Danmarks mest progressive virksomheder gennem tiderne.

At man i de selv samme lokaler gennem 134 år skabte et af samtidens mest kendte varemærker, og det langt ud over landets grænser.

At Bing & Grøndal er historien om skabertrang, entreprenørskab og virkelyst. Om fornuft og mod. Om hårdt arbejde og store visioner. Komponenter, der stadig er vigtige forudsætninger for at drive en succesfuld virksomhed. Det er derfor kun naturligt at vi lader os inspirere af historien om Bing & Grøndahl. Derfor også kontorhusets navn B!NGS.

Udover navnet, vil man rundt omkring i bygningerne opleve mere eller mindre diskrete udsmykninger og symboler, der vidner om Bing & Grøndahls historie. En underliggende historie, der adskiller stedet fra andre kontorhuse. Noget man som virksomhed er en del af; nu i en ny og moderne udgave.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorhoteller