arrow_upward

7 kontorhoteller: Glostrup

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Glostrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Til dig, der ønsker et attraktivt kontorhotel – Glostrup har et utal af muligheder

Er du på udkig efter et kontorhotel, der både har moderne faciliteter og en super beliggenhed? Så er Glostrup et godt sted at søge. Kommunen er en af hovedstadens erhvervsmæssigt bedst udviklede forstæder og byder på et væld af fordele og muligheder. Derfor er denne kommune da også et meget populært valg blandt hoevdstadområdets virksomheder.

Den idelle beliggenhed

Med et kontorhotel i Glostrup bliver din virksomhed placeret kun omkring 11 km fra København. Og samtidigt er der herudover også yderst gode trafikale forbindelser ind til hovedstaden. Ligeledes er der optimale offentlige transportmuligheder, da der både er S-togsstation og HT-ruter, der forbinder forstadskommunen med centrum af hovedstaden. Dermed kan du fra et kontorhotel i Glostrup hurtigt komme ind til byen, til lufthavnen, til Øresundsbroen og så videre. Så til dig, der ønsker et strategisk velbeliggende kontorhotel: Glostrup har ikke mindre end den ideelle beliggenhed. Og samtidigt kan du, med denne placering, glæde dig over en langt lavere husleje, end man oplever i indre by.

Flere arbejdspladser end indbyggere

Glostrup har et levende og rigt erhvervsliv. Især har kommunen et væld af kontorvirksomheder samt af aktører i lager- og logistikbranchen. Det siger da heller ikke så lidt, at Glostrup faktisk har flere arbejdspladser, end byen har indbyggere. Netop nu har kommunen ca. 21.200 arbejdspladser og ca. 21.000 indbyggere. Den erhvervsmæssige popularitet, som Glostrup er synonym med, bekræftes yderligere af byens placering langt over landsgennemsnittet for store erhvervsvirksomheder med +100 medarbejdere. Det store fokus, der på erhvervslivet i byen, betyder også, at der igennem tiden er oprettet mange særdeles attraktive kontorhoteller i Glostrup.

Nemt at finde kontorhotel i Glostrup

Grundet ovenstående, er det derfor nemt at finde et kontorhotel i Glostrup, der matcher netop din virksomhed – uanset dine ønsker til størrelse og lignende. Blandt andet kan du undersøge mulighederne i byens mange dynamiske erhvervskvarterer. Kommunens største erhvervsområder ligger omkring adresserne Fabriksparken og Naverland, langs hovedfærdselsåren Hovedvejen, i Hvissinge samt omkring Ejby og Kirkebjerg. Det er også muligt at finde et kontorhotel i midten af byen– eksempelvis lige ved stationen.

Når du skal finde det rigtige kontorhotel

Når du skal i gang med din søgning efter det perfekte kontorhotel i Glostrup, kan du med Lokalebasens søgefuntion nemt og hurtigt filtrere din søgning – så du let finder frem til de kontorhoteller, der er relevante for netop din virksomhed. Derved får du et optimalt overblik og kan træffe en effektiv beslutning ud fra et oplyst grundlag. Kontorhoteller findes i mange former og prisklasser i Glostrup Kommunes by- og industrikvarterer, herunder blandt andet på Naverland, Smedeland og på Fabriksparken (red.: vej ikke område). Der er både mindre private kontorhoteller og større kontorfællesskaber. Nogle af fordelene ved at benytte et kontorhotel, i forhold til at etablere sig på anden måde, er de korte lejeaftaler, hurtig indflytning og tilpasning ved ændrede lokalebehov. Der vil normalt være fælles reception med kopifaciliteter, fælles kantine og fælles mødelokaler til rådighed. Ofte er der etableret internet og telefonlinjer, som administreres af hotellet. Et kontorhotel vil også typisk kunne tilbyde ekstra ydelser i form af blandt andet piccolinetjeneste, telefonpasning, PA-hjælp samt mulighed for at leje møblerede kontorer. Kontorhotellerne tilbyder altså en traditionel kontorhotelløsning, hvor flere virksomheder lejer sig ind og deles om fælles faciliteter, men det vinder i disse år hævd at skabe nye måder at arbejde, netværke og mødes på. Derfor er der mange alternativer i denne kategori. Tjek Lokalebasen og lad dig inspirere af de forskellige kontorhotelløsninger, der tilbydes i Glostrup.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage