arrow_upward

Glostrup

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Glostrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Til dig, der ønsker et attraktivt kontorhotel – Glostrup har et utal af muligheder

Er du på udkig efter et kontorhotel, der både har moderne faciliteter og en super beliggenhed? Så er Glostrup et godt sted at søge. Kommunen er en af hovedstadens erhvervsmæssigt bedst udviklede forstæder og byder på et væld af fordele og muligheder. Derfor er denne kommune da også et meget populært valg blandt hoevdstadområdets virksomheder.

Den idelle beliggenhed

Med et kontorhotel i Glostrup bliver din virksomhed placeret kun omkring 11 km fra København. Og samtidigt er der herudover også yderst gode trafikale forbindelser ind til hovedstaden. Ligeledes er der optimale offentlige transportmuligheder, da der både er S-togsstation og HT-ruter, der forbinder forstadskommunen med centrum af hovedstaden. Dermed kan du fra et kontorhotel i Glostrup hurtigt komme ind til byen, til lufthavnen, til Øresundsbroen og så videre. Så til dig, der ønsker et strategisk velbeliggende kontorhotel: Glostrup har ikke mindre end den ideelle beliggenhed. Og samtidigt kan du, med denne placering, glæde dig over en langt lavere husleje, end man oplever i indre by.

Flere arbejdspladser end indbyggere

Glostrup har et levende og rigt erhvervsliv. Især har kommunen et væld af kontorvirksomheder samt af aktører i lager- og logistikbranchen. Det siger da heller ikke så lidt, at Glostrup faktisk har flere arbejdspladser, end byen har indbyggere. Netop nu har kommunen ca. 21.200 arbejdspladser og ca. 21.000 indbyggere. Den erhvervsmæssige popularitet, som Glostrup er synonym med, bekræftes yderligere af byens placering langt over landsgennemsnittet for store erhvervsvirksomheder med +100 medarbejdere. Det store fokus, der på erhvervslivet i byen, betyder også, at der igennem tiden er oprettet mange særdeles attraktive kontorhoteller i Glostrup.

Nemt at finde kontorhotel i Glostrup

Grundet ovenstående, er det derfor nemt at finde et kontorhotel i Glostrup, der matcher netop din virksomhed – uanset dine ønsker til størrelse og lignende. Blandt andet kan du undersøge mulighederne i byens mange dynamiske erhvervskvarterer. Kommunens største erhvervsområder ligger omkring adresserne Fabriksparken og Naverland, langs hovedfærdselsåren Hovedvejen, i Hvissinge samt omkring Ejby og Kirkebjerg. Det er også muligt at finde et kontorhotel i midten af byen– eksempelvis lige ved stationen.

Når du skal finde det rigtige kontorhotel

Når du skal i gang med din søgning efter det perfekte kontorhotel i Glostrup, kan du med Lokalebasens søgefuntion nemt og hurtigt filtrere din søgning – så du let finder frem til de kontorhoteller, der er relevante for netop din virksomhed. Derved får du et optimalt overblik og kan træffe en effektiv beslutning ud fra et oplyst grundlag. Kontorhoteller findes i mange former og prisklasser i Glostrup Kommunes by- og industrikvarterer, herunder blandt andet på Naverland, Smedeland og på Fabriksparken (red.: vej ikke område). Der er både mindre private kontorhoteller og større kontorfællesskaber. Nogle af fordelene ved at benytte et kontorhotel, i forhold til at etablere sig på anden måde, er de korte lejeaftaler, hurtig indflytning og tilpasning ved ændrede lokalebehov. Der vil normalt være fælles reception med kopifaciliteter, fælles kantine og fælles mødelokaler til rådighed. Ofte er der etableret internet og telefonlinjer, som administreres af hotellet. Et kontorhotel vil også typisk kunne tilbyde ekstra ydelser i form af blandt andet piccolinetjeneste, telefonpasning, PA-hjælp samt mulighed for at leje møblerede kontorer. Kontorhotellerne tilbyder altså en traditionel kontorhotelløsning, hvor flere virksomheder lejer sig ind og deles om fælles faciliteter, men det vinder i disse år hævd at skabe nye måder at arbejde, netværke og mødes på. Derfor er der mange alternativer i denne kategori. Tjek Lokalebasen og lad dig inspirere af de forskellige kontorhotelløsninger, der tilbydes i Glostrup.

Læs mere om Glostrup på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal