arrow_upward

Rødovre

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Rødovre. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Centralt og billigt kontorhotel – Rødovre er stedet at lede

Med sin beliggenhed kun 10 kilometers kørsel fra Københavns rådhusplads er Rødovre en yderst centralt placeret kommune. Ønsker du et velplaceret kontorhotel med hurtig forbindelse til den danske hovedstad, er der derfor gode grunde til at se mod Rødovre. Her får en beliggenhed tæt på såvel indre by, som omegnskommunerne, Hvidovre, Glostrup, Valby, Herlev, Brøndbyøster og Vanløse. Og samtidigt med dette kan din virksomhed også nyde godt af lokaleomkostninger, der er lavere end inde i byen. Det er derfor intet under, at et kontorhotel i Rødovre er et populært valg.

Få kontorhotel i Rødovre og få del i hovedstadens muligheder

Den unikke beliggenhed med mulighed for lavere husleje med til at gøre Rødovre til en attraktiv kommune for virksomheder at slå sig ned i – men det er langt fra de eneste fordele ved området. Rødovre er en del af Storkøbenhavn, der er den største motor for vækst i hele landet. Det er her, der kreeres flest arbejdspladser, her den største andel af dansk forskning foregår, og her hvor der finder mest international investering sted. Med et kontorhotel i Rødovre, er din virksomhed helt tæt på denne vækstmotor med enorme muligheder.

Attraktive erhvervsvilkår

Som en del af Region Storkøbenhavn deler Rødovre Kommune naturligvis regionens mål om i tiltagende grad at få status som metropol - med dertilhørende trafikalt netværk i topklasse. Kommunen har udarbejdet en lokal erhvervspolitik, der stræber mod dette mål på en måde, der er skræddersyet det lokale erhvervsliv. Erhvervspolitikken er i høj grad udviklet i samarbejde med erhvervslivet i byen og fokuserer på 6 udvalgte temaer: Bolig- og erhvervsudvikling, Erhvervsområder, Arbejdsmarked og Vækst, Infrastruktur, Virksomhedsservice og Fremme iværksætteri. For dig, der lægger vægt på en kommune med attraktive erhvervsvilkår, når du skal finde kontorhotel - Rødovre er en del af den storkøbenhavnske fremdrift og har ydermere en visionær og lokalt forankret erhvervspolitik.

Fornyelse af erhvervsområder i Rødovre

Kommunen ønsker at byens eksisterende erhvervskvarterer skal fornyes, så de bliver up to date og matcher de innovative og kreative virksomheder, der typisk findes i hovedstadsområdet. Dermed bliver det i tiltagende grad altså muligt, at finde et moderniseret kontorhotel i Rødovre i stil med dem, der findes i selve hovedstaden. Fire udviklingsområder er udvalgt til processen. Det drejer sig om Egegårdsvej, Islevdalvej, Nyholms Allé og Valhøjs Allé.

Ideelt rekrutteringsgrundlag

Til dig, der også vægter et stort og alsidigt rekrutteringsgrundlag, når du skal vælge kontorhotel : Rødovre byder på absolut ideelle muligheder. Den korte afstand til hovedstaden giver adgang til et stort udbud af veluddannet, kompetent arbejdskraft – uanset, hvilken branche din virksomhed befinder sig i. Vælger du et kontorhotel i Rødovre, er du dermed sikker på altid at kunne få kontakt til kompetente kandidater, hvis virksomheden skal udvidde.

Din søgning gav ingen resultater