arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Rødovre. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Centralt og billigt kontorhotel – Rødovre er stedet at lede

Med sin beliggenhed kun 10 kilometers kørsel fra Københavns rådhusplads er Rødovre en yderst centralt placeret kommune. Ønsker du et velplaceret kontorhotel med hurtig forbindelse til den danske hovedstad, er der derfor gode grunde til at se mod Rødovre. Her får en beliggenhed tæt på såvel indre by, som omegnskommunerne, Hvidovre, Glostrup, Valby, Herlev, Brøndbyøster og Vanløse. Og samtidigt med dette kan din virksomhed også nyde godt af lokaleomkostninger, der er lavere end inde i byen. Det er derfor intet under, at et kontorhotel i Rødovre er et populært valg.

Få kontorhotel i Rødovre og få del i hovedstadens muligheder

Den unikke beliggenhed med mulighed for lavere husleje med til at gøre Rødovre til en attraktiv kommune for virksomheder at slå sig ned i – men det er langt fra de eneste fordele ved området. Rødovre er en del af Storkøbenhavn, der er den største motor for vækst i hele landet. Det er her, der kreeres flest arbejdspladser, her den største andel af dansk forskning foregår, og her hvor der finder mest international investering sted. Med et kontorhotel i Rødovre, er din virksomhed helt tæt på denne vækstmotor med enorme muligheder.

Attraktive erhvervsvilkår

Som en del af Region Storkøbenhavn deler Rødovre Kommune naturligvis regionens mål om i tiltagende grad at få status som metropol - med dertilhørende trafikalt netværk i topklasse. Kommunen har udarbejdet en lokal erhvervspolitik, der stræber mod dette mål på en måde, der er skræddersyet det lokale erhvervsliv. Erhvervspolitikken er i høj grad udviklet i samarbejde med erhvervslivet i byen og fokuserer på 6 udvalgte temaer: Bolig- og erhvervsudvikling, Erhvervsområder, Arbejdsmarked og Vækst, Infrastruktur, Virksomhedsservice og Fremme iværksætteri. For dig, der lægger vægt på en kommune med attraktive erhvervsvilkår, når du skal finde kontorhotel - Rødovre er en del af den storkøbenhavnske fremdrift og har ydermere en visionær og lokalt forankret erhvervspolitik.

Fornyelse af erhvervsområder i Rødovre

Kommunen ønsker at byens eksisterende erhvervskvarterer skal fornyes, så de bliver up to date og matcher de innovative og kreative virksomheder, der typisk findes i hovedstadsområdet. Dermed bliver det i tiltagende grad altså muligt, at finde et moderniseret kontorhotel i Rødovre i stil med dem, der findes i selve hovedstaden. Fire udviklingsområder er udvalgt til processen. Det drejer sig om Egegårdsvej, Islevdalvej, Nyholms Allé og Valhøjs Allé.

Ideelt rekrutteringsgrundlag

Til dig, der også vægter et stort og alsidigt rekrutteringsgrundlag, når du skal vælge kontorhotel : Rødovre byder på absolut ideelle muligheder. Den korte afstand til hovedstaden giver adgang til et stort udbud af veluddannet, kompetent arbejdskraft – uanset, hvilken branche din virksomhed befinder sig i. Vælger du et kontorhotel i Rødovre, er du dermed sikker på altid at kunne få kontakt til kompetente kandidater, hvis virksomheden skal udvidde.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage