arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontorhotel til leje på Kirkebjerg Parkvej 12, 2605 Brøndby

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Kirkebjerg Parkvej 12
2605 Brøndby
Areal
15 - 68 m²
Priser
Priser pr. m²
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Fælles kantineParkeringspladser
CateringAlarmsystem
Fælles loungeområdeHandikapvenligt
RengøringWiFi
Fælles receptionÅbent 24/7
Fælles mødelokalerTekøkken
Afstand til offentlig transport
 
Bus
63 m
 
S-tog
587 m
 
Tog
590 m

Full-serviced kontorhotel i professionelt miljø

Dette kontorhotel servicerer lejerne med alt lige fra posthåndtering og telefonomstilling til fælles morgenmad, sommerfest og julefrokost.

Dette er et flot og nytænkende kontorhotel i Brøndby tæt ved Glostrup station – hvor lejerne er i centrum. Her byder de på alt, hvad en topmoderne virksomhed har brug for i dag. Der er alle steder tænkt på funktionalitet, kvalitet og fleksibilitet, både i forhold til jeres kunder, men også for jeres personale.

Der er bl.a. masser af gratis p-pladser, fuldt udstyret mødelokaler, trådløst internet, lækre møbler og inventar overalt. Hvis man ønsker det, er der også mulighed for forplejning i den moderne kantine med sund mad. Har man som virksomhed behov for yderligere assistance, er der mulighed for at benytte kontorhotellets services, og her kan bl.a. nævnes håndtering af post, opsætning og service af IT, telefonpasning og almindelige administrative rutineopgaver. Vigtigst er selvfølgelig modtagelse af jeres kunder i receptionen, som er ledet af erfarent og professionelt personale.

Her får I altså et professionelt miljø, hvor der også er tænkt på de personlige relationer og skabelsen af et netværk imellem samarbejdspartnere og kolleger, på kryds og tværs af faglige kompetencer. Der er ledige kontorer fra 15 m2 og opefter, alle beliggende i dette innovative kontorhotel, tæt på både motorvej og offentlig transportmidler.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorhoteller