arrow_upward

Albertslund

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Albertslund. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Overvejer du at leje et kontor i Albertslund? Og er du fristet af at være en del af et større fælles-skab? Så bør du klart overveje et businesscenter i Albertslund, som er et flerbrugerhus, hvilket betyder, at du kan leje eksempelvis et kontor og samtidig have adgang til diverse fællesfacilite-ter, som deles af flere forskellige brugere – altså for eksempel virksomheder eller iværksættere. 

Attraktiv beliggenhed i Albertslund

Albertslund er en moderne og erhvervsfokuseret kommune, som prioriterer områder som vækst og innovation højt. Kommunen fastslår med sin erhvervsstrategi en målrettet indsats for at få skabt flere arbejdspladser samt at optimere kommunens virksomheders udvikling – blandt andet hvad angår bæredygtighed. 


Ved at leje dig ind i et businesscenter i Albertslund sikrer du, at dit erhvervslokale er ideelt pla-ceret, og det er en vigtig faktor, når du er på udkig efter erhvervslejemål. Albertslund har gode infrastrukturelle forbindelser, så du er tæt på både motorvejsnet, Københavns Lufthavn og den øvrige kollektive trafik, som er særdeles effektiv i området. Samtidig er udsigterne til Hovedsta-dens Letbane med til at forbedre de infrastrukturelle forbindelser yderligere, så det er nemt og hurtigt at komme til og fra Albertslund. 


Der bor omkring 28.000 indbyggere i Albertslund (2017), og byen betragtes som en bydel i Stor-københavn. Byen ligger omkring 15 kilometer vest for København C, og den er placeret imellem Glostrup og Taastrup. Albertslund er kendt for at være en grøn by – eller rettere sagt ”byen i naturen”, som byen profilerer sig på, idet 60% af byens areal dækkes af naturområder. Derfor er et businesscenter i Albertslund også aldeles attraktivt i forhold til de omkringliggende omgivel-ser, der både kan skabe et godt arbejdsmiljø og være med til at signalere noget om dig eller din virksomhed. Albertslund Kommune markedsfører endvidere byen som ”en by i grøn vækst”, hvilket refererer til kommunens tiltag i forhold til at samarbejde med virksomheder og forsk-ningsinstitutioner med det formål at skabe grøn vækst til gavn for hele byen – og dermed også byens erhvervsliv. 


Byen har endvidere tradition for et højt aktivitetsniveau samt en god dialog med borgere og er-hvervsliv. Byen er kendt som en ”plan-lagt” by, der hovedsageligt blev etableret i 1960’erne og 1970’erne, hvor man ønskede nyskabende byggeri i form af ”flade” højhuse samt en adskillelse af veje og øvrig blød trafik i form af cykel- og gangstier. 

Læs mere om Albertslund på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal