arrow_upward

11 kontorhoteller: Albertslund

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Albertslund. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Overvejer du at leje et kontor i Albertslund? Og er du fristet af at være en del af et større fælles-skab? Så bør du klart overveje et businesscenter i Albertslund, som er et flerbrugerhus, hvilket betyder, at du kan leje eksempelvis et kontor og samtidig have adgang til diverse fællesfacilite-ter, som deles af flere forskellige brugere – altså for eksempel virksomheder eller iværksættere. 

Attraktiv beliggenhed i Albertslund

Albertslund er en moderne og erhvervsfokuseret kommune, som prioriterer områder som vækst og innovation højt. Kommunen fastslår med sin erhvervsstrategi en målrettet indsats for at få skabt flere arbejdspladser samt at optimere kommunens virksomheders udvikling – blandt andet hvad angår bæredygtighed. 


Ved at leje dig ind i et businesscenter i Albertslund sikrer du, at dit erhvervslokale er ideelt pla-ceret, og det er en vigtig faktor, når du er på udkig efter erhvervslejemål. Albertslund har gode infrastrukturelle forbindelser, så du er tæt på både motorvejsnet, Københavns Lufthavn og den øvrige kollektive trafik, som er særdeles effektiv i området. Samtidig er udsigterne til Hovedsta-dens Letbane med til at forbedre de infrastrukturelle forbindelser yderligere, så det er nemt og hurtigt at komme til og fra Albertslund. 


Der bor omkring 28.000 indbyggere i Albertslund (2017), og byen betragtes som en bydel i Stor-københavn. Byen ligger omkring 15 kilometer vest for København C, og den er placeret imellem Glostrup og Taastrup. Albertslund er kendt for at være en grøn by – eller rettere sagt ”byen i naturen”, som byen profilerer sig på, idet 60% af byens areal dækkes af naturområder. Derfor er et businesscenter i Albertslund også aldeles attraktivt i forhold til de omkringliggende omgivel-ser, der både kan skabe et godt arbejdsmiljø og være med til at signalere noget om dig eller din virksomhed. Albertslund Kommune markedsfører endvidere byen som ”en by i grøn vækst”, hvilket refererer til kommunens tiltag i forhold til at samarbejde med virksomheder og forsk-ningsinstitutioner med det formål at skabe grøn vækst til gavn for hele byen – og dermed også byens erhvervsliv. 


Byen har endvidere tradition for et højt aktivitetsniveau samt en god dialog med borgere og er-hvervsliv. Byen er kendt som en ”plan-lagt” by, der hovedsageligt blev etableret i 1960’erne og 1970’erne, hvor man ønskede nyskabende byggeri i form af ”flade” højhuse samt en adskillelse af veje og øvrig blød trafik i form af cykel- og gangstier. 

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage