arrow_upward

4 kontorhoteller: Vallensbæk

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Vallensbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorfællesskab i Vallensbæk

Vallensbæk er en bydel i Storkøbenhavn, som hører til Vallensbæk Kommune. I Vallensbæk er det ganske populært, at erhvervsdrivende lejer sig ind i de kontorfællesskaber, som er i bydelen. Her kommer erhvervsdrivende til at arbejde sammen under samme tag, som er med til at skabe et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, der blandt mange erhvervsdrivende er det foretrukne kontorforhold.

Centrale kontorfællesskaber i Vallensbæk

I Vallensbæk er der flere populære områder, når det kommer til at leje sig ind i kontorfællesskaber. På Park Alle befinder sig et af de mest anvendte kontorfællesskaber i Vallensbæk, Workstation, som bruges dagligt af mange forskellige virksomheder. Kontorfællesskabet er udviklet til at været et samlingspunkt for erhvervsdrivende, der har lyst til at arbejde i et dynamisk fællesskab. Hos Workstation er det fællesskabet, som er i højsædet. Et professionelt fællesskab kan gavne alle erhvervsdrivende, der ønsker muligheden for at sparre med andre virksomheder. Det bliver derfor muligt at give hinanden gode råd og erfaringer fra det travle og til tider svære erhvervsliv. Hos Workstation er det muligt at leje sig ind på forskellige måder. Der er blevet udarbejdet forskellige abonnementsløsninger, så erhvervsdrivende kan få tilfredsstillet netop deres behov. Dette omhandler blandt andet parkeringspladser og brug af mødelokaler, som kan bruges ved et af Workstations flere abonnementsløsninger. Her er der også gode muligheder for at få et lager tilknyttet, hvis der er brug for det.

Nem og overskuelig infrastruktur

Vallensbæk har en yderst fordelagtig infrastruktur for virksomheder, der har valgt at bosætte sig her. Den centrale placering midt i Storkøbenhavn giver en hurtig og nem adgang for udefrakommende via Køge Bugt motorvejen. Det er derfor en oplagt mulighed for virksomheder i Vallensbæk at rekruttere arbejdskraft fra de omkringliggende byer. Det er også en rigtig stor fordel, hvis virksomheden ofte er på farten og har mange møder rundt omkring, så er kontorfællesskaberne i Vallensbæk et oplagt valg. Københavns Lufthavn er også forholdsvis tæt på, så hvis virksomhedens skal udenlands, så er det heller intet problem at have base i Vallensbæk.

Erhvervsservice med ambitioner

Vallensbæk Kommune er en kommune, der har fokus på at være erhvervsvenlige. Det har de blandt gjort ved at fokusere på, at der skal være plads til mange forskellige virksomhedstyper. Erhvervsdrivende, som kommer udefra, behøver derfor ikke nødvendigvis at bekymre sig over, om der er plads til dem. Der bliver derudover målrettet arbejdet med at optimere forholdene for erhvervsdrivende i den populære bydel.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage