Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontorhotel til leje på Petersdalvej 1, Københavns Lufthavn, 2770 Kastrup

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Petersdalvej 1
2770 Kastrup
Areal
20 - 1.500 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift1.762 - 132.125 kr.
Pris pr. år:21.140 - 1.585.500 kr.
Leje / m² / år:1.057 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift1.762 - 132.125 kr.
Leje / måned:1.762 - 132.125 kr.
Bad og omklædningElevator
Fælles kantineFælles loungeområde
Fælles mødelokalerFælles reception
KablingParkeringspladser
Område
2770 Kastrup
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S456 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
197 m
 
Tog
512 m
 
Metro
514 m

Få kontor i CPH Airport Business Center

CPH har etableret ”CPH Airport Business Center” – en flerbruger ejendom til logistik- og kontorformål. Tanken er simpel; at samle flere virksomheder under samme tag, sådan at de kan drage nytte af at dele fælles faciliteter og fokusere på at drive deres kerneforretning.

CPH Cargo City er etableret i en 26.700 m² stor ejendom, hvor cargo terminalen udgør de ca. 16.000 m², kontordelen udgør ca. 8.200 m² og kælderen ca. 2.500 m². Lejemålet ligger i Nordområdet, hvor man finder billetkontorer, kontorer til flyselskaber og rejsebureauer, biludlejningsfirmaer og parkeringshuse samt jernbanestationen med forbindelse til København City og Malmø samt metro stationen. I dette område ligger terminalerne og det er her lufthavnens mange passagerer strømmer igennem.

Cargo terminalen er udlejet til Spirit Air Cargo Handling, der også har lejet en del af kontorerne. Derudover har CPH etableret et kontorfællesskab på en del af 3. salen, hvor det er muligt at leje kontorer fra ca. 20 m² med fælles adgang til thekøkken og toiletter. Der er også mulighed for at opdele i 2-3 lejemål til større virksomheder.

Bygningen kan udelukkende udlejes til virksomheder, der driver luftfartsrelateret virksomhed eller leverer serviceydelser i tilknytning hertil. – ex. Cargo, catering, transport, rengøring. Det er en individuel afgørelse der afgør om lejers aktivitet er lufthavnsrelateret. Denne del af lufthavnen anvendes til hangarer, værksteder og administrationskontorer for bl.a. charterselskaber.

Adgangsforholdene til CPH er unikke. Der er direkte adgang til Sverige via Øresundsbron, samt til- og frakørselsrampe til motorvej E20. Medarbejderne kan ud over cykel og bil, vælge at benytte Metro, bus eller regionaltog til CPH.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorhoteller