arrow_upward

25 kontorlokaler: Kastrup

Med én væsentlig undtagelse - lufthavnen og de mange hertil knyttede virksomheder - er det generelt små og mindre kontorvirksomheder, der huser Kastrups mange kontorejendomme beliggende rundt i Tårnby Kommunes forskellige erhvervskvarterer. Ved siden af...Læs mere

Opret en søgeagent

Med Metroen, Københavns Lufthavn, motorvejen, Øresundsforbindelsen og regionaltog til både Sverige og Sjælland må man sige, at Tårnby og Amager rent geografisk er ideelt placeret på landkortet rent infrastrukturelt. I Tårnby Kommune har denne udvikling haft og vil også i fremtiden få stor betydning, og det har ikke mindst betydning for erhvervsudviklingen. Vælger du kontorer i Kastrup har du således motorvej til Sverige og Sjælland tæt på og en effektiv kollektiv transport med jernbane til Roskilde samt Øresundstoget til Malmø og København Centrum, metroens tredje etape pågår i 2017 fra Sundby (Lergravsparken) til lufthavnen, som også ligger i Tårnby Kommune. Med kontorer i Kastrup har man således adgang til landets mest veludviklede infrastruktur, uanset om man kommer i bil til og fra Kastrup eller man foretrækker at benytte den offentlige transport.

Med kontorer beliggende i Kastrup er du tæt på fine natur- og kulturoplevelser, og du har gode indkøbsmuligheder og en effektiv kollektiv trafik. Forhold, der blandt andet har indflydelse på profileringen af din virksomhed. De kontorer, hvorfra din virksomhed drives er en anden afgørende faktor. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Kastrup, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed også kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Søg efter ledige kontorlejemål, fx på Hornevej og Kirstinehøj i Kastrup på Lokalebasen. Er dine kontorer beliggende i Kastrup, så har du rigtige gode indkøbs- og shoppingmuligheder tæt på, fra delikatesseforretninger til supermarkeder over genbrugs- og designbutikker til et af landets største indkøbscentre, Fields.

Det kan være interessant at kende lidt til udviklingsplanerne i Kastrup, når du påtænker at leje kontorer i bydelen i Tårnby, men foruden det igangværende (2017) metroarbejde, er der ikke mange kommunale udviklingsprojekter i gang. Til gengæld sker der en masse på erhvervsfronten. Fra 2020 får lufthavnen fx 500 ekstra hotelværelser, når den norske hotelkoncern Nordic Choice Hotel slår dørene op for et nyt Comfort Hotel. Det er den karismatiske hotelmatador Petter A. Stordalen, der står bag de nye hotelplaner. I april april overtager den norske hotelkæde Nordic Choice Hotel nemlig det nuværende femstjernede Hotel Hilton, som i den forbindelse skal renoveres for et anseligt millionbeløb. Samtidig skifter Hilton navn til Clarion, som er den norske hotelkædes fællesnavn for deres luksushoteller. Samtidig og lige ved siden af det renoverede Hotel Clarion bygges et helt nyt Comfort Hotel, som får 500 værelser og et konferencecenter på omkring 3.000 kvadratmeter. Det bliver en samlet investering på næsten en milliard norske kroner (eller omkring 800 millioner danske kroner). Petter Stordalen har sammenlignet det nye hotel med indretningen af et af de store Airbus 380 fly: ”Alt for mange lufthavnshoteller satser i dag på businessclass-kunderne, men glemmer helt de 500 passagerer, der sidder bagest i kabinen. Det er dem, vi henvender os til med det nye Hotel Comfort. Det skal være for alle – også Tårnby og Kastrups indbyggere. De skal være meget velkomne til at komme forbi og nyde en drink i baren eller endda bare for at bruge vores internet”. Det nye Comfort-hotel kommer til at ligge øst for Clarion, så det bliver nemt at komme til og fra både fly, metro og tog. Nordic Choice Hotels har i dag over 190 hoteller og mere end 13.000 medarbejdere, og i fremtiden vil en del af dem måske også komme fra Tårnby og de omkringliggende kommuner.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage