arrow_upward

Kastrup

Med én væsentlig undtagelse - lufthavnen og de mange hertil knyttede virksomheder - er det generelt små og mindre kontorvirksomheder, der huser Kastrups mange kontorejendomme beliggende rundt i Tårnby Kommunes forskellige erhvervskvarterer. Ved siden af...Læs mere

Opret en søgeagent

Med Metroen, Københavns Lufthavn, motorvejen, Øresundsforbindelsen og regionaltog til både Sverige og Sjælland må man sige, at Tårnby og Amager rent geografisk er ideelt placeret på landkortet rent infrastrukturelt. I Tårnby Kommune har denne udvikling haft og vil også i fremtiden få stor betydning, og det har ikke mindst betydning for erhvervsudviklingen. Vælger du kontorer i Kastrup har du således motorvej til Sverige og Sjælland tæt på og en effektiv kollektiv transport med jernbane til Roskilde samt Øresundstoget til Malmø og København Centrum, metroens tredje etape pågår i 2017 fra Sundby (Lergravsparken) til lufthavnen, som også ligger i Tårnby Kommune. Med kontorer i Kastrup har man således adgang til landets mest veludviklede infrastruktur, uanset om man kommer i bil til og fra Kastrup eller man foretrækker at benytte den offentlige transport.

Med kontorer beliggende i Kastrup er du tæt på fine natur- og kulturoplevelser, og du har gode indkøbsmuligheder og en effektiv kollektiv trafik. Forhold, der blandt andet har indflydelse på profileringen af din virksomhed. De kontorer, hvorfra din virksomhed drives er en anden afgørende faktor. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Kastrup, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed også kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Søg efter ledige kontorlejemål, fx på Hornevej og Kirstinehøj i Kastrup på Lokalebasen. Er dine kontorer beliggende i Kastrup, så har du rigtige gode indkøbs- og shoppingmuligheder tæt på, fra delikatesseforretninger til supermarkeder over genbrugs- og designbutikker til et af landets største indkøbscentre, Fields.

Det kan være interessant at kende lidt til udviklingsplanerne i Kastrup, når du påtænker at leje kontorer i bydelen i Tårnby, men foruden det igangværende (2017) metroarbejde, er der ikke mange kommunale udviklingsprojekter i gang. Til gengæld sker der en masse på erhvervsfronten. Fra 2020 får lufthavnen fx 500 ekstra hotelværelser, når den norske hotelkoncern Nordic Choice Hotel slår dørene op for et nyt Comfort Hotel. Det er den karismatiske hotelmatador Petter A. Stordalen, der står bag de nye hotelplaner. I april april overtager den norske hotelkæde Nordic Choice Hotel nemlig det nuværende femstjernede Hotel Hilton, som i den forbindelse skal renoveres for et anseligt millionbeløb. Samtidig skifter Hilton navn til Clarion, som er den norske hotelkædes fællesnavn for deres luksushoteller. Samtidig og lige ved siden af det renoverede Hotel Clarion bygges et helt nyt Comfort Hotel, som får 500 værelser og et konferencecenter på omkring 3.000 kvadratmeter. Det bliver en samlet investering på næsten en milliard norske kroner (eller omkring 800 millioner danske kroner). Petter Stordalen har sammenlignet det nye hotel med indretningen af et af de store Airbus 380 fly: ”Alt for mange lufthavnshoteller satser i dag på businessclass-kunderne, men glemmer helt de 500 passagerer, der sidder bagest i kabinen. Det er dem, vi henvender os til med det nye Hotel Comfort. Det skal være for alle – også Tårnby og Kastrups indbyggere. De skal være meget velkomne til at komme forbi og nyde en drink i baren eller endda bare for at bruge vores internet”. Det nye Comfort-hotel kommer til at ligge øst for Clarion, så det bliver nemt at komme til og fra både fly, metro og tog. Nordic Choice Hotels har i dag over 190 hoteller og mere end 13.000 medarbejdere, og i fremtiden vil en del af dem måske også komme fra Tårnby og de omkringliggende kommuner.

Læs mere om Kastrup på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal