arrow_upward

19 kontorhoteller: Hellerup

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Hellerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Prominent beliggende kontorhotel – Hellerup er stedet at søge

Flere af landets helt store og kendte virksomheder har hjemme i Hellerup – som også kan kalde Gentofes High-End område. Vælger du at placere din virksomhed i et kontorhotel i Hellerup, får din virksomhed dermed en lang række prominente naboer. Særligt er adresserne på og omkring den berømte vej, Strandvejen eftertragtede. Det gælder i særdeleshed for det helt nybyggede område på Tuborgs tidligere arealer.

Ånden i Tuborgflasken

Helt op til midten af 90erne var Hellerup faktisk stadig i overvejende grad præget af en enkelt dominerende industrivirksomhed: Tuborgs Bryggerier. Tuborgs varemærke, den enorme grønne øl-flaske, der er beliggende ved havnen, signalerer at Tuborgs ånd stadigt er meget nærværende i området. Men selve Tuborgs tidligere industriareal er i dag præget af nygbyggede kontorbygninger, herunder kontorhoteller. Den unikke beliggenhed, de lækre bygninger og den specielle sjæl, der er i området, gør det yderst eftertragtet. Mange der ønsker at leje sig ind i et kontor eller kontorhotel i Hellerup, vender derfor blikket mod dette område.

Attraktivt kontorhotel - Hellerup har et væld af tilbud

Men Tuborg-området er ikke det eneste bud, når det handler om at finde et attraktivt kontorhotel i Hellerup. Byen byder på et hav af lækre beliggenheder og eksklusive bygninger. Så det er intet under, at virksomheder står i kø til kontorerne i byen. Uanset, om du ønsker et kontorhotel i et moderne byggeri eller en klassisk, historisk ejendom, er der masser af muligheder i Hellerup. Byen er kendt for et væld af smukke ejendomme med lang historie bag sig og rummer samtidigt en hel del eksklusivt nybyggeri. Mange steder i byen kan man nyde godt af skønne udsigter – eksempelvis over Øresund.

Naturskønne områder

Historisk set har denne by altid været betragtet som et slags rekreativt område. Dette skyldes især den unikke kystlinje, der bugter sig langs Strandvejen. Med et kontorhotel i Hellerup er din virksomhed beliggende midt i dette naturskønne og rekreative område. Det er en unik fornemmelse at have sådanne omgivelser i sin dagligdag og giver et element af ro og glæde.

Når du skal finde et kontorhotel i Hellerup

Kunne du tænke dig at placere din virksomhed i et kontorhotel i denne by? Så er der en del aspekter, det er godt at tage i betragtning. Blandt andet er det vigtigt at tænke på, at din virksomheds lokaler gerne skal være i overensstemmelse med din virksomheds profil. Det kontorhotel, du vælger skal fungerer som virksomhedens ansigt udadtil, over for kunder, samarbejdspartnere, presse og så videre. Overvej derfor om det pågældende kontorhotel matcher virksomhedens brand. Herudover er det naturligvis essentielt at undersøge, om det pågældende kontorhotel tilbyder de fysiske rammer, faciliteter og services, der nødvendige for at sikre optimale arbejdsgange og trivsel i virksomheden.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage