arrow_upward

Hellerup

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Hellerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Prominent beliggende kontorhotel – Hellerup er stedet at søge

Flere af landets helt store og kendte virksomheder har hjemme i Hellerup – som også kan kalde Gentofes High-End område. Vælger du at placere din virksomhed i et kontorhotel i Hellerup, får din virksomhed dermed en lang række prominente naboer. Særligt er adresserne på og omkring den berømte vej, Strandvejen eftertragtede. Det gælder i særdeleshed for det helt nybyggede område på Tuborgs tidligere arealer.

Ånden i Tuborgflasken

Helt op til midten af 90erne var Hellerup faktisk stadig i overvejende grad præget af en enkelt dominerende industrivirksomhed: Tuborgs Bryggerier. Tuborgs varemærke, den enorme grønne øl-flaske, der er beliggende ved havnen, signalerer at Tuborgs ånd stadigt er meget nærværende i området. Men selve Tuborgs tidligere industriareal er i dag præget af nygbyggede kontorbygninger, herunder kontorhoteller. Den unikke beliggenhed, de lækre bygninger og den specielle sjæl, der er i området, gør det yderst eftertragtet. Mange der ønsker at leje sig ind i et kontor eller kontorhotel i Hellerup, vender derfor blikket mod dette område.

Attraktivt kontorhotel - Hellerup har et væld af tilbud

Men Tuborg-området er ikke det eneste bud, når det handler om at finde et attraktivt kontorhotel i Hellerup. Byen byder på et hav af lækre beliggenheder og eksklusive bygninger. Så det er intet under, at virksomheder står i kø til kontorerne i byen. Uanset, om du ønsker et kontorhotel i et moderne byggeri eller en klassisk, historisk ejendom, er der masser af muligheder i Hellerup. Byen er kendt for et væld af smukke ejendomme med lang historie bag sig og rummer samtidigt en hel del eksklusivt nybyggeri. Mange steder i byen kan man nyde godt af skønne udsigter – eksempelvis over Øresund.

Naturskønne områder

Historisk set har denne by altid været betragtet som et slags rekreativt område. Dette skyldes især den unikke kystlinje, der bugter sig langs Strandvejen. Med et kontorhotel i Hellerup er din virksomhed beliggende midt i dette naturskønne og rekreative område. Det er en unik fornemmelse at have sådanne omgivelser i sin dagligdag og giver et element af ro og glæde.

Når du skal finde et kontorhotel i Hellerup

Kunne du tænke dig at placere din virksomhed i et kontorhotel i denne by? Så er der en del aspekter, det er godt at tage i betragtning. Blandt andet er det vigtigt at tænke på, at din virksomheds lokaler gerne skal være i overensstemmelse med din virksomheds profil. Det kontorhotel, du vælger skal fungerer som virksomhedens ansigt udadtil, over for kunder, samarbejdspartnere, presse og så videre. Overvej derfor om det pågældende kontorhotel matcher virksomhedens brand. Herudover er det naturligvis essentielt at undersøge, om det pågældende kontorhotel tilbyder de fysiske rammer, faciliteter og services, der nødvendige for at sikre optimale arbejdsgange og trivsel i virksomheden.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal