arrow_upward

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Esbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Få kontorhotel i Esbjerg: Danmarks energihovedstad

Til dig, der lægger vægt på en aktiv og visionær erhvervspolitik fra kommunal side, når du skal finde kontorhotel : Esbjerg er en ideel kandidat. Byen har i mange årtier haft en førende position, når det gælder olie, gas og havvindmøller. Men kommunen planlægger nu herudover at markere sig som landets deciderede energihovedstad. Kommunen vil sammen med Esbjerg Erhvervsudviling arbejde for at udbygge byens allerede markante position, hvad angår energiindustri- og teknologi. Med et kontorhotel i Esbjerg får din virksomhed dermed hjemme i en nytænkende, målrettet kommune, der ser ud til at kunne blive et af landets kommende vækstlokomotiver inden for energi.

Investerer i erhvervslivet

Således er der for eksempel siden 2003 investeret over en milliard kroner i udviklingen af havneområdet, hvilket har betydet, at der er blevet bygget helt moderne faciliteter i området. Ydermere arbejder kommunen også aktivt for, at byens erhvervsstruktur skal omfatte endnu flere vidensvirksomheder – en indsats, der også investeres målrettet i. Så er din virksomhed vidensbaseret, er der derfor også gode grunde til at vælge et kontorhotel i Esbjerg.

Mange spændende erhvervsområder

Fra et historisk perspektiv, har kommunens erhvervsliv altid haft sit centrum omkring havnen, og den dag i dag er der – som nævnt - fortsat en spændende udvikling i gang i dette område, hvor der søsættes visionære projekter. Men også i resten af byen er der spændende erhvervskvarterer med en driftig udvikling. Ønsker du et centralt beliggende kontorhotel, er der for eksempel attraktive muligheder i Esbjerg midtby.

Velplaceret kontorhotel – Esbjerg tilbyder attraktiv infrastruktur

Med et kontorhotel i Esbjerg får din virksomhed ydermere hjemme i en stationsby, der har Intercity-tog til hele landet. Dermed er det nemt og hurtigt at komme rundt i Danmark - også med den offentlige transport. Herudover er der fra byen kun knap en times kørsel til Billund Lufthavn, hvorfra der tilbydes både indenrigs- og udenrigsflyvning. Med et kontorhotel i Esbjerg får din virksomhed derfor glæde af en høj grad af mobilitet. Den samlede erhvervsindsats i byen har, som tidligere nævnt, inkluderet store investeringer fra kommunal side – blandt andet i byens vejnet og jernbane. Dermed sikres en yderligere forbedret infrastruktur, for både kollektiv og privat trafik, så erhvervsudviklingen understøttes bedst muligt.

Spændende naturattraktioner

Foruden de gunstige vilkår for erhvervslivet, tilbyder den vestjyske by også et væld af unikke naturattraktioner, der er med til at tiltrække besøgende fra nær og fjern. Ikke mindst er Vadehavet en populær destination – en attraktion, der for nyligt er blevet en del af UNESCOs Verdensarvsliste. De mange naturturister medbringer købekraft, hvilket naturligvis også er til gavn for byens erhvervsliv. Med et kontorhotel i Esbjerg kan din virksomhed også få glæde at denne spændende udvikling i byen.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage