arrow_upward

Esbjerg

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Esbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Få kontorhotel i Esbjerg: Danmarks energihovedstad

Til dig, der lægger vægt på en aktiv og visionær erhvervspolitik fra kommunal side, når du skal finde kontorhotel : Esbjerg er en ideel kandidat. Byen har i mange årtier haft en førende position, når det gælder olie, gas og havvindmøller. Men kommunen planlægger nu herudover at markere sig som landets deciderede energihovedstad. Kommunen vil sammen med Esbjerg Erhvervsudviling arbejde for at udbygge byens allerede markante position, hvad angår energiindustri- og teknologi. Med et kontorhotel i Esbjerg får din virksomhed dermed hjemme i en nytænkende, målrettet kommune, der ser ud til at kunne blive et af landets kommende vækstlokomotiver inden for energi.

Investerer i erhvervslivet

Således er der for eksempel siden 2003 investeret over en milliard kroner i udviklingen af havneområdet, hvilket har betydet, at der er blevet bygget helt moderne faciliteter i området. Ydermere arbejder kommunen også aktivt for, at byens erhvervsstruktur skal omfatte endnu flere vidensvirksomheder – en indsats, der også investeres målrettet i. Så er din virksomhed vidensbaseret, er der derfor også gode grunde til at vælge et kontorhotel i Esbjerg.

Mange spændende erhvervsområder

Fra et historisk perspektiv, har kommunens erhvervsliv altid haft sit centrum omkring havnen, og den dag i dag er der – som nævnt - fortsat en spændende udvikling i gang i dette område, hvor der søsættes visionære projekter. Men også i resten af byen er der spændende erhvervskvarterer med en driftig udvikling. Ønsker du et centralt beliggende kontorhotel, er der for eksempel attraktive muligheder i Esbjerg midtby.

Velplaceret kontorhotel – Esbjerg tilbyder attraktiv infrastruktur

Med et kontorhotel i Esbjerg får din virksomhed ydermere hjemme i en stationsby, der har Intercity-tog til hele landet. Dermed er det nemt og hurtigt at komme rundt i Danmark - også med den offentlige transport. Herudover er der fra byen kun knap en times kørsel til Billund Lufthavn, hvorfra der tilbydes både indenrigs- og udenrigsflyvning. Med et kontorhotel i Esbjerg får din virksomhed derfor glæde af en høj grad af mobilitet. Den samlede erhvervsindsats i byen har, som tidligere nævnt, inkluderet store investeringer fra kommunal side – blandt andet i byens vejnet og jernbane. Dermed sikres en yderligere forbedret infrastruktur, for både kollektiv og privat trafik, så erhvervsudviklingen understøttes bedst muligt.

Spændende naturattraktioner

Foruden de gunstige vilkår for erhvervslivet, tilbyder den vestjyske by også et væld af unikke naturattraktioner, der er med til at tiltrække besøgende fra nær og fjern. Ikke mindst er Vadehavet en populær destination – en attraktion, der for nyligt er blevet en del af UNESCOs Verdensarvsliste. De mange naturturister medbringer købekraft, hvilket naturligvis også er til gavn for byens erhvervsliv. Med et kontorhotel i Esbjerg kan din virksomhed også få glæde at denne spændende udvikling i byen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal