arrow_upward

7 kontorlokaler: Vallensbæk

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Vallensbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Vallensbæk – en bydel i vækst

Vallensbæk er en kommune i Storkøbenhavn med omkring 16.000 indbyggere, som ligger ved Køge Bugt Strandpark. Bydelen er i stor vækst og tilbyder en fordelagtig placering på Københavns Vestegn med en afstand på 16 kilometer sydvest fra Rådhuspladsen. Derudover har byen en god infrastruktur, så der er god mulighed for at komme ind til hovedstaden med både S-tog og bus. Vallensbæk grænser desuden op til Albertslund og Glostrup i nord, Ishøj og Taastrup i vest og Brøndbyvester i øst.

Natur og spændende erhvervsområder

Eftersom Vallensbæk ligger ud for Køge bugt, tilbyder bydelen flotte udsigtspunkter og generelt set en hyggelig atmosfære. Der er eksempelvis store, rekreative naturområder omkring Vallensbæk samt ved Strandparken i syd, hvor der ligeledes er en lystbådehavn, som skaber en skøn kontrast mellem storbyens fart og landets fred og ro. Vallensbæk er endvidere ganske forskelligartet, idet selve bydelskernen mod syd byder på strand, S-tog, moderne boligbyggeri og stationscenter, og eftersom kommunens midte omfatter landsby med kirke fra middelalderen, men også en nyere kirke fra 2012. Endelig finder man i nord ensartede villakvarterer. Selvom bydelen er forholdsvis lille er der desuden gode indkøbsfaciliteter og diverse muligheder for underholdning såsom fitness, tennis, ridning, vandskiklub og golf, så fritidsaktiviteterne efter arbejde kan udføres.

Vallensbæk byder ligeledes på et godt udvalg af forskellige kontorlokaler. Priserne på lokalerne er desuden billigere end dem, man finder inde i hovedstaden. Erhvervsområderne Jydekrogen, Vejlegårdsvej samt området Delta Park er alle i vækst og er attraktive steder for virksomheder. Vallensbæk Kommune har endvidere plads til mange forskellige typer af virksomheder, og der er mulighed for straks-afklaring ved henvendelse til kommunen. Beskæftigelsen i bydelen er også høj, og der findes en stor villighed til at pendle, så der er gode muligheder for at få kvalificeret arbejdskraft til virksomheder.

Stor udvikling og vækst

I Vallensbæk Kommune lægges der en betydelig vægt på en konstant udvikling og vækst, hvad angår mange områder. Der er altid fokus på at bygge nye tidssvarende boliger, og diverse familievenlige boligområder skyder op med korte mellemrum. Derudover er bydelens stationstorv udbygget med en række nye boliger og forretninger. Kommunens skoler er ligeledes renoveret og udbygget. Flere og flere virksomheder beslutter endvidere at placere sig i Vallensbæk grundet bydelens mange fordele. Befolkningsprognoser viser samtidig, at byen vil byde flere indbyggere velkommen i de kommende år. Vallensbæk kan ligeledes se frem til at se det første letbanetog i 2023-24. Den kommende letbane vil have to-tre stop i Vallensbæk på dens rute mellem Lyngby og Ishøj, og transportlinjen vil flette Københavns Vestegn sammen på en ny og spændende måde.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage