arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Greve. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Greve har gode veje og stier, og kommunen ligger godt både i forhold til København, motorvejsnettet og den kollektive trafik. Greve Kommune ligger således centralt placeret, uanset om du skal til storbyen eller en tur ud på landet. Der er god kollektiv transport til København, som kan nås på 20 minutter. Og byens bolig- og erhvervsområder ligger med god adgang til Køge Bugt-motorvejen. Kommunens trafiksystem er præget af, at biltrafik og de bløde trafikanter er adskilt. Et sammenhængende stisystem på cirka 90 kilometer gør, at børn og andre bløde trafikanter kan færdes sikkert i trafikken til og fra skole og arbejde. En ny trafiksikkerhedsplan fokuserer på, hvordan Greve opnår endnu bedre trafiksikkerhed, mindsker støjgenerne og sikrer skolevejene. I Greve er der buslinjer og S-toge, som binder kommunen sammen, og der er tre togstationer, Hundige (i nord), Greve (midt) og Karlslunde (i syd). Alle buslinjer som kører i Greve Kommune har forbindelse til en eller alle tre S-togstationer. I dag er buskøreplanerne digitale for at sikre, at de opdateres nemt og derfor er mere korrekte. Flere og flere kunder benytter digital information og der fremstilles derfor ikke trykte køreplaner mere. Man kan dog få udleveret en køreplan på papir ved henvendelse til Movias Kundecenter. Det er gratis. Greve Kommune tilbyder også en flextursløsning.

Med kontorer beliggende i Greve, er du tæt på mange gode oplevelser og en effektiv kollektiv trafik. Greve har tre S-togstationer, nemlig Hundige, Greve og Karlslunde station. Med kun 20 minutter i tog eller bil til København, Køge og Roskilde har Greve en rigtig god placering for dem, der ønsker at opleve byens puls uden at bo midt i ’manegen’. Flere faktorer har indflydelse på profileringen af din virksomhed, og de kontorer, hvorfra en virksomhed drives, er en af dem. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Greve, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed også kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Greve Kommune.

Det er populært at bo i Greve. Og det er der efterhånden flere og flere danskere, som finder ud af. Derfor flytter de i stride strømme til Greve Kommune i disse år. Ifølge Danmarks Statistiks regionalfakta om tilflyttere til landets 98 kommuner, ligger Greve nummer 12 på listen over kommuner med flest tilflyttere i hele landet. Det betyder, at kommunen alt i alt har fået 286 nye borgere i perioden fra 1. juli 2015 til 1. juli 2016, og befolkningsvæksten påvirker den generelle udvikling i området, fx har Greve Kommune solgt Hedelunden, og allerede i slutningen af 2016 bliver det tidligere psykiatriske bocenter forvandlet til et flot og attraktivt boligområde med mere end 220 boliger i forskellige størrelser til gavn for alle, som ønsker at bo i Greve. Mosede Fort, Olsbækken og Villa Sitka er udvikles, da de tre gamle fine bygninger er en del af Greves kyst og kulturarv, og de betyder, at der er gode chancer for, at endnu flere kommer til at kende disse enestående bygninger og området omkring Strandvejen og kysten i de kommende år.

Læs mere om Greve på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage