arrow_upward

14 kontorlokaler: Skovlunde

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Skovlunde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Find attraktive lokaler til kontor – Skovlunde er en by i udvikling

Leder du efter nye og attraktive lokaler, som du eksempelvis vil kunne bruge til kontor? I så fald har Skovlunde den helt rette placering. Skovlunde ligger mellem Herlev og Ballerup og er en forstad til København. Der er her tale om en by i udvikling, hvilket i særdeleshed skyldes S-toget samt anlæggelsen af byens station, og i dag fungerer byen som station på Frederikssundsbanen. Der er således ingen tvivl om, at Skovlunde har en rigtig god infrastruktur, hvilket er en kæmpe fordel, når man som erhvervsdrivende leder efter nye lokaler til et kontor, da kollegaer og potentielle kunder på den måde har mulighed for hurtigt at komme både til og fra byen.

Attraktiv placering til et kontor – Skovlunde ligger centralt 

Skvlunde er et særdeles spændende sted at placere et kontor, eftersom der som sagt er tale om en by i udvikling. Byen bliver blandt andet inddraget i mange af de udviklingsplaner, som hovedstaden har lagt, og generelt er der tæt samarbejde mellem hovedstaden og Skovlunde. Det er ikke så mærkeligt, eftersom mange indbyggere i Skovlunde pendler til København hver eneste dag. Denne byudvikling har desuden betydet et omfattende boligbyggeri i byen, som naturligvis også har trukket mange mennesker til. Byen har derfor en helt central placering, såfremt du leder efter lokaler, som du kan leje til kontor – Skovlunde byder på lidt af det hele.

Trygge omgivelser kombineret med storbyens pulserende liv

Skovlunde er som sagt en forstad til hovedstaden, hvilket betyder, at du her i byen både får storbyens pulserende liv og mange muligheder og provinsbyens rolige omgivelser. Det er særligt attraktivt for erhvervsdrivende, når man kan få denne kombination, og netop derfor har byen den ideelle placering til kontor – Skovlunde giver dig mulighed for at komme ind til Københavns centrum på ingen tid – hvad end du er i bil eller med offentlig transport – men herudover har du også mulighed for at få smuk natur i trygge omgivelser. 

By med god infrastruktur med fokus på vækst    

Søger du attraktive lokaler, som du kan bruge til kontor, har Skovlunde således alt det, du skal bruge. Byen er tæt placeret på hovedstaden, hvilket helt automatisk giver rigtig mange fordele, ligegyldigt hvilket erhverv du arbejder inden for. Herudover har byen en fantastisk infrastruktur, som bestemt også må siges at være en fordel. Ydermere er der tale om en by i rivende udvikling, som hele tiden arbejder på at få skabt vækst, hvilket både har en positiv effekt på bosætningen og erhvervslivet i byen.

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage