arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Dragør. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej et kontor i Dragør

Dragør er en by på Amager, som ligger cirka 12 kilometer væk fra Københavns centrum. Byen er derfor ikke en del af det københavnske hovedstadsområde, det er derimod en del af Dragør Kommune, som er i Region Hovedstaden.

Dragør tilbyder forskellige kontormuligheder

I Dragør er der rigtige gode kontormuligheder, lige meget om det er til store virksomheder eller små virksomheder. Det helt specielle ved at have kontor i Dragør er den unikke mulighed for at kunne benytte sig af Københavns Lufthavn, da den ikke er mere end 12 minutters kørsel væk fra Dragør. Det er derfor oplagt, at erhvervsdrivende med ønsker om at benytte lufthavnen finder et kontor i Dragør. Her er der mange forskellige kontormuligheder omkring lufthavnen, hvilket gør det muligt, at alt lige fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder kan bosætte sig i Dragør. Der er kontormuligheder i store ejendomme med tilknyttet lager, hvis det er en større virksomhed, som ønsker at have meget plads til ansatte, men også til varer. Der findes også store ejendomme, hvor det er muligt at dele bygningen op, så der kan være plads til flere mellemstore virksomheder. Der er også mulighed for at finde et kontor, som er perfekt til den erhvervsdrivende, der ønsker at komme ud af sit hjemmekontor. Der er flere kontorfællesskaber i Dragør, der passer til enkeltmandsvirksomheden, men også til den mellemstore virksomhed, som har behov for at være tætte på hinanden, men samtidig også have arbejdsro.

Perfekt til virksomheder der bruger lufthavnen

Er det et ønske at drive en virksomhed, som er relateret til Københavns Lufthavn, så er der også mulighed for at leje forskellige kontorer, der er endnu tættere på lufthavnen. Dette kan være serviceydelser som rengøring, catering eller transport, som med fordel kunne leje et kontor, der er relateret til lufthavnen. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at det kan være nødvendigt at skulle eje et havnekort og tage et sikkerhedskursus, da flere af kontormulighederne ligger i sydområdet i Dragør, hvilket er på airside. Derfor kan det godt være et krav fra udlejer af kontorerne, at dette er sikret inden. Dragør har også en metro, der forbinder byen med de resterende byer i området, og motorvej E20, som har retning mod det øvrige Sjælland og Sverige. Der er derfor gode muligheder for at kunne tiltrække arbejdskraft til byen, da infrastrukturen gør, at ansatte vil kunne komme til og fra arbejde nemt.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage