arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Klampenborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Klampenborg – fornem beliggenhed for virksomheder

Klampenborg er en bydel, der ligger i den nordlige ende af Storkøbenhavn og er samtidig beliggende ved Øresund mellem Taarbæk og Skovshoved tæt på Dyrehavsbakken. Bydelen ligger desuden i Gentofte Kommune, der har omkring 76.000 indbyggere. Denne kommune er blandt landets rigeste kommuner og er ligeledes en af Danmarks billigste skattekommuner. Hermed tiltrækkes mange virksomheder af området og den skønne placering. Bydelen ligger nemlig blot cirka 13 kilometer fra Københavns centrum.

Kontorlokaler i fornemme villakvarterer

I Klampenborg har virksomheder gode muligheder for at finde en skøn beliggenhed til hovedkontoret. Diverse villakvarterer byder på unikke og velbeliggende kontorer – eksempelvis i skovkanten, hvor de kommende naboer lyder på Dyrehaven og Øresund. Herudover er der mulighed for gode parkeringspladser samt fri parkering. Ønskes en beliggenhed ved Strandvejen, findes der ligeledes kontorlokaler på Strandvejen i Klampenborg tæt på både Skovshoved Havn, skov og strand. Som et ekstra plus er der ofte mulighed for at have p-pladser lige foran hoveddøren.

Infrastrukturen og erhvervslivet i Gentofte Kommune

Erhvervslivet i Gentofte Kommune præges i høj grad af følgende brancher: Servicevirksomheder, IT-selskaber, høj gastronomi samt investeringsselskaber. Der er ligeledes en lang række af store selskaber og koncerner, som har kontor, filialer eller hovedsæde i området på grund af de gode tilkørselsforhold og statusejendomme, som området har at tilbyde.

Der er endvidere en velfungerende infrastruktur i hele Gentofte Kommune og ikke mindst i Klampenborg. Bydelen har nemlig sin egen station på Kystbanen, som er den dobbeltsporede og elektrificerede jernbanestrækning mellem København Hovedbanegård og Helsingør. På stationen finder man desuden en forbindelse til S-banen. Busser og tog går ligeledes ofte, så muligheden for at komme ind til møder og andre vigtige ærinder i det indre København er rigtig god. Grundet de mange forskellige virksomheders tilstedeværelse er der derfor også gode muligheder for at skabe et solidt og spændende netværk som ny virksomhed i kommunen. Kommunens lokale iværksætterkonsulent tilbyder endvidere gratis rådgivning til både mindre virksomheder og andre iværksættere. Hermed er der gode råd at hente omkring blandt andet lokale forhold, muligheder, etablering og drift af virksomhed.

Underholdning i fritiden i Klampenborg

Når arbejdsdagen er ovre, er der desuden rig mulighed for at gå på opdagelse i Klampenborg. Bydelen byder blandt andet på den populære Bellevue Strand, Bellevue Teatret samt Klampenborg Galopbane. Herudover lægger Gentofte Kommune stort fokus på at kunne tilbyde diverse grønne områder. Skove, grønne anlæg, parker og hyggelige havnemiljøer kan derfor findes i området, så der altid er god mulighed for at trække luft i pauserne eller slappe af efter en lang og krævende dag.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage